Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Neka mi neko kaze, jel ima nekakve koristi od socijalizovanja sa svojim ortacima u igri? Tipa odemo u strip klub, da jedemo nesto, da pijemo itd... jel ima nekakve konkretne koristi od toga, ili je to eto samo kao zezancija vise?

Neka mi neko kaze, jel ima nekakve koristi od socijalizovanja sa svojim ortacima u igri? Tipa odemo u strip klub, da jedemo nesto, da pijemo itd... jel ima nekakve konkretne koristi od toga, ili je to eto samo kao zezancija vise?
Za neke ima koristi
npr. od Romana dobijas taksi preko moba, od L.Jacoba mozes da kupis oruzje, Dwayne ti daje neke likove da se bore uz tebe... ne znam jel imas jos neko
od zenskih: Carmen te leci (to kod mene radilo samo jednom i vise nikada), Kiki ti izgubi wanted level do tri zvezdice

Za glavnu pricu nema nikakve veze..

Poslednja izmena:
Strasno je supalj ovaj GTA. Ne znam kako vama ali meni se vise svidjaju sve tri 3-jke nego ovo.
Nije losa igra ali nije ni priblizno sta treba da bude. Izbacili su gomilu dobrih sporednih zezancija, u onolikom gradu imas bednih 10-tak prodavnica, pare ti sluze za municiju i placene zemske, niks garaze, stanovi, poslovi itd, nema taksi/hitna/vatrogasnih misija....
Ako su probali da naprave realisticniju igru onda su gadno omasili ali su omasili i GTA atmosferu, tj. atmosfera ne da nije GTA nego je u klasi nekog bednog socijalno-pacenichko-imigrantskog filma lose B-produkcije.

Jednostavno, igra je svedena na besmislenu voznju-gazenje prolaznika i mucno prelazenje misija sa pateticnim nesrecnikom (koji je preko svega jos imao tu nesrecu da je sa Balkana).

Potpuno se slazem. Igra je u neku ruku super,svi znamo sta valja, ono sto meni nije jasno je to kako i zasto su ubili modifikovanje kola? Dali su neke kao nabudzene ali.. O prodavnicama da ne pricam, ono sto je prethodno receno je istina, nemas na sta da trosis pare. Nema vigilante misija, voziti motor je uzasno *******o, nekako je sve ostalo nedoreceno.

Aj neka su skinuli odecu i to, ali zasto su ubili modifikovanje auta to mi nikako nije jasno.

Valjda nece zeznuti i novi nastavak Hitmana, to bi me ubilo. :d:d

Da li neko zna sta se dobija kad se odradi 50 stunt jump-ova? (ako sam dobro napisao)

Poslednja izmena:

Kao sto su vec napisali, od svakoga dobijes neke posebne usluge, ali za zavrsavanje igre ne moras da visis sa njima ako neces.
Uspesno sam zavrsio, uprkos onom problemu gde nisam mogao da predjem na Ransom misiju, jer poziv nije stizao. Pokusao sam sa loadovanjem prethodnih (manuelnih) sejvova, ali nije pomagalo.
Onda sam poceo new game, iskljucio autosave i igrao sve iz pocetka. Nisam otisao ni na jedan dejt, odbijao sam ortake, jednom recju nisam gubio vreme kako bih sto pre stigao do dela gde sam zaglavio prethodni put i nisam imao ikakvih problema zbog toga.

Да ли сте приметили да су са свих верзија википедије скинули да је Нико Србин и окачили да је из Источне Европе :d

search niko bellic wiki, prva strana u googlu

The player controls Niko Bellic, a Serbian immigrant.

Листао сам пре пар дана то и налетим на чланак у стандардној википедији у којем пише лепо, Нико је Србин... после два дана видим пише Источна Европа :d, помислим да нисам нешто истриповао и потражим поново по гуглу и нађем страну на којој лик каже "Ево видите да је Нико Србин, чак и на википедији пише то!" и стоји линк ка чланку у коме сада пише Источна Европа :d.

Та неодлучност Рокстара да убаци недвосмислену изјаву "Ја сам Србин" у уста Николе Белића, ми делује као добар маркетиншки потез који је изазвао гомилу полемике око тога шта је Нико Белић по националности, правећи одличну бесплатну рекламу за GTA4, паметно.

Poslednja izmena:
Jeli da vas pitam nesto.Posto vi igrate pc verziju gta4,jer na pc ima tenk negde?Ja sam trazio kad sam igrao ps3 verziju nema ga ama bas nigde!

Nema vojske u igri :)

Problem. Instalirao sam igru. Nisam je ni pokretao nakon instalacije, nego sam je odmah crackovao, i poceo da ubacujem commandline.txt, i da radim onaj tweak za sp2. E sad. Kada se kucaju one brojke kod tweaka, meni nikad nece poslednje dve nule da otkuca. Mada na stranu to. Pokusao sam ja bez toga da pokrenem igru, i izbaci mi GTAIV FATAL ERROR RMN40. Pogledam ja na listi errora, i pise da se taj error pojavi kada nemam sp3 za xp. Odlucim ja da skinem sp3 za xp, i skinem, i nakon instalacije, pise meni opet error, Setup has detected that the service pack version of this system is newer than the update you are applying. There is no need to install this update. LolWTF? Pogledam ja u system preko control panela, i pise mi Windows xp professional version 2002 service pack 0B. Ima li neko resenje za ovaj problem? [za konzolashe]Odmah da kazem necu da kupim ps3/xbox360 zbog ove igre :D[za konzolashe/]

Problem. Instalirao sam igru. Nisam je ni pokretao nakon instalacije, nego sam je odmah crackovao, i poceo da ubacujem commandline.txt, i da radim onaj tweak za sp2. E sad. Kada se kucaju one brojke kod tweaka, meni nikad nece poslednje dve nule da otkuca. Mada na stranu to. Pokusao sam ja bez toga da pokrenem igru, i izbaci mi GTAIV FATAL ERROR RMN40. Pogledam ja na listi errora, i pise da se taj error pojavi kada nemam sp3 za xp. Odlucim ja da skinem sp3 za xp, i skinem, i nakon instalacije, pise meni opet error, Setup has detected that the service pack version of this system is newer than the update you are applying. There is no need to install this update. LolWTF? Pogledam ja u system preko control panela, i pise mi Windows xp professional version 2002 service pack 0B. Ima li neko resenje za ovaj problem? [za konzolashe]Odmah da kazem necu da kupim ps3/xbox360 zbog ove igre :D[za konzolashe/]

Necu da kupim konzolu zbog gta:) hahahah cool!
Pa mislis da se xbox i ps3 kupuju zbog gta4?:)
Btw ja sam gta4 presao pre po godine tako da me je vec smorio sad samo igram malo onako bezveze.
Huliganski kao navijac:D rokam prolaznike bezbolkom i malo snajperom umanjujem stanje murije:D

zadnje dve nule i ne mozes da otkucas,sto je normalno, umesto "200"[sp2]treba da ti stoji "300"[sp3] vrati na 200 pa instaliraj sp3 ili napisi 300,restart, pa probaj da pokrenes igru

E mamicu im...zadnja misija i naravno, NE MOGU DA SE POPNEM U HELIS...koji li je RETARD izmislio "drkaj XX dugme gameplay"...:wall::wall: Znaci nema teske misije, sve se moze preci bez problema, ali zbog ovakvog i.d.i.o.t.izma ponavljati misiju bezbroj puta...
U "normalnom igranju" Niko lepo odreaguje na SPACE, cak i ono ranije sa kamionom i slicnom SPACE jebachinom nije bilo ovoliko smarajuce...znaci ne verujem:mad:

Uh...kanda sam popizdeo:p

Neko je rekao da treba samo promeniti skok sa space-a na nesto drugo. Trebalo bi da radi tako.

Opet isto. Evo kako meni to izgleda u regeditoru.

E sad, meni kod instalacionog fajla za sp3 pise u imenu x86, jel to mozda za 64-bitni xp? Ne pratim nesto desavanja. Koristim 32-bitni xp.

b49s9d.png

Illidan hvala ti!
Sad sam uradio, i skidam novi update za Games for Windows live, pa cu valjda moci konacno da igram. :D

kako da se podesi da Independence FM sa mojim pesmama bude default(odmah ukljucen) radio u svim vozilima u koje udjem? ako je moguce?
edit: nasao sam...

Poslednja izmena:
kako da pustim pesme na independence fm?
kod mene samo nesto pricaju i idu reklame...

Prilozi

• music.png
    music.png
    12.7 KB · Pregleda: 57
idesh scan, pa onda stavi shuffle

Meni nece da ucita misiju sa hotelom.Sta da radddiiim ?Sve sam ocistio osim te misije i nemogu dalje bez nje.

Kamera mi je poprilicno glupa ili mozda nesto kod mene nije uredu.

Naime kada recimo u krivini skrenem kamera nece da se vrati da prati auto sa zadnje strane vec ostane onakva kakva je bila pa i dalje auto gledam sa strane iako odavno vozim pravo , a isto tako kada normalno vozim pravo kamera nije na sredini auta vec 10-15 stupnjeva sa leve strane.

Jel tako treba da bude ili nesto kod mene ne valja , ovo je iritirajuce jer uvek moram da pritiscem "Look Behind" da bi mi se kamera resetovala.

Ti ocigledno nisi nikad igrao GTA :D Kamera se sasvim normalno ponasa.

Nazad
Vrh Dno