Pa sto se foliras onda ovde i promovises stalno taj i7 ?????
Na koji nacin i zasto bih to radi? cak i da to radim nije to nesto sto kosta 100e pa cu nekog prevariti da ga kupi vec procesor od 500 i kusur evra, pominjem i7 zato sto trenutno imam takav komp i poredim neke preliminarne reazultate PII sa onim sto imam, na osnovu toga iznosim neke zakljucke i zapazanja.
Da se radi promocija, radi se, ali ne i7 vece promocija PII, samo na pogresan nacin, toliko toga je ovde napisano sto ce se po svemu sudeci pokazati kao ne tacno, vec su ljudi poceli da se razocaravaju u PII a jos se nije ni pojavio, ja nisam, zato sto nista posebno nisam ni ocekivao, nisi ni ti zato sto si dobio novu igracku koja hoce da radi na -200, ali to je po svemu sudeci sve sto PII nudi a da moze da se kaze da je neki veliki pomak u odnosu na Phenom, mada i same performanse su dosta bolje ali koliko bolje? u rangu jednog Q6600 ili malo bolje, za sad je tako, izmedju ostalog videcemo.
????? zato sto ces na 300€ ploci i 550€ procesori u SLI rezimu imati 2% prednosti u odnosu na Phenom II sistem , ili sta ?
Samo zaboravi da nam objasnih kako za taj novac mozes kupiti dva Phenom II sistema ....
Upravo zbog ovakvih likova kao sto si ti bice mi zadovoljstvo sa low budget Phenom II masinom da ve pokidam na LN2
Mene LN2 ne zanima, samo ti kidaj nek tije sa srecom

a to kakva sam ja "lik" tesko da ti mozes da prosudis, samo to ne znaci da nemas pravo da me dozivljavas na neki svoj nacin i da to ne treba da ti bude dodatna motivacija da nesto pokidas.
i7 jeste skup i sa te strane ga ne poredim sa PII, kad pravim poredjenj sa PII to radim samo zbog performansi, te razlike ce biti slicne kada se budu pojavili jeftiniji derivati nehalem, i5 procesori ce biti skoro pa isti po performansama kao i i7 na istom kloku, to je smiso poredjenja i nista drugo.
Ne razumijem poentu tvog izlaganja. Kao i7 je losijiu gajmingu ali kad se upare dve 280GTX u SLI rezimu onda je malkice brzi od Phenom II
Ja nisam reko da je i7 losiji vec da podbacije u pojedinim igrama i rekao sam da neznam zaso je to tako, proizvod je svez tako da moze da se desi da je do biosa ili je jednostavno tako, u svakom slucaju SLI perforamse su najbolje tako da mene to zanima a mozda i odustanem od toga.
Ali brate ima se, moze se !
Ali brate

ti si se nesto mnogo istripovao.
Cak i da jeste tako, dali ti to mene osudjujes zbog toga ili sta je u pitanju?