Šta je novo?

Razmena igara za PS3 i Blu-ray izdanja [2009.v1] - pročitati FAQ i pravila unutra

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da ja kompletiram listu cega sve menjam

1.Battlefield Bad Company
2.Mercenaries 2:World in Flames
3.Little Big Planet
4.Soul Calibur 4
5.Pes 08
6.Heavenly Sword
7.Resistance: Fall of Men
8.Grand Tourismo 5 Prologue
9(USKORO). Killzone 2 Demo Kljuc za PSN download
10. GTA 4

neke od ovih dajem lakse a neke samo za dobre ponude, najvise me interesuje Mortal Kombat vs. DC ali nudite sve pa cemo se dogovoriti

Demo kljuch sa gamestop preordera ? :)

koji ce nam kljuch kad svi na EU psn-u dobijaju demo! :D

Zato sto oni koji urade preorder sa gamestopa, dobijaju demo 2. februara, na PSNu ce biti mozda 20 dana kasnije :)

Menjam Dead Space.
Na razmeni takodje Uncharted i Resistance1
Diskovi su u perfektnom stanju u originalnom omotu sa knjizicom.

Menjam Uncharted Drakes fortune (platinum, kutija, knjizica, kupljeno pre 15-ak dana) za Assassins Creed

znam da mozda nije za temu ali ako je neko zainteresovan da proda neke novije ili one bolje starije naslove nek se oglasi na pm... izvinjavam se ako ovo nije adekvatno za ovu temu ali molim moderatore da mi oproste posto sam jos rookie na forumu :)

Menjam Call Of Duty 4,GOTY Edition.
Disk je u savrsenom stanju u originalnom pakovanju sa knjizicom.
Napomena:igra dolazi sa kodom za skidanje 4 dodatne multiplayer mape.

DMC4 vise nije na razmeni.

Menjam i SAMO menjam GTA4.

samo da napomenem ove igre ja iskljucivo MENJAM i to samo za one koje nisu na listi, ovo sam reko zato sto mi se javljalo dosta ljudi koji su hteli da kupe

Menjam LBP(little big planet ) za GT5 prologue sve je u odlicnom stanju disk omot sve hitno.......

OTiso lttle big planet..........

Mijenjam Litlle Big Planet, disk stigao neotpakovan kod mene pocetkom decembra, koriscen malo, u savrsenom stanju. Interesuje me Soul Calibur IV ali i Call of Duty V primarno

Menjam FIFU 09 u odlicnom stanju za na primer TOP SPIN 3 ili nesto drugo i isto menjam GTA 4 za neku igricu...pa posaljite na PM koju bi ste igricu dali

Imam na razmeni:
Star Wars The Force Unleashed
Dead Space
Resistance Fall Of Men 2
Sve u ekstra stanju
Ponude na PM.

jos uvek nije zamenjena Kane&Lynch. menjam i dalje :)
super stanje, original pakovanje..bla bla bla :)

pm-kontakt

Na zameni FIFA 08 i Ninja Gaiden Sigma.
Sve ocuvano i kompletno.
Menjao bih nesto od ove dve igre za Heavenly Sword...

Poslednja izmena:
Menjam Tomb Raider Underworld za Assassins Creed ili UNCHARTED: DRAKE'S FORTUNE

Menjam NFS Undercover za R2, Far Cry 2 ili Legendary!

Mijenjam sledece PS3 igre:
Far Cry 2 (nov neotpakovan)
Uncharted Drake's Fortune (kao nov)
Saints Row 2 (kao nov)
Burnout Paradise (kao nov)

Potrebni:
Dead Space
Resisitance 2
Call Of Duty 5

Poslednja izmena:
Predlog

Posto vidim da se dosta razmenjuje hteo sam da dam predlog da se napravi +/- lista...
Ne znam kolika je potreba za tim i da li je neko imao negativna iskustva,nadam se da nije, ali mislim da ne bi bilo lose da se nakon svake transakcije dodele pozitivne odnosno negativne ocene ukoliko je to potrebno!
Dok sam jedno vreme ziveo u Nemackoj, tamo skoro na svakom forumu kojem sam bio je postojao takav sistem ocenjivanja...A i mnogima je to poznato preko eBay-a i sl.

Sad koliko su moderatori ili vec ko drugi spremni da svake nedelje/mesece update-uju tu listu ne znam ali mislim da bi bilo korisno...Otvoriti novu temu cisto za ocenjivanje,i gde ce se nalaziti +/- lista!
I za podforum oglase to ne bi bilo toliko lose s obzirom da tamo uglavnom posluju ljudi koji su vec duze vreme na benchforumu, mada bi to mozda bilo vec puno posla ali cisto da predlozim!:D

Eto...:D:wave:

Ja mislim da je predlog vrlo vrlo koristan. Bilo bi mi prilično važno da saznam ko je pošten a ko ne u razmenama. Ali neka moderatori odluče da li da se to uvede.

Btw, tako nešto postoji svugde. Konkretno, ja sam član na stripovi.com forumu i na svaku razmenu/prodaju stripova piše se u pozitivnu/negativnu listu jer treba izbeći prevarante.

da, ali racunaj da ako te neko ispali ti prijavis administratorima i on popije ban. e sad, dal bi se ti igrao sa reputacijom koju si sticao godinama zarad 15, 20, ili 30e kolko bi zavrnuo nekog?

mislim, nije da sam protiv predloga, samo kazem onako generalno da ni sad nije bas pametno ispaliti nekog.

Podrzavam predlog, mada, koliko ja znam, niko dosad na Benchu nije bio ispaljen, sto se tice razmene igara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno