Šta je novo?

SBB - ubrzanje posle NG

jel moguce ili nesto drugo???:)

Da li je SBB nesto ubrzao ili meni net nesto podivljao :D zaista ne znam jel ima jos nekog da mu se ova brzina prikazuje?
inace imam Internet Flat 2048/256
speed.io.png

mekad mi brzina ide i veca ali se konstantno smanjuje

Poslednja izmena:
Najsigurnije ti je da pocnes neki download sa microsoftovog ili adobe sajta (cini mi se da su neki skidali i adobe reader) pa vidis koja ti je brzina.

Kucaj 192.168.100.1- onda klikni na signal i vidi sta ti pise pod bit rate

Bit Rate 2048000 bits/sec

ovaj merac sto sam koristio pobenavio nesto sad sam proverio preko speedtest-a i tamo je normalna brzina
nista a taman se ponadao:wall:

Poslednja izmena:
Odgovorili su mi iz SBB-a...

Iako je akcija besplatnog prikljucenja i modema trajala do 31.12.2008. ona i dalje traje... Znaci modem i prikljucenje su free!

Hmm, nesto se cudno desava vec drugi dan za redom:

Veoma cesto se net ubrzava/vraca na staro (384/192). Ponekad i upload ode na skoro duplo od osnovne brzine ;)

Poslednja izmena:
Ti speedtest-ovi uopste nisu neko merilo brzine. Speedtest.net meni uvek izbaci preko 1300kbps na 1024 paketu iako u realnosti download ne stigne ni do 120kB

sa nasih servera."

Zanimaju me njihovi serevri bas :d

Poslednja izmena:
To su povecali jos pre 10 dana

Pa sta ce mi da gledam kojom brzinom skidam sa njihovih servera :)
To niti mi treba niti se menja.

Poslednja izmena:
Ma samo kažem da je pouzdanijii od ovog speed.io sajta, ništa više:wave:

Sad kad sam video gore rezultate speed.io razumeh sta si hteo da kazes ;)

najavljuje za total tv, ne pominju hdtv i d3. :(

Poslednja izmena:
Ali nigde brzi internet...

Pa ne bas direktno o brzini, ali SBB obecava da ce njihovi korisnici u 2009-oj biti u prvim redovima kad je internet razvoj u pitanju. Videcemo sta su mislili time u narednim mesecima.

samo da vas ne stave u tunele da provlacite kablove :p

Mislis na krovove zgrada posto imaju krov2krov infrastrukturu. :p

Poslednja izmena:
U poslednjoj recenici eksplicitno kazu- brzi i kvalitetniji internet u 2009.

Sta god najavili, meni SjBB radi sporije od ~nove LOL! Download i ide dobrom brzinom, ali otvaranje sajtova kao da radi DNS search preko Marsa :(

meni je od ng ping prema veratu umesto uobicajenih 5-8ms sada oko 15-20ms.

Sta god najavili, meni SjBB radi sporije od ~nove LOL! Download i ide dobrom brzinom, ali otvaranje sajtova kao da radi DNS search preko Marsa :(

Potvrdjujem isto i kod mene, download izvuce maximu brzinu ali site-ove otvara kao dial up, muci se.

I naravno nemam viruse itd itd, cak sam i formatirao ali ne zbog ovoga. stanje isto. ali nocu recimo posle 24h je mnogo bolje. izgleda preopterecena mreza ili...

Nazad
Vrh Dno