Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

*** кад сам видео оног огромног робота како разноси све и урла "Демократија неће бити ускраћена!" престравио сам се више него у Dead Space-u при помисли на такву потенцијалну будућност :D

Plasma rifle ima skoro duplo veci damage od laser rifle,ali i trosi mnogo vise AP. Postoji i Wazer wifle(kupuje se od jednog decaka u lamp light caverns) koji je laser rifle sa vecim damage-om.
Ta puska koju spominje Nex999 je upgrade plasma rifle puske(svako oruzje u igri ima upgrade verziju koja je unique).
Obavezno probajte Sydney's 10mm "Ultra" SMG,najjace oruzje koje sam ja imao.

aaa...hmmm...u cemu je fazon sa tim laser rifles i tim EW ? Mislim, kineska ona puska ima 35dmg, laser riffle 12, dali bi sa EW skill na 50 bio 35 ? + imam 70 points in Big Guns, minigun radi 50dmg, FatMan radi, ne znam, 500 ili tako nesto :d Znam samo da sam se kido od smeha kad sam razbijao onu rulju na lincoln memorial. Steta sto tamo nema nista da se nadje posle njih :/

Fallout 3 Add-on Pack 1.5

* Continue play after completing main quest(NEW)
* Interactive Flash and PDF maps of the Fallout 3 world(NEW)
* Mod removing Level Cap at 20 and Skill cap at 100.
* EXP and level up reducing mods.
* Pip3000 UI mods and different colored skin models.
* Weapons and character stat balancing mods.
* Exciting Power Armor skins.
* Cool characters like Chuck Norris and Doomsday Wasteland Queen.
* New weapons and hi-res weapon textures
* Hi-Res monster skins.
* Different uniforms and outfits.
* New game music and sounds

Poslednja izmena:
tachno tako, ovoj igri je cak noris apsolutno prikladan :d

Jel niko ne moze da mi da odgovor na ono oko laser puske i energy weapons ?

Jel niko ne moze da mi da odgovor na ono oko laser puske i energy weapons ?

Да бре , убојитост зависи од количине поена у одређеној вештини, ја сам на крају са 100 поена у EW и оном плазма пушком од андроида у 90% посто случајева кидао главе непријатељима у power оклопима са два хитца, а понекад и са једним, глупост тешка.

Takodje...tom plazma puskom sam ubijao sve odreda uglavnom iz prve.EW skill mi je bio negde na oko 70 koliko se secam, plus Tesla Power Armor dodatni poeni.
A ono sto nisam ja dohvatio, Fawkes jeste :D Bruka koliko je lagana igra.Jedino stvar koja je otezavala igranje je degradacija oruzja a to je glupost, btw...

ali ja nemam plazma pusku vec laser pusku ! :D pise da radi 12dmg, a kosta ~250 pivskih cepova, sto je super cena za prodaju pa mi nije jasno kako je tako jadna puska. jel se manje degradira ? ima li nekih prednosti EW u odnosu na small weapons puske ?

PS. Jasno mi je da je jedna jel nemam puno EW poena, al ne znam kolko je pametnije i zasto ulagati u EW umesto u recimo small arms i big guns

Poslednja izmena:
Ja sam takodje budzio small arms i big guns...i ovu A3 plazma pusku nisam uopste koristio (nije mi se svidjala uopste), ali kad je krenulo krljanje sa Enclavom, bogami...oni gadjaju plasma oruzjem i ima ih po cetiri-pet u grupi tako da moze da bude povuci-potegni sa "obicnim" oruzjem.
Tako da sam kasnije ipak krenuo da budzim EW i onda ih uglavnom trsio time, a sve ostalo Lincoln's repeater-om.Shotgun za Ghoule, Flamer za skorpije...Mini nuke sam mozda ispalio cetiri puta ukupno, missile launcher takodje retko.

Poslednja izmena:
Nadjoh u nekom kontejneru na putu od Big City-ja do one policijske stanice 90 komada raketa za missile launcher, ah koliko je to bio zabavan period igranja, kucice sam ubijao raketom u glavu :)

Можеш буџити и једно и друго, мислим да сам на крају имао SW ~90 EW 100 i BG ~60 и све је прашило на хард :) тотално је игра неизбалансирана.

drzte se teme....

"Probably a year or so ago, I was sitting in my office working on some things, and had an idea to build an actual Pip-Boy 3000. Well, a replica of one anyway. A big thing that looked just like the one in the game. I went downstairs and talked to Todd about it and he liked it and we started talking about how we might do it. We talked to some different companies about how we might pull it off. We looked at a lot of different approaches.

At one point we seriously looked into the idea of building one that would actually work and interface with the game on some level. That turned out to be a huge problem technically - getting it to work on three different platforms, and 10,000 issues here and there. So we bagged that and just went back to the original idea of “something that looks just like the one in the game, and it sits on my desk.” We liked the idea of having it function as a watch so it did something as well…not just an inanimate object that sat there.

We spent a tremendous amount of time going back and forth designing this thing. Mike Wagner worked on helping them figure out the scale of it, Istvan – well, Istvan pretty much did everything to make it look exactly like it was supposed to. Eventually we settled on a look for the thing in general. We’re still finalizing the screen, but it’ll have a pretty basic watch/clock interface. As I’m typing this I have the only one currently in existence sitting on my desk. Just a form test to make sure the proportions are right and knobs and buttons are in the right place. But even though it’s just black with nothing on the screen, it’s still really cool. So I can’t wait to see what one looks like when it’s finished."

fallout3-se.jpg

priznajem, svidja mi se sat :)

Uf, monogoooooo je dobar sat ;)

bug ili ... ?

Trenutno adim quest da treba da ubacim neku kameru za pracenje Mirk(nesto)va ali ... dodjem do gnezda i nemam nikakvu opciju da ubacim tu kameru ???
Jel moze neko da mi pomogne ???

nisi nasao odgovarajuce gnezdo mozda? :)

kad nadjes gnezdo vrti se oko njega malo dok ne ubodes :), ni meni nije uspelo iz prvog pokusaja...

EDIT: ili kao sto G kaze mozda nisi nasao pravo gnezdo...

Poslednja izmena:
Moze u bilo koje gnezdo... Dodji do gnezda i opali po Space(valjda je to interaction dugme) i dobicesh opciju da li da ostavish kameru unutra ili da ga ostavish na miru...

Ajde bas cu da probam cim dodjem s posla, (space je skok valjda, e je USE dugme), a probao sam na 3 gnezda i ima unutra valjda Meat i Unhattched meat ili sl. ali nemam u inventaru nigde kameru kad idem na OPEN , a kad hocu da je samo bacim iz inventara on mi kaze da ne moze jer je Quest item, pa ko je sad lood hehe

Poslednja izmena:
Moze u bilo koje gnezdo... Dodji do gnezda i opali po Space(valjda je to interaction dugme) i dobicesh opciju da li da ostavish kameru unutra ili da ga ostavish na miru...

ne moze u bilo koje gnezdo... ono prvo na povrsini ne moze recimo

Trenutno adim quest da treba da ubacim neku kameru za pracenje Mirk(nesto)va ali ... dodjem do gnezda i nemam nikakvu opciju da ubacim tu kameru ???
Jel moze neko da mi pomogne ???

Ne mozes u ono gnezdo sto je napolju, nego morash uci unutra (Anchorage Memorial neshto, neki sewers ili facility). Najlakse je da udjesh sa zadnje strane, to te vodi pravo u kanalizaciju gde imash jedno gnezdo koje je jako blizu ali tu imash 3 ili 4 Mirelurka.

ja sam usao od napred, pobio im warriore, mireluk kinga i sve ostale na koje sam naisao. Jeftinija mi mucija nego steampacks, a ni nagrada od ribe nije bas nesto.

na kraju misije mi je riba rekla da su mireluci provalili kameru i israli se na nju lol :d

Poslednja izmena:
Е, па да си пазио на часу, видео би да она риба као опциони квест тражи да не утепаш ниједног мирелурка... Ако поставиш камеру и успут не убијеш ниједну кребу у том "гнезду", ем што ћеш добити бољу награду, ем ти се неће ... на камеру :D

Е, па да си пазио на часу, видео би да она риба као опциони квест тражи да не утепаш ниједног мирелурка... Ако поставиш камеру и успут не убијеш ниједну кребу у том "гнезду", ем што ћеш добити бољу награду, ем ти се неће ... на камеру :D

ja sam quest resio trcanjem :d, usao od napred i protrcao do dole postavio kameru i odtrcao napolje, nisam ni jednog koknuo...usput potrosio par steam packova:smoke: i to je to

StealthBoy је закон за овај квест... Само треба бити брз

ja sam quest resio trcanjem :d, usao od napred i protrcao do dole postavio kameru i odtrcao napolje, nisam ni jednog koknuo...usput potrosio par steam packova:smoke: i to je to

toliko o kvalitetnim kvestovima :d

toliko o kvalitetnim kvestovima :d

jeste glupo ali trebalo je proveriti i to da li je uopste moguce....mislim ako igram igru onda igram ne da prodjem level vec da se uzivim i uzivam u ulozi...ako je tako onda je moje protrcavanje bilo propraceno lupanjem srca i skripanjem zuba sto je dovoljno od tako bezveznog questa - zabava!
Ako svaki quest resavam da bi ga prosao ne obaziruci se da li ginem u njemu onda igranje nema smisao vec je samo mehanika bez zadovoljstva - opsesivno kolpuzivni poremecaj gajmera...

Kad će da izađe ono 1.5, stigao sam na 20. nivo, nabavio Vengeance i Eugene (Deathclaw padaju od metka sa Alien Blasterom :d sa Sneak Critical). Ili ima neka druga fora da se skine level ograničenje?

Nemam Power Armor *** ali prva slika liči :D

Prilozi

• ScreenShot23.jpg
    ScreenShot23.jpg
    180.3 KB · Pregleda: 108
  • ScreenShot25.jpg
    ScreenShot25.jpg
    143.8 KB · Pregleda: 92
Poslednja izmena:
jeste glupo ali trebalo je proveriti i to da li je uopste moguce....mislim ako igram igru onda igram ne da prodjem level vec da se uzivim i uzivam u ulozi...ako je tako onda je moje protrcavanje bilo propraceno lupanjem srca i skripanjem zuba sto je dovoljno od tako bezveznog questa - zabava!
Ako svaki quest resavam da bi ga prosao ne obaziruci se da li ginem u njemu onda igranje nema smisao vec je samo mehanika bez zadovoljstva - opsesivno kolpuzivni poremecaj gajmera...

ti mislis da su oni to namerno implementirali kao feature? :d naivan li si :)

ma okej, samo se zabavljajte, ja sam imao takav osecaj kroz fo3 samo protrchish kroz igru, ona te uopste i ne primeti niti reaguje na tvoje postupke... cak nasuprot tome onaj smrljivi dj te josh popljuje u radio stanici ako uradish kakvo dobro delo... srecom pa mozesh da mu spucash sahrzer u glavu, mada njegov iritantan glas i dalje je virtuelno ziv i i dalje prica na radio stanici i prenosi vesti... valjda josh jedan feature...

Kad će da izađe ono 1.5, stigao sam na 20. nivo, nabavio Vengeance i Eugene (Deathclaw padaju od metka sa Alien Blasterom :d sa Sneak Critical). Ili ima neka druga fora da se skine level ograničenje?

Nemam Power Armor *** ali prva slika liči :D

a cemu taj kofer na ledjima kada nozish minigun? :D minigun ocigledno nema veze sa njim :)

Poslednja izmena:
ma okej, samo se zabavljajte, ja sam imao takav osecaj kroz fo3 samo protrchish kroz igru, ona te uopste i ne primeti niti reaguje na tvoje postupke...

to je to .. savrsena definicija ove igre ... bas steta .. mozda i ne izdrzim do kraja igre ... sreca njihova pa su i ostali naslovi krzljavi totalno ..

Nazad
Vrh Dno