Ja se sad ne secam sta sam tacno radio ali da nije samo desni klik? Ako ti je dvogled u ruci onda bi trebalo desni klik misem.Nalazim se na krovu sa playboy-em, i kaze mi da izvadim dvogled. Na koje dugme vadim dvogled? Pokusao sam svako dugme na tastaturi nece...
Slazem se, sistem nagradjivanja pri prelasku misija je novac koji nemas na sta da trosis i da igra nije sama po sebi ovako zanimljiva ne bi ni prelazio misije zbog novca.Ok, jedina mana igre je sto prakticno nemas gde da potrosis kesh. Kola mozes da ukrades koja hoces skoro, oruzije ti daju ovi koji ti daju zadatak. Municiju jedino mozes da kupis ali to nije neki trosak, ili tipa izadjes sa friend-om ili kad izvedes devojku, to je jedini trosak.
Znaci dobijas one silne pare i eto stoje tako. Postaje monotono zbog toga...
Ja se sad ne secam sta sam tacno radio ali da nije samo desni klik? Ako ti je dvogled u ruci onda bi trebalo desni klik misem.
Slazem se, sistem nagradjivanja pri prelasku misija je novac koji nemas na sta da trosis i da igra nije sama po sebi ovako zanimljiva ne bi ni prelazio misije zbog novca.
ali "friend-om"![]()
Ok, jedina mana igre je sto prakticno nemas gde da potrosis kesh. Kola mozes da ukrades koja hoces skoro, oruzije ti daju ovi koji ti daju zadatak. Municiju jedino mozes da kupis ali to nije neki trosak, ili tipa izadjes sa friend-om ili kad izvedes devojku, to je jedini trosak.
Znaci dobijas one silne pare i eto stoje tako. Postaje monotono zbog toga...
***, vozite li se vi taksijem uopste?odlicna fora, ne maltretiram se vijuganjem izmedju kola, ispravljanjem kamere, razgledam grad menjajuci kamere, platim par desetina dolara, i nema opasnosti da se zakucam slucajno u pandurska kola
![]()
![]()
Nije mi jasno samo kako mogu ovako da upropaste, to jest... nije da su upropastili, ali zasto su UKINULI to u odnosu na prosle delove. Ranije si mogao da kupis kucu... ili zasto ne mozes da kupis neka fensi kola nemam pojma... bas bez veze. Jos se ja stedim, sad kad znam da nema na sta da trosim ima se natovarim nekim rocket louncher-ima or something...
Ja licno ne volim taksijem da se vozim jer ide kilavo mnogo. Staje na svaki semafor, ma... dok taksi stigne na odredjeno mesto ja tu mogu sam da stignem 3 puta.
Ma ni to nije dovoljno. Lik je na forumu pisao da mu je na kraju ostalo tipa 400 000$ a non stop se vozio taksijem, i non stop je imao punu municiju.
Ja licno ne volim taksijem da se vozim jer ide kilavo mnogo. Staje na svaki semafor, ma... dok taksi stigne na odredjeno mesto ja tu mogu sam da stignem 3 puta.
Procitao sam da izlazi GTA IV: Lost and Damned zna li neko nesto o tome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari