Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Jel zna neko zasto se igra koci, zakuca posle 30tak minuta igranja?
Sledi izletanje u windows bez ikakvog upozrenja.

Poslednja izmena:
Nalazim se na krovu sa playboy-em, i kaze mi da izvadim dvogled. Na koje dugme vadim dvogled? Pokusao sam svako dugme na tastaturi nece...

I drugo pitanje. Dok sam pokusavao da nadjem kojim dugmetom treba da izaberem dvogled, i pritiskao sve dugmcime na tastaturi, slucajno sam namestio invert mouse, i sada mi je obrnuto sto me potpuno izludjuje. I ne znam kako da vratim. Pokusao sam u opcijama rucno da iskljucim, ukljucim, kako god da namestim ostaje isto, kao da sam ga zakljucao preko tastature i sad ne mogu da vratim ... :wall:

Poslednja izmena:
Smara sto kamera nije fiksirana iza kola pri skretanju, mora stalno da se bori s njom :)

Tek sad sam probao PC verziju. Igrao sam konzolnu kad je izasla i pomislio da igri bas fali neki mocniji hardver i zamisljao sta bi sve moglo da se uradi na PC-u, bar 4xAA itd, ali kad sam video koliko je ovo los port, ostao sam bez teksta. Ispada da je ovoliko zahtevna, a ustvari se nisu iscimali ni najmanje. Moze da se igra, ali utisak je katastrofa (u odnosu na ono sto sam ocekivao).

Poslednja izmena:
GTA IV PC/360 Comparison HD

Obratiti paznju na specifikacije PC-a i koliko cesto secne igra, recite mi da nije svima ovako? Jel se kamera uopste ispravi kada skrenes pod recimo 90 stepeni kolima ili moras pri svakom skretanju da je vracas misem?

Najgore je sto i ona podesavanja koja su kao iznad konzolne verzije vrlo malo uticu na globalnu sliku, a uzasno uticu na framerate.

Kameru moras stalno da pomeras misem dok vozis, uzasno nervia. I u konzolnoj verziji to nije bas najidealnije, ali moze sasvim normalno da se vozi, a ovde bas non-stop moras da kontrolises kameru.

Uopste mi ne leze kontrole na misu io tastaturi ovoj igri, cak bi i na pc-u pre igrao na joypad-u.

Jos ne moze da se ukljuci AA...(ima ljudi koji imaju snage :))

PS: ni slucajno nemam nameru da flejmujem, stvarno me je zanimalo kakva je PC verzija, zato sam je i nabavio :).

Poslednja izmena:
Kamera se ispravlja sama, barem meni, ali treba sekund-dva.. A na ovom snimku nešto grozno ne valja, ono je strašno kako secka :zgran:, mada to zastajkivanje nije tipičan pad fps-a, već izgleda kao da nema dovoljno RAM-a, ili su možda nešto sjebali prilikom snimanja demo-a, pošto tako meni secka kad pokušam bilo šta da snimim preko fraps-a u većoj rezoluciji...

Poslednja izmena:
ne nam shta je sa vama, kamera se sama ispravi posle ~50 metara kretanju u odredjenom pravcu shto ako ne zhurite nije problem

Pa o tome i pricam, presporo se pomera da ne bi morao sam da je pomeras, inace ne vidis gde vozis. Nije cilj da se pomera radi pomeranja, nego zbog preglednosti :)

Poslednja izmena:
Posle 50 metara se tek ispravi? :trust: :) To znaci da je tako cak i kad prikljucis gamepad?

Poslednja izmena:
shto bih kachio gamepad za gta? da palim auto aim?

Ok, jedina mana igre je sto prakticno nemas gde da potrosis kesh. Kola mozes da ukrades koja hoces skoro, oruzije ti daju ovi koji ti daju zadatak. Municiju jedino mozes da kupis ali to nije neki trosak, ili tipa izadjes sa friend-om ili kad izvedes devojku, to je jedini trosak.

Znaci dobijas one silne pare i eto stoje tako. Postaje monotono zbog toga...

Nalazim se na krovu sa playboy-em, i kaze mi da izvadim dvogled. Na koje dugme vadim dvogled? Pokusao sam svako dugme na tastaturi nece...
Ja se sad ne secam sta sam tacno radio ali da nije samo desni klik? Ako ti je dvogled u ruci onda bi trebalo desni klik misem.

Ok, jedina mana igre je sto prakticno nemas gde da potrosis kesh. Kola mozes da ukrades koja hoces skoro, oruzije ti daju ovi koji ti daju zadatak. Municiju jedino mozes da kupis ali to nije neki trosak, ili tipa izadjes sa friend-om ili kad izvedes devojku, to je jedini trosak.

Slazem se, sistem nagradjivanja pri prelasku misija je novac koji nemas na sta da trosis i da igra nije sama po sebi ovako zanimljiva ne bi ni prelazio misije zbog novca.

Ja se sad ne secam sta sam tacno radio ali da nije samo desni klik? Ako ti je dvogled u ruci onda bi trebalo desni klik misem.

ma zaboravi, zeznuo sam se lol ... jer

pisalo je "take out your lookouts", a lik pored mene drzi dvogled, i ja sad kapiram da i ja treba da izvadim dvogled lol, mislio sam da pod "lookouts" misli dvogled :D , medjutim pod tim je mislio ubij(take out) izvidjache(lookouts)" , oni na gradilistu :)

tako da... my bad :wall: :D

Slazem se, sistem nagradjivanja pri prelasku misija je novac koji nemas na sta da trosis i da igra nije sama po sebi ovako zanimljiva ne bi ni prelazio misije zbog novca.

Nije mi jasno samo kako mogu ovako da upropaste, to jest... nije da su upropastili, ali zasto su UKINULI to u odnosu na prosle delove. Ranije si mogao da kupis kucu... ili zasto ne mozes da kupis neka fensi kola nemam pojma... bas bez veze. Jos se ja stedim, sad kad znam da nema na sta da trosim ima se natovarim nekim rocket louncher-ima or something...

***, vozite li se vi taksijem uopste? :) odlicna fora, ne maltretiram se vijuganjem izmedju kola, ispravljanjem kamere, razgledam grad menjajuci kamere, platim par desetina dolara, i nema opasnosti da se zakucam slucajno u pandurska kola ;) :D

Pronadji meeee, u predgradjuuuuu, poljubi meeeee, u sjecanjuuuuuu :D:D:D

Poslednja izmena:
***, vozite li se vi taksijem uopste? :) odlicna fora, ne maltretiram se vijuganjem izmedju kola, ispravljanjem kamere, razgledam grad menjajuci kamere, platim par desetina dolara, i nema opasnosti da se zakucam slucajno u pandurska kola ;) :D

Ma ni to nije dovoljno. Lik je na forumu pisao da mu je na kraju ostalo tipa 400 000$ a non stop se vozio taksijem, i non stop je imao punu municiju.

Ja licno ne volim taksijem da se vozim jer ide kilavo mnogo. Staje na svaki semafor, ma... dok taksi stigne na odredjeno mesto ja tu mogu sam da stignem 3 puta.

mislim da mogu da se kupe neka jedninstvena kola u oglasima ali nisam siguran, sad tju da probam

Ja mislim da moze samo jedan auto i to samo na misiji. (od Pegorinove ćerke)

Poslednja izmena:
Taxijem (smorio sam Romanovog vozacha skroz) sam se vozio jedino kad sam ishao na pljugu (ne dimim u sobi), pa onda sipam sok, otvorim neki keks i tako ... Taman malo napravim pauzu. :)

^
Ovi shtrajkuju izgleda. :D

Poslednja izmena:
Nije mi jasno samo kako mogu ovako da upropaste, to jest... nije da su upropastili, ali zasto su UKINULI to u odnosu na prosle delove. Ranije si mogao da kupis kucu... ili zasto ne mozes da kupis neka fensi kola nemam pojma... bas bez veze. Jos se ja stedim, sad kad znam da nema na sta da trosim ima se natovarim nekim rocket louncher-ima or something...

Sve sto fali u odnosu na SA bitje vraceno u GTA IV: Vice City i GTA IV: San Andreas ;).

Poslednja izmena:
Ja licno ne volim taksijem da se vozim jer ide kilavo mnogo. Staje na svaki semafor, ma... dok taksi stigne na odredjeno mesto ja tu mogu sam da stignem 3 puta.

Mozes da preskocis put, samo malo vise platis, esc pritisnes cini mi se...

Ma ni to nije dovoljno. Lik je na forumu pisao da mu je na kraju ostalo tipa 400 000$ a non stop se vozio taksijem, i non stop je imao punu municiju.

Sledeci put, udji u taxi, odredi destinaciju i opet lupi enter :)

Procitao sam da izlazi GTA IV: Lost and Damned zna li neko nesto o tome?

out of commission ovo bi trebalo da je zadnja misija koliko sam video, ja nikako ne uspevam da je pređem sve ide dobro do trenutka kad se uhvati za helikopter i treba da uđe u njega piše da treba pritiskati SPACE ja to radim što brže ali nikako ne uspevam?? verzija za PC dali je neko imao ovaj problem i kako ga rešiti?

Pritiskaj shto brzhe mozhesh i sa jednakim intezitetom, nemoj da pravish pauze dok drndash space. Uhvati ritam. :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
novi lik=fail

problem rešen prebacio sam komandu sa SPACE na drugi taster i uspeo GTA je završen

Nazad
Vrh Dno