Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa chemu odushevljenje, kad ce ionako da ga iskopiraju svi ostali :d

Secam se jednog novogodisnjeg izdanja Digitala sa saljivim textom na racun velikih kompanija. Za Apple je bilo u fazonu sledece godice ce izbaciti OS koji ce imati samo jedno dugme na sredini desktopa i dugme ce se zvati "button" :D

Poslednja izmena:

Jaoj koja budalastina, ovo je dzinovski iPod na preklapanje a be laptop. Nema zive snase da ovako nesto zameni tastaturu kad je u pitanju ozbiljno kucanje. Znaci da bi stavio veliko slovo treba da uradim celu onu proceduru :smash:. Ajde da su smilili nesto tipa citanja misli ili kucanja govorom... ali ovo... Ovo je najveca IT glupost do sada, koja cak prevazilazi i Win Vistu.

Poslednja izmena:
laki bre, opusteno...novogodisnja *******cija :)

da, samo shto Vista nije napravljena u Imagination Land-u...

Auuu brate... pomerio je definiciju/toleranciju/granicu gayeva na sasvim novi nivo! :S

Secam se jednog novogodisnjeg izdanja Digitala sa saljivim textom na racun velikih kompanija. Za Apple je bilo u fazonu sledece godice ce izbaciti OS koji ce imati samo jedno dugme na sredini desktopa i dugme ce se zvati "button" :D

Mora da mislis na "iButton" :d

Lepa *******cija na racun applea, toliko lepa da prosto covek moze i da poveruje u nju :d

Docice vam Kovac :p

Kada mi je drfedja pokazao ovo nisam mogao da verujem:zgran::zgran:
http://www.youtube.com/watch?v=pfLTA9kvUxQ
da ovakvi šabani još uvek postoje i da se pale na taj vidimo se u čitulji fazon.
PS
Negde krajem 90-ih kod ortaka u kraju kod Cvetkove pijace bio je neki tip koji je repovao nešto u fazonu: "Najjači sam ja u kraju i svi mene znaju", pa su ga ubrzo neki momci priupitali od kada je on to najjači i objasnili mu neke stvari :whip::crash:
Kako cemo sutra u Evropu kad zivimo u 90-tim,ovo je strasno :zgran:
Jedino ona u belim helankama sto valja nesto,nema losu bulju :d

zavalicu ti samar posle se zali kevi ... :wall:

sad saznah - lik je 89, a ide u shkolu srednju josh, jer je okinuo jednu ili dve godine, sad je sa 90im godishtem, ide u epsh. jao, pojavi li mi se na nekoj zurci, ili tako negde ...

Igoritze...

Subliminalno ce ga upozoriti da se pazi kung fu-a

Poslednja izmena:
Koliko ima razlicitih emisija na fazon : pravim svoj super mega automobil na discovery-ju
Ja niti imam tv niti gledam ali kad sam bio na moru i uvece kad upalim 100 kanala jedino discovery valja i svako za 10 dana sam primetio jedno 5 razlicitih emisija na isti fazon.

Poslednja izmena:
Pa recimo shto lik pravi unique auto od raspada. Svakako ima grozota, ali sumo projekat mi je veoma interesantan.

Pritom nema neku zamishljenu ideju koju pretochi na papir nego odma chekic i udri :)

Jedino ko moze da im parira su Tatul american chopper familija ali oni su ti vishe choper bling bling experti.

Poslednja izmena:
@sT4Lj|n - pa shta shta cu, to je sad punoletno, niko ne moze da im zabrani da se pojave gde ocesh, eno pitaj Misticx-a kakve sve klinke sad posecuju "precenjeni i mega gotivni" stefan braun ... :)

emisije o kolima > fail

za one koji imaju vishak vremena da pogledaju:

Whos line is it anyway - najbolji britanski show ikada, preseljen u ameriku, a radi se o 4 gostujuca glumca, i voditelju koji im zadaje zadatke, i oni rade cistu improvizaciju. genijalno, evo vam prva epizoda, pa u related prebacujete na svaku sledecu, prvi link:

http://www.youtube.com/watch?v=V8U-jNgmaYg

Policajac objasnjava deci u osnovnoj skoli kako se ne treba igrati oruzjem itd. U jednom trenutku vadi napunjen pistolj i kaze da on jedini u ovoj prostoriji zna kako se pravilno rukuje i u tom trenutku pistolj opali pravo njemu u nogu! :smash:
Da bi predavanje nastavio kao da se nije nista nije desilo, uzima M16 i pokazuje deci, a drugom rukom se drzi za nogu! :p

http://www.youtube.com/watch?v=rSTIV2esa-k&feature=related

Moje licno misljenje je da je mnogo rizikovao kad je doneo napunjeno i otkoceno oruzje u skolu, lako je mogao da rikosetira metak i pogodi nekog klinca! :wall: ******! :mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno