- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
lol, otkud ti to grujo? naigrao sam se ja na ps3-ojci. dodushe pes-a i gh-a ali sam se naigrao itekako.
Naigrao si se dve multiplatform igre ?
lol, otkud ti to grujo? naigrao sam se ja na ps3-ojci. dodushe pes-a i gh-a ali sam se naigrao itekako.
Nemoj se sad i ti samozavaravati poput Maxe, pa to kačiti na forum kao neki stav. Uzeo bi PS3 čim bi se na njemu pojavila piraterija.![]()
Naigrao si se dve multiplatform igre ?![]()
@Kimi: I to je relevantno kako? Ja recimo koristim logic od verzije 7 pa mi je i dalje produktivniji od cubase-ai ko je u pravu? Obijca. Meni je laksi logic, njemu cubase - end of story. Rezultati su gotovo isti.
Sto se igre Afrika tice, ne mogu da govorim o njoj kao neko ko je igrao, jer nemam PS3, ali cu dati neko svoje misljenje kao povremeni gejmer i ljubitelj prirode, divljine, NG-a...
Igra me je odusevila jako lepom i detaljnom grafikom! Gledao sam HD trailer i utisak je WOW, a verujem da bi bio WWOOOOWWWW kada bih imao gde da je isprobam uzivo!![]()
Od nekih ovde cujem da je prostranstvo bez nevidljivih zidova, sto mi malo cudno deluje jer ipak je rec o ogranicenom prostoru, samo je pitanje o kolikoj velicini se tu radi.
Ideja o majanju po Africi budi u meni zelju za pustolovinom! ,) Super mi deluje to sto moze da se vozi onaj Land Rover Defender, pa pentranje po drvecu i trazenje odgovarajuceg ugla a sve s ciljem da se zirafi ufotka glava.
Zatim, kupovina opreme je takodje fina stvar. Mozda bi bilo pomalo smorno kada bi se sve svodilo samo na point and click fotkanje, ovako ima neke fore sa objektivima, pa uglovima, kadriranjem i ostalim stvarima.
U svakom slucaju, ako ikada skupim kintu za PS3 i neki LCD, definitivno cu nabaviti Afriku, jer kada vec ne mogu da odem tamo u stvarnom svetu i druzim se sa zverima, mogu u virtualnom! :wave:
pa sa ovom temom nije relevantno nikako
ja stvarno osim sto sam video upaljen i jedan i drugi ne znam nista vise o tome. samo sam bzvz napomenuo da je njegovo odusevljenje logic-om (a bili su cak i planovi za neki mek) splasnulo cim je krenuo da radi sa njim.. a radio je mislim godinu dana dok nije poludeo skroz i digo ruke..
al bitno je samo da nastavljamo da spamujemo temu![]()
Kako li se od Afrike stiglo do rata izmedju kutije i puspea![]()
Šta mi napraviste od topika![]()
Koja je poenta da se cimamo?
U kojoj meri je linearna igra (shvatam da je to teško izbeći)...?
Ok, a zivotinje, da li su odredjene vrste uvek na istom mestu, uvek se isto ponasaju, itd?
Moze li lav da te pojede?![]()
Il' da te napadne copor hijena or something?
Da li ste primetili na ovom HD videu da su texture terena nalik na igre iz 2000-e?
HD je malo veci i texture su OCAJNE... valjda je ovo neka timeshift igra... igrajte se kao sto su se nekad igrali vasi ocevi...![]()
How yes no... :dSubota je pa se malo tuče po rakiji, a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari