EUnet ce , kao i prosli put ,povecati brzine sa zakasnjenjem , negde 10og januara :wall:
Ne znam za tebe ali kod mene je vec povecana brzina oko 5, 6 casova.
EUnet ce , kao i prosli put ,povecati brzine sa zakasnjenjem , negde 10og januara :wall:
Pa toiliko o stručnosti ljudi koji rade u podršci...Kad god pozoveš odogovr je restart rutera,ili diskonektuj se pa opet konektuj:dNajgora stvar je kad zoves par puta zaredom,i onda nanovo sa svakim pricas i objasnjavas, a niko te ne razume i svako ti ko iz topa kaze gospodine ugasite ruter![]()
Sjajna vest za povećanje i bilo je krajnje vreme,ali onaj paket od 16mbita ako stvarno bude po onoj ceni,to je pljačka
Pa vidi, pre 2-3 meseca si imao 512/64 za 1300-1400din; a sad ces imati 16Mbps za ~5.500din; znaci 4x skuplje a 30x brze... pa i nije tako lose
pa vidi cene okolnih zemalja i brzine pa onda reci:d
Takodje izvuci matematiku na godišnjem nivo(a isti ti djavo,i sa ovom i sa ovom ćeš skinuti film,igru,seriju koju rešiš)zar ne,samo je razlika što sa prvom nećeš završiti na prosjačkom štapu:d
@Beginer
Bas zbog "matematike na godisnjem nivou" ja od samog pocetka furam najjeftinij paket, i radujem se svakom povecanju brzina pri istim/nizim cenama
Kad ovo uvedu, i ako bude radilo kako treba, apsolutno ce zadovoljavati moje trenutne potrebe...
p.s. znam da i dalje nismo kao Hrvatska, Bugarska itd; ali opet, 1024/128 je duplo bolje od 512/64![]()
Telekom ADSL, Cerak povecano sa 2 na 4M.
Testirao malopre ~3400kbps.
Ња, ња, ња, само кукате :wall:. Као да је стање свуда у свету исто.Ja samo imam da dodam za sve koji porede naš net sa kanadom i kojima 50 evra nije mnogo za tu brzinu:Evo ja vas pitam,koja je prosečna plata u Kanadi a koja kod nas???Kakav je standard kod njih a kakav kod nas???
Ako ima takvih kojima 50 evra mesečno za net nije mnogo,šta da kažem,svaka im cašt,onda im je standard do jaja...Ali budući da nismo ni blizu kanade,ni geografski ni sa standardom,ja bih vas zamolio da se poredite sa Bugarima i Rumunima koji su nam u oba navedena primera bliži i takodje polgedajte njihove brzine i cene,pa onda razmislite o čemu pričate
Sjajna vest za povećanje i bilo je krajnje vreme,ali onaj paket od 16mbita ako stvarno bude po onoj ceni,to je pljačka
Nesto mi to malo! Trebalo bi veci download da bude.
E pa pošto je u Srbiji bolje nego u Severnoj Karolini onda neka se tvoj brat vrne ovde, šta će tamo?Ња, ња, ња, само кукате :wall:. Као да је стање свуда у свету исто.
Мој брат у Северној Каролини кука како му је једини избор Time Warner Cable који нуди бедних 6 Mb/s/384 Kb/s и то све за 49$ месечно.
Ња, ња, ња, само кукате :wall:. Као да је стање свуда у свету исто.
Мој брат у Северној Каролини кука како му је једини избор Time Warner Cable који нуди бедних 6 Mb/s/384 Kb/s и то све за 49$ месечно. Још мало па ћу за исти новац имати бржу линију од њега, што је била научна фантастика до пре годину дана!
Budi srecan sto si u NS-u, nas u Kuli uvek zadnje ubrzaju. :wall:NS josh nisu digli...
:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari