Šta je novo?

SBB - ubrzanje posle NG

Sve u svemu ide na bolje i to je najvaznije! A SBB i Telekom ce da se kolju i jure sa cenama i nece ni jedan ni drugi mnogo da se razlikuju. Daleko smo mi od vremena kada ces moci da biras oces ADSL, kabl, wireless. Pa pola Srbije bi bilo srecno da ima mogucnosti za bilo sta a da nije dial-up!

licno mislim da sbb nista bitno nece promeniti u dogledno vreme. pa oni su uveliko znali za poteze telekoma i nove pakete, kada su objavili svoje jedino ubrzanje sa 3 na 4 mbit-a.

cisto sumnjam da su planirali da u roku od 7 (ili vec koliko bliskih) dana dva puta menjaju ponudu. inace, odani sam korisnik sbb-a, da ne bude protumaceno kao zlonamerno.

Poslednja izmena:
Pa brate uradices vise nego sa 256k! To je poenta svega. Nisam ni rekao da je odlicno, vec da je trenutno najbolja ponuda.

Ljudi sta ste se primili :) pa jos nije ni krenula ta ponuda, jos je niko ni nema, a vec "pretite" kako ce te da napustite provajder LOL... alo bre polako :D , nadmetanje i borba za trziste je tek pocela.

Samo da ta borba ne bude kao borba MTS vs Telenor.

Zaboravljate takođe da je zbog prirode rada ADSL-a i kabla, za istu nazivnu brzinu, kabl realno brži oko 5-10%... nije za bacanje, "nakupi se" a ako stalno DL/UL-ujete...

Imam utisak da se SBB potrudio da bas nista ne da za dzabe, kod mene je DL na 1mbit isti kao na adsl 1mbit (~118) ;) Upload je bolji do duse...

Adsl download 1mbit je ravno 105kb/s,ni kilobajt vise.
Kao SBB korisnik 1mbit,meni je max 120kb/s.

Da li josh uvek mozhe da se uvede SBB net (vec imam, ali mi treba josh jedan modem) bez placanja 1500 dinara za uvodjenje. Od juna do kraja 2008 se nije placalo zbog neke akcije. Kakva je sad situacija, jel neko zna?

Pozovi 3305252 i pitaj
koliko ja znam drugi modem moze da se uzme al na drugo ime a dal se placa pozovi i pitaj.

Za drugi modem ces takodje morati da placas kablovsku pretplatu, ako nisi znao za to.

Samo polako Sbb mora da makar izjednaci brzine koje je telekom ponudio, jos ako daju lokal uz surf pakete recimo 1/1 mb/s sa cenom za surf pakete i eto.
Mada mozda i nadmase Telekomovu ponudu, samo strpljivo znace se sve za nedelju, dve.

Ma te akcije traju još od leta 2007 (ako ne i ranije)... tako da ne verujem da su ih prekidali :)...

Postoje 100 razloga.
Jedan od mnogih je da zeli na primer na oba modema ima po 4mb . to nece moci sa ruterom.

http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=51&t=16036

Uz finalizaciju testiranja određenih servisa na pristupnoj mreži ostalo je još sređivanje ugovorne papirologije sa našim sadašnjim i budućim nadprovajderima pa stoga sa sigurnošću možemo najaviti unapređenje postojećih i nekoliko novih servisa u prvom kvartalu 2009. godine.

Uz finalizaciju testiranja određenih servisa na pristupnoj mreži ostalo je još sređivanje ugovorne papirologije sa našim sadašnjim i budućim nadprovajderima pa stoga sa sigurnošću možemo najaviti unapređenje postojećih i nekoliko novih servisa u prvom kvartalu 2009. godine.

Pa dobro, nece mozda biti ubrzanja ni posle 7. januara, ali nadajmo se u periodu koji je spomenut.

Kada daju 100Mbit za 20e e onda cu ih hvaliti ;) ;)
A SBB moze da da takvu brzinu u lokalu barem, znacilo bi dobrom broju ljudi a njih ne bi kostalo kao spoljni net..
Mislis da ce moci 100Mbit kroz koaksijalne kablove? :)

Ako urade optiku do svake zgrade pa odatle za svakog posebno koaksijalni kabl onda ce moci.
Za sada bi bio zadovoljan paketima od 4096/512 i 8192/1024.

Ovo je tema o SBB
Ima tema o telekomu i o IPTV pa tamo postavljajte ta pitanja i vodite rasrpavu

Nazad
Vrh Dno