:wall:lnicks je napisao(la):Postoji mogucnost da ga je neko od clanova familije patosirao,sto se ne vidi niti iko priznaje,a bogami bilo je ispitivanja ali to za sada ostaje u domenu predpostavke
Evo sada sam procitao ceo odgovor na moj mail,i stvarno ima sitnim slovima(a kako bi drugacije)o zqabrani postovanja mail-a,moja greska,priznajem.\
Nego kako je meni davno vec dosta ove price,znam da u ovoj zemlji nazalost,nema(ili ih je jako malo) onih koji isteraju nesto u svoju korist u odnosu na mega-giga uvoznike itd....
Sta je sa mojim pravima da nisam zadovoljan robom,koju sam kupio i da zelim da je vratim..
Nesto sam poceo guglati ali brate,sta sam dobio linkovaaaaa.....
Moze li neko da mi pomogne iz svog iskustva ili da lepo pisi propalo...
Ne vredi ovo mojih zivaca.
tnx
kad ce video?
Naravno da imam uvek i backup varijantu,boli kolicina kesa koji sam iskezio,a dobio...mesec dana rada i ovo....
digao sam ruke od svega,nek bude sta bude da mi Boris nije drugar ne bi se razmisljao ni minut a sad,nek ide sve u honduras...
hvala na savetima i sugestijama.
poz.
To jedino neko ko nema ni elementarnu predstavu o nacinu funkcionisanja nasih prodavnica/uvoznika i servisera moze da proguta.
A moram da priznam da i meni ovaj deo za testiranje misa od 2 nedelje
![]()
ali vidi se
nego jeli se moze negde skinuti taj software za test![]()
da tesko onda... a to je jedan za sve modele ili svaki model ima svoj test software?
ima li neki text tipa sta se testira, koje procedure?
Aw ala ti je mutan snimak ;(... ali deluje da radi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari