Provjereno.Telekom je ovo pustio pre vremena da provjere kako ce da se ponasa povecanje i kada sve bude uredu ici ce zvanicno povecanje.Sada i da imate nekih problema oko brzine na servisu nece nista preduzeti nego tek onda kada bude zvanicno povecanje brzine.Jel to zvanično, tj. da li znaš provereno?
Provjereno.Telekom je ovo pustio pre vremena da provjere kako ce da se ponasa povecanje i kada sve bude uredu ici ce zvanicno povecanje.Sada i da imate nekih problema oko brzine na servisu nece nista preduzeti nego tek onda kada bude zvanicno povecanje brzine.
Kod Speed Up korisnika brzina pristupa internetu se na DSLAMu ograbičava na onu "turbo" brzinu. To je ona brzina koju dobijaš kada pristisneš SpeedUP dugme. Pošto je DSLAM nema inteligenciju da može da kontroliše brzinu pristupa dinamički, brzina se kontroliše na inteligentnijem uređaju (čije ime ne treba da spominjem), koji kontroliše brzinu sesije. Obični korisnici ne "prolaze" kroz taj uređaj. ALi zato je prilikom promene brzina pored povećanja na DSLAMu potrebno uraditi i povećanje na tom uređaju.
Bem ti rekonfiguraciju portova.
Sjebase mi net,taman sam se lepo navikao na 16Mbit u poslednja dva meseca od kada su mi aktivirali iptv.
Pih....ala je ovo kilavo! :wall:
Neznam za taj podatak da ima ko povecanu brzinu sto se SpeedUp tice ali sto se mene tice kod mene nema povecanja i po prici iz vrha telekoma nece ga biti tek po novoj godini kada bude ozvaniceno povecanje brzine oni su ovo povecanje pustili u rad da vide sa kavim kapacitetom mogu da raspolazu i ako sve bude u najboljem redu bice i zvanicno.!!!
Ima li IKO sa SpeedUp-om da prijavi povecanje brzina?Anyone?
Ako promenim sad paket sa 768 na 2 mega, jel ce mi se deaktivirati speedup?
Jel je neko skoro prelazio na veci paket a da mu je prethodno bio speedup aktiviran, kakva je situacija tu, jel se dobija punih 2 mega kad se predje ili mora opet da se aktivira?
Ne znam sta mi je bolje dal da cekam da mi prvo povecaju ovo pa da predjem na 4 mega ili odma da predjem na 2 pa da povecaju na 4?
Nemoj sad da menjas nista,cekaj da se zavrsi sve.Prijateljski savet![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari