shto bih kachio gamepad za gta? da palim auto aim?
znaci kada pokrenem igru i stavim detalje na prosjecan nivo , igra radi odlicno nekih 10-15 min zavisi, i nakon toga pocinje vidno da stuca i jako me zivcira i nekada zastopa da je prakticno nemogu da se igra. i primjetio sam da igra vidno bolje radi kada je noc. jel ima kakvo rijesenje za ovaj problem oko stopanja, a da napomenem da mi prvi 15 min radi odlicno.
Known issues related to video cards and drivers:
# Owners of Nvidia 7900 Series Cards - Download the latest Nvidia driver above to fix missing textures issue described here.
# Owners of Nvidia 7900 Series Cards - Click here for critical information about graphics issues.
# Owners of ATI cards and Nvidia cards - Click here if experiencing frequent crashes and/or missing textures.
Posto me mrzi da citam ove postove iza imam jedno pitanje.Mom drugu kad hoce da udje u igru ppojavi se nestofatal error:WS10.Sta bi to moglo da bude?
Nocu svima bolje radi jer nema senki idt. To je normalno. A posto i ja vidim da ti pise u profilu da je ta X1600 silent mozda ti se pregreje posle tih ~15min pa trotluje i obara performanse ..
pa jel mogu kako rijesit taj problem?? :trust:
Mene toliko kolje procesor moj u GTA da je to cudo, skoro pa totalno neigrivo.
Evo linka za taj navodno novi patch (nisam probao stari, pa ne znam): http://rapidshare.com/files/175512451/GTA_IV_TitleUpdate_v2_-_21_DEC_08.rar
detected: riskware Private data and passwords access Running process: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\runtime.exe
A sta je taj Contig.exe cemu sluzi i gdje da ga nadjem?
Ako ti se igra onda igraj, posto nije nemoguce, samo moras na minimumu da drzis grafikuBas bi voleo da odigram GTA ali to je sa mojom masinom prakticno nemoguce.![]()
Heh, evo šta je meni KAV prijavio kad sam pokušao da instališem taj tvoj patch![]()
shoma;Nisi jedini. I kod mene ista muka.[/QUOTE je napisao(la):Dzaba ti i graficka i ram, hdd, i sve, kad procesor mora da izgura sve sto nisu optimizovali ovi Rockstarovci :trust:
Mene toliko kolje procesor moj u GTA da je to cudo
Zadnja misija pitanje ..
Evo i ja dodjem do dela kada visim na helikopteru i kao lud pritiskam space bukvalno 3-4 puta u sekundi i on nista ..visi 10sec dok ne padne kao, prve ~3sec samo visi i nista, posle kako brzo pritiskam space kamera se ponasa kao kada bi u kolima stalno pritiskao V ( pogled u nazad pa vracam napred ) - tako mi reaguje na space ..Jos neko isto ovako imao prob. ? sta treba da pritiskam 5 puta u sec ..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari