Cekaj, ne kapiram...to su tv-i sa automatskim prebacivanjem na AV, obicno ide EXIT na daljinskom od tv-a i vracas na tv mod. To kod tebe ne funkcionise?Kad 3260 spojim preko scart prikljucka i ukljucim ga dobijam odmah sliku na TV-u i dok ne ugasim DVD ne mogu da gledam niti jedan drugi kanal. To mi ne deluje nomalno.
Ako ti pare nisu presudne, Pioneer je ipak zakon. Pogotovo, sto ta dva modela nisu uporediva, 410 ima HDMI izlaz i tako...kako se kotira ovaj dvd u ondnosu na pioneer, znam da je skuplji pioneer, zanima me kvalitet slike u odnosu na njega ? Ja licno imam pioneer 585 i prezadovoljan sam, moj brat treba sebi nesto da kupi i pita me da mu nesto preporucim, sad vidim svi hvale ovaj uredjaj mene zanima poredjenje slike pre svega (posto oboje imaju dobru podrsku za titlove) ovog modela sa pioneer-ovim 410v. Iskreno pare neigraju presudnu ulogu ali ako isto kvaliteno mogu da dobijem za manje pare sto da ne.
hvala
To bi bio DVD recorder sa digitalnim tunerom, znaci googlaj.Dali postoji /cuo sam da postoji/ dvd preko koga bi mogla da se gleda digitalni prenos televizije na obica crt.Signal ide prvo u dvd a iz dvd u tv.
Receno je ranije u temi, Eltim npr.Da li neko zna gde ima u BG da se kupi ovaj DVD player?
Receno je ranije u temi, Eltim npr.
kako se kotira ovaj dvd u ondnosu na pioneer, znam da je skuplji pioneer, zanima me kvalitet slike u odnosu na njega ? Ja licno imam pioneer 585 i prezadovoljan sam, moj brat treba sebi nesto da kupi i pita me da mu nesto preporucim, sad vidim svi hvale ovaj uredjaj mene zanima poredjenje slike pre svega (posto oboje imaju dobru podrsku za titlove) ovog modela sa pioneer-ovim 410v. Iskreno pare neigraju presudnu ulogu ali ako isto kvaliteno mogu da dobijem za manje pare sto da ne.
hvala
Plus besplatna dostava po celoj Srbiji.Na popustu u Eltimu, 3550din (po kursu 94din/eur to je 38eur)
Ima, pronasao
Na popustu u Eltimu, 3550din (po kursu 94din/eur to je 38eur)
.
Prosle nedelje mi stigao na kucnu adresu. Ako ne nadjes po radnjama, onda naruci preko sajta pa ce oni zvati sve radnje i poslace ti iz one gde ga imaju.Jeste da ga imaju na sajtu ali sam ja sam skoro obisao sve eltim radnje i zvao i nema ga nigde
Philips dvp 5990 je u klasi sa pionirom 4xx, a po meni je i dosta bolji pogotovo zbog ovog firmware-a.... Taj pionir je ili precenjen, ili je philips bas jeftin.
:wave:
Na zalost, nikako. Treba ti av reciever, ili neki komplet poput logytech z5500.Kupio sa 5980 kako da preko njega resim 5,1 zvuk posto doticni ima Spdif a nema 5,1 izlaz za zvucnike ko ni modeli 5990 i 3260 . Pomagajte drugovi?
Bilo koji komplet aktivnih zvucnika sa dekoderom, koji konvertuje stereo u 5.1.Na zalost, nikako. Treba ti av reciever, ili neki komplet poput logytech z5500.
Za Dolby Digital AC-3 mora da ima opticki.Za Dolby Pro Logic je dovoljan obican audio/stereo ulaz na sub-u.Ne moze bilo koji jer treba opticki ulaz da poseduje. A "konvertovanje" sterea u 5.1 mu nece dati visekanalni zvuk, vec raslojavanje sterea na 6 zvucnika, sto nikako nije isto.
Procitao sam da postoje 4 vrste fonta.
Cini mi se da postoje 4 velicine istog fonta, jesam li u pravu?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari