Šta je novo?

Razmena igara za PS3 i Blu-ray izdanja [2009.v1] - pročitati FAQ i pravila unutra

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Menjam Dead Space.
Disk je u perfektnom stanju u originalnom omotu sa knjizicom.
Zanima me:Far Cry2,Resistance2,Litlle Big Planet,Cod5,Tomb Raider Underworld
Napomena:za spomenute naslove doplacujem 1000 dinara.

Na razmeni takodje Uncharted i Resistance1
Diskovi su u perfektnom stanju u originalnom omotu sa knjizicom.

Menjam Bluray Transformers (crtani je u pitanju) za neki film ili igru. Napominjem da je film potpuno nov (nije ni pustan), posto sam ga greskom dobio.

Zanima me da li neko moze da mi sharuje Mortal Kombat 2 i Tekken za PS3
Naravno sve uz doplatu i dogovor
Javite se preko pm

Takodje, ponavljam, posto mi danas doso NFS Undercover, ako je neko kupovo ona kola i zdiparije preko PSS nek me cimne, da se dogovorimo, moze cak i neku igru da dobije za to ;)

Na razmeni:

Colin Mcrae Dirt (Originalno pakovanje, kutija, knjizica, ocuvano)
MotorStorm (Originalno pakovanje, kutija, knjizica, ocuvano)
Fifa 2008 (Originalno pakovanje, kutija, knjizica, ocuvano)

Najvise me zanima NHL 2009, za koji bih naravno doplatio, ali ponudite nesto osim uncharteda i resistance-a posto to imam...

ako neko ima tekken da sharuje na PSN-u, nek mi se javi na PM da pregovaramo (mozhe pare ili neka BD igra da dodju u pitanje)

Potreban PES 2009!

Dajem: Uncharted: Drake's Fortune , Fifa 2008 + doplata

na razmeni army of two, keyne and lynch i gt5, moze i 2 za 1 ako je nesto bas novo pr:pes2009. bg only

Na razmeni :

1.- Oblivion GOTY (Platinum GOTY verzija sa obe ekspanzije, igra jednom ubacena u PS)
2.- GRAW 2 (standardno pakovanje, disk ocuvan)
3.- HAZE (standardno pakovanje, igra par puta igrana u MP disk ocuvan)
4.- Baja : Edge Of Control (standardno pakovanje, igra par puta igrana, disk ocuvan)
5.- Battlefield : Bad Company (standardno pakovanje disk ocuvan)

Trazim COD 4 GOTY, GT5P, Resistance 2, Far Cry 2, Ferrari Challenge, F1... ponudite nesto ili cak koja igra sa PSN, dakle moguce sve kombinacije, 2 za 1, doplata, PSN naslovi....sve dolazi u obzir

Uncharted, Resistance: FOM, Battlefield BC, Soul Calibur 4, GT5P na razmeni, dajte predloge nista posebno netrazim (Jedino tekken DR, i Mortal Kombat<za ovaj dajem i 2)

neinteresuje me MGS4, GTA4 i LBP

Na razmeni:

GT5P u odlicnom stanju
Spiderman3 (Blu-Ray) isto u odlicnom stanju
Die Hard1 (Blu-Ray) isto u odlicnom stanju

Menjam Dead Space.
Disk je u perfektnom stanju u originalnom omotu sa knjizicom.
Na razmeni takodje Uncharted i Resistance1
Diskovi su u perfektnom stanju u originalnom omotu sa knjizicom.

F1 Championship Edition, pakovanje kompletno sa knjizicom, disk u odlicnom stanju
Rainbow Six Vegas, pakovanje kompletno sa knjizicom, disk u odlicnom stanju

Pozeljna menjaza za neki novije FPS igre, doplata po potrebi.

ja mozda dam u Little Big Planet al samo ako je mnogo dobra ponuda

Tražim Blu Ray film Black Hawk Down. Od igara za razmenu imam LAIR, Army of Two, Warhawk, Pirates of the Caribbean-At Worlds End. Sve igre su u savršenom stanju osim što Warhawk nema original kutiju. Ponude na PM

Nudim LBP za Smack vs Raw 2009!

orange box i pes2008

menjam 2 za dve. Orange box i pes 2008 samo skinut celofan i probane. Igre su sa uputstvom i kutijom. preferiram grid i recimo lego indiana jones ili lego batmen. ponude na pm.
p.s. imam f1, dirt, gt5p, sega raly, uncharted i virtua fighter pa to nemojte da nudite.

@Stilgar
Mi das Virtua Fighter 5? Imam WWE 2008, Motorstorm i Ninja Gaiden Sigma, svi diskovi u ekstra stanju sa kutijom.

menjam kane&lynch za bilo sta,osim za sportske (nba,fifa,nhl...etc)

igra u dobrom stanju, original pakovanje...
p.s. sta mi ne treba je resistance, uncharted, cod3, cod4, oblivon, nfs-proostreet, warhawk (jer te sam igrao)

lbp (full pack, full ocuvan) iskljucivo za r2

sackboy-is-sad-because-he-can-di-2.gif

Ma niste normalni stvarno sa tim razmenama :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno