Achilles82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2005
- Poena
- 350
Sledeci put, udji u taxi, odredi destinaciju i opet lupi enter![]()
d`oh! :wall:
Sledeci put, udji u taxi, odredi destinaciju i opet lupi enter![]()
Za neke ima koristiNeka mi neko kaze, jel ima nekakve koristi od socijalizovanja sa svojim ortacima u igri? Tipa odemo u strip klub, da jedemo nesto, da pijemo itd... jel ima nekakve konkretne koristi od toga, ili je to eto samo kao zezancija vise?
Strasno je supalj ovaj GTA. Ne znam kako vama ali meni se vise svidjaju sve tri 3-jke nego ovo.
Nije losa igra ali nije ni priblizno sta treba da bude. Izbacili su gomilu dobrih sporednih zezancija, u onolikom gradu imas bednih 10-tak prodavnica, pare ti sluze za municiju i placene zemske, niks garaze, stanovi, poslovi itd, nema taksi/hitna/vatrogasnih misija....
Ako su probali da naprave realisticniju igru onda su gadno omasili ali su omasili i GTA atmosferu, tj. atmosfera ne da nije GTA nego je u klasi nekog bednog socijalno-pacenichko-imigrantskog filma lose B-produkcije.
Jednostavno, igra je svedena na besmislenu voznju-gazenje prolaznika i mucno prelazenje misija sa pateticnim nesrecnikom (koji je preko svega jos imao tu nesrecu da je sa Balkana).
Neka mi neko kaze, jel ima nekakve koristi od socijalizovanja sa svojim ortacima u igri? Tipa odemo u strip klub, da jedemo nesto, da pijemo itd... jel ima nekakve konkretne koristi od toga, ili je to eto samo kao zezancija vise?
Да ли сте приметили да су са свих верзија википедије скинули да је Нико Србин и окачили да је из Источне Европе :d
The player controls Niko Bellic, a Serbian immigrant.
Imas policijske misije kad se ulogujes na komp u policijskom autu.Nema vigilante misija
Nema vojske u igri![]()
Problem. Instalirao sam igru. Nisam je ni pokretao nakon instalacije, nego sam je odmah crackovao, i poceo da ubacujem commandline.txt, i da radim onaj tweak za sp2. E sad. Kada se kucaju one brojke kod tweaka, meni nikad nece poslednje dve nule da otkuca. Mada na stranu to. Pokusao sam ja bez toga da pokrenem igru, i izbaci mi GTAIV FATAL ERROR RMN40. Pogledam ja na listi errora, i pise da se taj error pojavi kada nemam sp3 za xp. Odlucim ja da skinem sp3 za xp, i skinem, i nakon instalacije, pise meni opet error, Setup has detected that the service pack version of this system is newer than the update you are applying. There is no need to install this update. LolWTF? Pogledam ja u system preko control panela, i pise mi Windows xp professional version 2002 service pack 0B. Ima li neko resenje za ovaj problem? [za konzolashe]Odmah da kazem necu da kupim ps3/xbox360 zbog ove igre[za konzolashe/]
zadnje dve nule i ne mozes da otkucas,sto je normalno, umesto "200"[sp2]treba da ti stoji "300"[sp3] vrati na 200 pa instaliraj sp3 ili napisi 300,restart, pa probaj da pokrenes igruProblem. Instalirao sam igru. Nisam je ni pokretao nakon instalacije, nego sam je odmah crackovao, i poceo da ubacujem commandline.txt, i da radim onaj tweak za sp2. E sad. Kada se kucaju one brojke kod tweaka, meni nikad nece poslednje dve nule da otkuca. Mada na stranu to. Pokusao sam ja bez toga da pokrenem igru, i izbaci mi GTAIV FATAL ERROR RMN40. Pogledam ja na listi errora, i pise da se taj error pojavi kada nemam sp3 za xp. Odlucim ja da skinem sp3 za xp, i skinem, i nakon instalacije, pise meni opet error, Setup has detected that the service pack version of this system is newer than the update you are applying. There is no need to install this update. LolWTF? Pogledam ja u system preko control panela, i pise mi Windows xp professional version 2002 service pack 0B. Ima li neko resenje za ovaj problem? [za konzolashe]Odmah da kazem necu da kupim ps3/xbox360 zbog ove igre[za konzolashe/]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari