Šta je novo?

Afrika - utisci

Jer može da se otkljuća tenk umesto onog džipa:d

Nevidim sebe u toj igrici:D čim se otključavaju fotoaparati i te da nekažem (gej stvari)
Mislim da je ova igrica za one koji prvi put imaju konzole:)
Na meni soni neće zaraditi na toj igrici:)

Ubrzo se dobijaju misije kada počinješ sam da voziš džip i devojka ide sa tobom kao pratnja. Dobiješ zadatak i nije obeleženo na mapi gde se nalaze te životinje pa zatim ideš džipom i tražiš, tojest nema nevidljivih zidova već kompletna mapa, odnosno dve pošto ih ja toliko imam otključanih za sada, i na njima tražiš predmet svog zadatka. Potrebno je slikati žirafinu glavu, a to možeš uspešno uraditi samo ako se popneš na drvo;). Eto, da ne kvarim dalje užitak onima koji će igrati, ovo je sve samo na početku kada sam dobio tek drugu kameru. Verovatno ima kasnije još raznih misija i stvari:).

p.s. ili recimo snimiti lov geparda koji on izvodi pri brzini od 60 milja na sat u pravom trenutku:p

Svidjaju mi se zadatci :) Moze li negde da se vidi kako izgleda grafika, neki HD snimak ili nesto iz te konacne verzije..

:D Ili to, jos bolje!

Zato što slikanje tamo i ovamo nema veze jedno sa drugim, osim što se drži fotoaparat u ruci. Kapiram da je tebi verovatno isto jer bože moj, aparat je aparat :d, ali opremanje aparata, obraćanje pažnje na četiri važna aspekta prilikom slikanja, ugradnja delova koji mu menjaju osobine, kupovanje novih, boljih aparata i slično - sve kao što je i u stvarnosti (ili makar približno tome), jednostavno nije postojalo ni u jednoj igri na takvom nivou i sa takvim ambicijama. To što je bilo kojekakvih škljocavica u nekoj igri pre 3-8 godina ne znači da je "to ta ista fora od koje je sve počelo", bez obzira da li se radi o Beyond Good & Evil, NOLF-u, James Bond-u ili nekoj P&C avanturi...

Samo čekam ko će da potegne da smo to već videli u Dead Rising-u...

Poslednja izmena:
I usput, do sada je najbolje slikanje bilo u Gran Turismo 4 (ovi sa PC/xbox će to valjda provaliti tamo negde 2017 kad ispodešavaju emulator za ps2)... nisam probao Afriku, pa neću da sudim... ali red je da bude bolje :p

Dead Rising je izašao mnogo ranije :)

Sta, oces da se gadjas aparatima 16 na 16? :D

Sto da ne? Za neke slike bi mozda trebala saradnja medju igracima...razliciti uglovi i slicno.
Steta je da toliki prostor ostane neiskoristen...

Postoji online opcija u igri...

Zato što slikanje tamo i ovamo nema veze jedno sa drugim, osim što se drži fotoaparat u ruci. Kapiram da je tebi verovatno isto jer bože moj, aparat je aparat :d, ali opremanje aparata, obraćanje pažnje na četiri važna aspekta prilikom slikanja, ugradnja delova koji mu menjaju osobine, kupovanje novih, boljih aparata i slično - sve kao što je i u stvarnosti (ili makar približno tome), jednostavno nije postojalo ni u jednoj igri na takvom nivou i sa takvim ambicijama. To što je bilo kojekakvih škljocavica u nekoj igri pre 3-8 godina ne znači da je "to ta ista fora od koje je sve počelo", bez obzira da li se radi o Beyond Good & Evil, NOLF-u, James Bond-u ili nekoj P&C avanturi...

Samo čekam ko će da potegne da smo to već videli u Dead Rising-u...

Koliko ste ... ne znam vise sa cime da uporedim. Preplaseni. Paranoicni... nedoj++ani.
Samo sam se setio da je u BGE postojao segment sa slikanjem. Nit' sam rekao da je ovo isto ili da je lose ili sta god da treba da se ogradis armijom nekih cinjenice za koje sve prisutne boli ona stvar, iskreno.
I naravno "ekipa" odmah uskace gotovo telepatski da pojaca odbranu... neverovatno.

Jos sam rekao da mi skroz simpaticno izgleda cela igra...

Pa da nas boli uvo za te činjenice, ne bismo ni igrali niti se raspitivali. Tebe možda boli uvo jer igrica™ je igrica™, ali nas ne :)

moraju ljudi da brane investiciju u simulator slikanja wildlife-a

moraju ljudi da brane investiciju u simulator slikanja wildlife-a

A cekaj, zasto svaka igra mora da bude klasicna "igra"? Ono kao cudovista, health-bar, municija? Mozes li dok gledas Animal Planet da pauziras, zumiras, menjas uglove iz kojih gledas zivotinje? Procitaj neki intervju sa tvorcima Heavy Rain-a..

Evo koga zanima online skenirao sam deo manuala koji govori o tome :)

afrikali6.jpg

Sarkazam se poput kuge forumom siri ...

A cekaj, zasto svaka igra mora da bude klasicna "igra"? Ono kao cudovista, health-bar, municija? Mozes li dok gledas Animal Planet da pauziras, zumiras, menjas uglove iz kojih gledas zivotinje? Procitaj neki intervju sa tvorcima Heavy Rain-a..
dosta sam slushao tebe o inovacijama i slichnim stvarima. stobom sam se chesto i slagao kad je u pitanju lbp ali odushevljavati se ovim je stvarno...
sa druge strane kad bi sce stajao ispred recimo wipe your ass simulatora driver (i josh neki) bi rekao kako tu six axis dolazi do izrazhaja i kako vredi dati ~50 evra jer mozhesh da brishesh u 1080p iz svih uglova i verovatno bi je izglasali kao najbolju igru godine.

Poslednja izmena:
Hahah, dobro znaju pojedinci ovde da preteruju nekad, tu se slazemo, ali komentari "******ska igra" nikako nisu na mestu. Neko ko voli zivotinje, divlji svet, slikanje, njemu je ovo do ja*a.. cemu hejt? Kao sto rekoh ako se zove "igra" ne mora da podrazumeva energiju, napucavanja i sve ostalo... igre trebaju biti i nesto vise od toga..

naravno ali ipak mislim da ima mnogo boljih igara za pushtanje mozga na ispashu od ove. i da je hvaljenje ovoga u rangu sa hvaljenjem grafichkog demoa 3d marka. :)

dosta sam slushao tebe o inovacijama i slichnim stvarima. stobom sam se chesto i slagao kad je u pitanju lbp ali odushevljavati se ovim je stvarno...
sa druge strane kad bi sce stajao ispred recimo wipe your ass simulatora driver (i josh neki) bi rekao kako tu six axis dolazi do izrazhaja i kako vredi dati ~50 evra jer mozhesh da brishesh u 1080p iz svih uglova i verovatno bi je izglasali kao najbolju igru godine.

Dok ne ukapirate da ja ne podrzavam Playstation zato shto sam se igrao eci peci pec, vec zato shto oni izbacuju najbolje igre, i nude najvishe, mozda cemo moci da krenemo sa ozbiljnom raspravom o nechemu.

Nikada se nisam lozio na igru jer korisiti sixaxis, 1080p, ili ima Sony nalepnicu. Ja se skoro profesionalno bavim fotografijom, a usput mi je National Geographic kanal koji ubedljivo najvishe gledam, i oduvek sam voleo takve stvari, tako da su to dva velika razloga da se meni svidi ova igra, a ti ako mislish da je to samo zato shto je to Sonijeva igra, a ja imam i X360 koji nisam upalio 2 meseca, misli i dalje tako. Ignorance is bliss.

Poslednja izmena:
a usput mi je National Geographic kanal koji ubedljivo najvishe gledam, i oduvek sam voleo takve stvari, tako da su to dva velika razloga da se meni svidi ova igra,

+1 od a do š.

kako ljudi ne shvataju da ovo nije igra za ljude koji vole samo klanje i pucanje. ko voli da gleda geografiju i voli da gleda emisije o zivotinjama ima priliku da aktivno ucestvuje u tome. ne mogu reci nista o igrici™ jer je nisam probao ali samim tim sto se nalazim u ciljnoj grupi za nju, sigurno cu je igrati pre ili kasnije.

Vrh Dno