Postavio sam novu temu, molio bih vas da me dopunite ako sam nesto zaboravio. I NE SPAMUJTE.
jel moguce da sam ja na 60 posto igre obrnuo igricu?znaci nemam vise nikakvih misija,samo vozim po gradu kao budala...
Postavio sam novu temu, molio bih vas da me dopunite ako sam nesto zaboravio. I NE SPAMUJTE.
uf kako sam sad popizdeo ,bezim iz one banke koju smo opljackali na sve strane policija a igra bas sad nasla da secka kao nenormalna i da mi laguje borio sam se koliko moze ali previse mi laguje i ubise me,uffrazlupao bih sad nekog iz rockstara zbog ovog:-devil-:
Ako meni na mojoj masini nije nista lagovalo onda ne verujem da je R* krivuf kako sam sad popizdeo ,bezim iz one banke koju smo opljackali na sve strane policija a igra bas sad nasla da secka kao nenormalna i da mi laguje borio sam se koliko moze ali previse mi laguje i ubise me,uffrazlupao bih sad nekog iz rockstara zbog ovog:-devil-:
Nije Rockstar kriv za to!!!Krivi smo mi sto nemamo dublje dzepove da kupimo hardwer koji bi pokrenuo ovo u punom sjaju!Nije mi jasno zasto svi kukaju zbog ovoga,napravili su igru do jaja i svaka im cast!Da su je optimizovali niko ne bi kupovao ni graficke ni procesore narednih 5 godina,tu i jeste politika svega toga!Odes u prodavnicu pljunes 600 evrica pa igras ko covek!!
For the first time ever, you can now select your own favorite songs to play through
the in-game radio station Independence FM.
Simply place your non DRM’ed MP3s, WMAs, or M4As (or shortcuts to your music
folders) in the file location below:
My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
Note: Quicktime or iTunes needs to be installed for M4A support.
After accessing Independence FM as you would with any other in-game radio station,
you will also have the following options in the Audio tab of the Pause Menu:
Scanning Modes
Enable Auto Scan - Set this to ON to perform a Quick Scan automatically on game
startup.
Quick Scan - Reads the audio files within your folder, plays back exactly as they are
in the folder.
Complete Scan - Reads the audio files within your folder, performs additional
analysis to enhance user experience.
Play Modes
Sequential - Plays through audio files as they appear in your folder, can skip songs.
Shuffle - Plays through audio files randomly, can skip songs.
Radio - Plays through audio files randomly with radio adverts and DJ banter in
between tracks, cannot skip songs.
Jeli provalio neko kako se ubacuje muzika?
Posle patcha je mnogo lakse baciti kuglu, vise ne treba onako cimati.
brate, nema teorije da izvlachish ni 30fps, klikni na moja mashina meni je avg fps 26
Nego kako da udjem u taxi a da ne oteram taxistu? Pretisnem slovo E zazvizdim i stane taxista i ja ne mogu nikako da sednem u taxi sem da ga isteram....I kako mogu da sacuvam neka kola koja nadjem na put u garazu, tj. ne znam gde mi se nalazi garaza![]()
Tebi je cpu 2x2.9ghz a meni je 2x3.11ghz mislis da 420mhz viska ne znaci nista? A to sto imas jacu graficku ti ne znaci nista, GTA najvise trazi CPU. Pa svaki mhz je bitan! Meni je sve zivo klokovano od procesora,graficke, memorije do ploceFull tunned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari