Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!

ali josh jednom:

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!

zlol, shta sam odgledao! najjachi klip ikada, ne znam da li je bio, ali ovo je urnebes, nisam skoro odgledao neshto bolje od ovoga:

http://www.youtube.com/watch?v=kLrWgVPeCzI

Street fighter: Later Years

klip je sa sajta od College humor-a, i kratak film je u pitanju, koji se bavi 10 godina nakon street fighter-a, kad su svi omatorili, i oce ponovo da se lemaju. :) :)

*** ovo je ispalo bolje od pravog filma... Svaka cast kako si ovo nasao...

Bilo je to vec odavno
Cim je lik okacio na youtube.

...Da bi predavanje nastavio kao da se nije nista nije desilo, uzima M16 i pokazuje deci, a drugom rukom se drzi za nogu! :p...
Metak ga je samo okrznuo. Da ga je pogodio u nogu ne bi bio tako "miran i staložen". :)

Odličan klip.

Metak ga je samo okrznuo. Da ga je pogodio u nogu ne bi bio tako "miran i staložen". :)

Odličan klip.

Vala mislio sam da su onakve situacije moguce jedino na filmu - prevario sam se! :smash:
Ono sto je najstrasnije jeste da je vrlo lako moglo da se desi da metak rikosetira i pogodi neko dete...! :trust:

Nije You tube clip ali i bolje sto nije neko snimio. Sta mi se skorije desilo:

Bio sam na u nekoj zivoj muzici u blizini Mladenovca,sikao naravno i oko pola 3 odlucim da zapalim na splav Marinero. Lepo sve ukljucim se na auto put,idem ka bubanj potoku na naplatnu rampu,u kolima secam se gruva prodigy "Invaders must die" vadim kintu da pripremim za putarinu, sta sam ja uradio nemam pojma,hteo sam da prebacim pesmu zagledao se u kasetofon i kada sam podigao glavu vidim rampu na naplatnoj rampi ispred mene a ja ga zaleteo (znaci pripremam pare da platim treba da budem svestan da nailazim na rampu,strasno).

Kada sam video rampu puknem po kocnici,rampa odleti na gore u tri lepe p***e ma*****e zaustavim se nekoliko metara ispred. Soferka pukla lepo a=ali nije probijena. :lupko:
Lepo ubacim u rikverc vratim u nazad do naplatne,izadjem iz kola totalno opusteno (ono kosuljica fensi) prilazim zeni na prozor dajem pare i karticu i kazem izvolite,znaci zena ukopana i gleda :zgran: kao i par njih sto su tu. Izlaze napolje vracaju rampu,nikako da je vrate na dole,neka guma visi sa nje,uzas. Vratili je nekako,sad zeza ih komp nesto neki brojac nece da pokrene a sedim u kolima i na svakih 1 min pitam oce li.
Uspeli nekako da srede podize se rampa,ja po gasu,niko me nista nije pitao ni sta je bilo ni zasto ni da im platim za neku stetu.Fini neki ljudi.
Ja sa sje****m soferkom na Marinero pa na glupi Brodarac pa na plljesku zaspao sam u pola 7.
E ******a,dobro nisam nekoga povredio.
Nasao polovnu soferku + ugradnja 80 eur.

http://www.youtube.com/watch?v=W2-VF9u24F4

glupi amerikanci:

dodje lik u shkolu, ponese sa sobom sanduk naoruzanja, i onda krene sa prichom:

ovo vam je desert eagle. on je VEOMA OPASAN. a pritom, ima zrno od 12.7 milimetra, i moze nekom da rascopa glavu kao pashtetu, kad ga pogodite, pravi pravcati shou! ... Heeeeej, a da vidite shto imam superishka M4 pushku, ubija arape na keca, al da znate - opasna je.

Bio sam na u nekoj zivoj muzici u blizini Mladenovca,sikao naravno i oko pola 3 odlucim da zapalim na splav Marinero. Lepo sve ukljucim se na auto put,idem ka bubanj potoku na naplatnu rampu,u kolima secam se gruva prodigy "Invaders must die" vadim kintu da pripremim za putarinu, sta sam ja uradio nemam pojma,hteo sam da prebacim pesmu zagledao se u kasetofon i kada sam podigao glavu vidim rampu na naplatnoj rampi ispred mene a ja ga zaleteo (znaci pripremam pare da platim treba da budem svestan da nailazim na rampu,strasno).

Kada sam video rampu puknem po kocnici,rampa odleti na gore u tri lepe p***e ma*****e zaustavim se nekoliko metara ispred. Soferka pukla lepo a=ali nije probijena. :lupko:
Lepo ubacim u rikverc vratim u nazad do naplatne,izadjem iz kola totalno opusteno (ono kosuljica fensi) prilazim zeni na prozor dajem pare i karticu i kazem izvolite,znaci zena ukopana i gleda :zgran: kao i par njih sto su tu. Izlaze napolje vracaju rampu,nikako da je vrate na dole,neka guma visi sa nje,uzas. Vratili je nekako,sad zeza ih komp nesto neki brojac nece da pokrene a sedim u kolima i na svakih 1 min pitam oce li.
Uspeli nekako da srede podize se rampa,ja po gasu,niko me nista nije pitao ni sta je bilo ni zasto ni da im platim za neku stetu.Fini neki ljudi.
Ja sa sje****m soferkom na Marinero pa na glupi Brodarac pa na plljesku zaspao sam u pola 7.

Znaci Prodigdzi nikako dok se putuje :p :p

I kako sad da ne volim benchmark? :D

A šta, grijanje ništa kad ti se magle onako stakla... zavrnuli Rusi plin...a? :D

Tek smo seli u auto :) a i rusi nisu od pomoci :

Poslednja izmena:
ahahaha... Video bi pre trebao da se zove: Weasel, **** te onaj ko ti dade dozvolu!.

:D:D:D:D:D:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno