Šta je novo?

Nba 2k9

@Pistolj ne pratim ja toliko NBA pa da moram da znam svaki transfer ;)
Meni je Ajverson extra igrac uzimao sam ranije Sixerse samo zbog njega a sad sam sa Denverom krenuo sezonu i uigrao sam ekipu :)

Evo ga,up to date Roster.

http://www.mediafire.com/?sharekey=508b05b8e1de825c91b20cc0d07ba4d260d71e88a88d3abd

Odradio sam

Phoenix trades Raja Bell, Boris Diaw and Sean Singletary to Charlotte for Jason Richardson, Jared Dudley and a 2010 second-round pick.

Washington trades Antonio Daniels to New Orleans for Mike James and a conditional first-round pick to Memphis for Javaris Crittenton; Memphis sends conditional second-round pick to New Orleans
http://www.nba.com/transactions/current_month_transactions.html

Samo editujte brojeve dresova kad se bude znalo

Svi ostali trade-ovi su tu,promenjene su ocene i tendencije nekim igracima prema "nogsters NBA2K9 team/player tendencies"

http://www.operationsports.com/foru...9-nogsters-nba2k9-team-player-tendencies.html

Ako ima neka greska javite:D

Poslednja izmena:
Psaras:

Pa ne pratim ni ja sve transfere , ali ove velike da , a eno NastyB pita o trade-u Suns-a i BobCats-a.

Kjager:

- Zasto 3 linka jel na svima isto?

- Imal negde da su uradjeni samo transferi , a da se ne menjaju skilovi igraca , vec da ostaju oni iz org.verzije.

Poslednja izmena:
stavim y slajderima clutch faktor na 0 i za user i cou i opcijama OFF, vodim na poluvremenu 23 razlike i 3 cetvrtinu izgubim 43-13 na HoF

Pa u tom slucaju ti mogu samo savetovati da igras bolje :D

Ima stvarno nerealnih i glupih situacija, mene Sunsi redovno dobijaju tako sto Nash doda O'Neal-u pod kos i onda Nash-ov cuvar otrci bez ikakvog razloga u 90% slucajeva da udvoji O'Neal-a i ovaj samo vrati Nash-u koji ne gresi sa trojke i tako milion puta, da ne pominjem Nashove trojke preko dvojice dok moji sa ciste pozicije promasuju...:mad:

Ima stvarno nerealnih i glupih situacija, mene Sunsi redovno dobijaju tako sto Nash doda O'Neal-u pod kos i onda Nash-ov cuvar otrci bez ikakvog razloga u 90% slucajeva da udvoji O'Neal-a i ovaj samo vrati Nash-u koji ne gresi sa trojke i tako milion puta, da ne pominjem Nashove trojke preko dvojice dok moji sa ciste pozicije promasuju...:mad:
Ugasi auto double team pa nece da trce;)

ma gde ces bolje, nego odjednom mi se zaglupe igraci koje vodi komp, laki pasovi pod kos, zaborave kog igraca da cuvaju i sl,

I meni se to desava , ali imam neko "objasnjenje".
Postoje slideri koji odlucuju stvari kao "Offense Tempo" ili "Defense Presure" itd...
E sad moguce je kada ti vodis da komp. onaj slider za "Offense Tempo" stavi na max. , a to ima znacajnu ulogu , jer primetio sam da tada igraci u napadu puno se vise krecu , puno vise prave blokove , otkrivaju se i naravno samim time trose energiju vise.E sad , kad jos igras na Hall fo Fame i kada se to desi naravno da tvoji igraci ne mogu pohvatati svakog igraca , a posto igras na HoF komp. kaznjava i najmanji propust.

@PISTOL:

Diaw je sedeo na klupi samo kad je Dantoni otisao sa cela Sunsa i dosao ovaj novi tupavi trener koji nije normalan. I Nash i Amare, a pogotovu Diaw ***** od novog trenera jer je potpuno promenio stil igre ovog sjajnog tima. Meni je Phoenix drugi omiljeni tim, posle Wizardsa, i uzasno mi je krivo sto su otisli Diaw i Bell. Richardson je fantastican igrac i po svom stilu ce se verovatno odlicno uklopiti u Sunse ali nije mi to to bez ove dvojice. Pritom Diaw je fenomenalan i uzasno koristan igrac koji je pre par godina (mislim 2006) dobio nagradu kao Most improved player of the year jer je stvarno postao jedan svestran i atraktivan igrac za kratko vreme. Covek je igrao 3 pozicije celu 2006. SF, PF i C. To ne moze bilo ko. A ovaj novi trener ga nije koristio uopste, i naravno da je coveku moral opao i da nije mogao da daje svoj maximum. Nash je sam izjavio da je poludeo sto je ovaj trade odradjen zbog obojice, a pogotovu sto mu je Bell najbolji prijatelj. Takodje, pogledaj statistike Nashu ove godine i uporedi ih sa prethodnima. Ne dobija ni blizu vremena koliko bi trebalo nego igra onaj imbecil Dragic koji je ispod proseka! Bicu srecan ako Sunsi uopste udju u Playoff ove godine, a o finalu necu ni da razmisljam. Izvinite zbog dugackog posta ali sam se bas iznervirao kad su napravili ovaj trade :)

Sto se same igre tice, isprobavao sam u skorije vreme 3 razlicita slajder podesavanja ali sam svaki morao dodatno da tweakujem sam jer su se stvarno desavale neverovatne nebuloze. Dakle Jamison koji sam promasi polaganje 4-5 puta za redom na utakmici i koji pritom NE MOZE da zakuca! Barem ne sa ovim slajderima (Playmakers cini mi se da se zovu). Svaki krilni centar ili centar naravno bi u situaciji koja to nalaze zakucali, a sa ovim podesavanjima samo polazu. Onda sam probao da podignem Dunking ability ali Jamison i dalje nijednom nije zakucao dok Butler, Stevenson, Arenas to rade bez problema. Verovatno mora da se edituje sam igrac i njegovi atributi jer je u ovim rosterima uskracen zakucavanja. Od ostalih zamerki, tu su i dalje procenat suta iz igre protivnickog tima (a cesto i mog) i preveliki broj poena iz reketa, jaaaako mali broj suteva sa srednje razdaljine koji su jedna od glavnih odlika NBA i nemogucnost da ostavis odbrambenog igraca na pogresnoj nozi i zavrsis prodor cak iako si jedan od boljih driblera u ligi! ****ga, znam da je ovo sve do slajdera ali nisam imao srece sa dosadasnjim, tako da ako je neko probao ove okacene bilo bi jako lepo cuti utiske iz prve ruke i preporuke u vezi njih.

Unapred hvala i ziveli :)

Sto se tice Trade-a Suns-a ja i dalje mislim da je dobar , Diaw jednostavno nema mesta u prvoj petorci , a to sto je Bell prijatelj Nashu (koji mi je uz Carter-a najdrazi igrac) ne moze da igra ulogu jer tim je na prvom mestu.

Odigrao sam jednu neverovatnu utakmicu East 70 - West 70 na Hall of Fame i 12 min. cetvrtina.
Zeleo sam da vidim koliko poena max. mogu da zabijem sa Maravich-em.
Minutu pred kraj imao je 128 poena (postigao je sve poene za moj tim) i u tom trenutku AI je bio preokrenuo utakmicu iako sam vodio sa 7-8 poena celo vreme.
Maravich je bio zaledjen jer je primio 2-3 blokade i promasio 2-3 suta zaredom.
Imao sam napad 35 sec. do kraja , sutam sa Maravich-em , masi , lopta se odbija mom igracu , ja je opet Maravichu i on pogadja Fade Away preko 2 ruke.Odmah pravim faul protivnicki igrac masi oba slobodna bacam kontru , Maravich na trici , sut preko ruke 1 sec. do kraja i pogadja 133 - 132.
Neverovatan igrac igra playmaker-a , a visi je od bilo kog na toj poziciji , mislim da mu je sut sa poludistance 95 , sve sto se treba uraditi je napraviti izolaciju , dribling sa Maravich-em i sut preko ruke ili pored nje sa nekih 6 m. pogadja oko 60-65 % , a ako se dobro uradi i vise.

P.S. Novi Roster mi se ne svidja , jer fale igraci koji su trenutno ozledjeni (mislim) tako da ne znam kako da imam sve Trade-ove i sve igrace sa njihovim pocetnim karakteristikama.

Poslednja izmena:
Za deset dana repriza finala od prosle godine 25.12.08 - Celtics @ Lakers at Staples Center :p

Celtics 22-2
Lakers 20-3

Sto se same igre tice, isprobavao sam u skorije vreme 3 razlicita slajder podesavanja ali sam svaki morao dodatno da tweakujem sam jer su se stvarno desavale neverovatne nebuloze. Dakle Jamison koji sam promasi polaganje 4-5 puta za redom na utakmici i koji pritom NE MOZE da zakuca! Barem ne sa ovim slajderima (Playmakers cini mi se da se zovu). Svaki krilni centar ili centar naravno bi u situaciji koja to nalaze zakucali, a sa ovim podesavanjima samo polazu. Onda sam probao da podignem Dunking ability ali Jamison i dalje nijednom nije zakucao dok Butler, Stevenson, Arenas to rade bez problema. Verovatno mora da se edituje sam igrac i njegovi atributi jer je u ovim rosterima uskracen zakucavanja. Od ostalih zamerki, tu su i dalje procenat suta iz igre protivnickog tima (a cesto i mog) i preveliki broj poena iz reketa, jaaaako mali broj suteva sa srednje razdaljine koji su jedna od glavnih odlika NBA i nemogucnost da ostavis odbrambenog igraca na pogresnoj nozi i zavrsis prodor cak iako si jedan od boljih driblera u ligi! ****ga, znam da je ovo sve do slajdera ali nisam imao srece sa dosadasnjim, tako da ako je neko probao ove okacene bilo bi jako lepo cuti utiske iz prve ruke i preporuke u vezi njih.

Meni je, u igri, Jamison jedan od omiljenih PF-ova, prvenstveno što ima strašno "meku" ruku za šut sa distance. A u igri sam često zakucavao sa njim, ali samo u kontri ili u prodoru, jer u igri nema "atleticism" i "strenght" dovoljan da kuca preko drugih igrača ili ako ga neko ometa. Meni su, trenutno, dok igram asocijaciju centarski par Howard i Jefferson, snažne i pokretljive mrge koji kucaju kao od šale razgrćući sve oko sebe, ali su potpuno neupotrebljivi, za razliku od Jamisona, kad nisu pod košem.
A što je to tako, greška je programera. Ima nekoliko godina kako nisam gledao Hornetse na TV-u i kad je na OBN-u bila utakmica između Hornetsa i Raptorsa, zaprepastio sam se sa dve stvari. West nije krupna, troma mrcina, kao što je slučaj u igri (čak je i Stojaković krupniji od njega), niti je Paul tako nizak u odnosu na ostale igrače (u igri je previše nizak). Ali, zaboga, ništa ne može da bude savršeno, pa se moramo (ja bar jesam) zadovoljiti sa ovom sjajnom igrom ovakvom kakva jeste.

@NASTY:

Ma naravno da je igra sjajna, uopste to nisam dovodio u pitanje. Ja je igram svaki dan po nekoliko utakmica. Najcesce igram sa drugom jednim tako sto smo obojica lockovali po jednu poziciju. Ja igram play-a a on PF i igramo Association sa Wizardsima. Ovo je bez daljnjeg najjaca igra, samo je potrebno jos tweakovati slajdere i to je to. A sto se tice Jamisona, pokusacu na practice da zakucam sa njim, a ako ni to nece 90% je do slajdera. On u stvarnosti ne spada u jedne od fizicki jacih PF ali svakako zakucava cesto kada je u reketu ili u prodoru i situacija to nalaze, a ja sam se samo pozalio jer kod mene doslovno nijednom nije zakucao. Ali to nije uopste toliko bitno u sustini. Bitno je da je on fenomenalan i da postize poene :)))

@PISTOL:

Sve to je naravno podlozno polemici ali po mom misljenju Diaw bi bio startna trojka (SF) umesto Hill-a i to bez pola sekunde razmisljanja.

Nego ljudi, da li je neko probao NBA 2K9 na PS3 i na XBOX 360? Ja nisam ali se nosim mislju da kupim jednu od te dve konzole SAMO zbog ovog basketa a evo zasto: bio sam kod druga pre neki dan a on ima PS3 i NBA 2K8 i ja rek'o da probam kakav je proslogodisnji NBA koji nikad nisam pre ni video ni igrao i odusevim se koliko REALNO igra izgleda. Dakle FIZIKA, dresovi, kretanje igraca - ludilo!!! Jedina zamerka je sto ne postoji komanda za crossover niti spin move vec je to malo losije odradjeno ali nije to bitno. Bitno je da ja onda ne smem da pomislim kakav je tek 2K9 na PS3!!!!! Posto sam procitao da je na PC-u uradjen gotovo identican port, pretpostavljam da su komande iste ali na PS3 to mora da izgleda BOLESNO! I samo jos jedno pitanje: da li postoji graficki ikakva razlika izmedju verzije za PS3 i XBOX 360 jer razlika u ceni nije mala, a ja bih jednu od te dve konzole uzeo SAMO zbog ove igre jer sve ostalo igram na kompu a konzole inace ne volim.

Unapred hvala na odgovorima!

Ziveli

Poslednja izmena:
http://forums.nba-live.com/viewforum.php?f=94

Jes da piše NBA-Live, ali je odeljak za NBA 2K9. Inače, u Beogradu se pojavila original verzija igre i košta 3.700 dinara (40-ak evra) što znači da je tri puta skuplja nego u Americi i skoro dva puta skuplja nego u zapadnoj evropi. Ala smo mi bogata država...:mad:

Pištolju, gde si video vest za taj trejd? Gledao sam na NBA.com, nema nigde...

znas koliko je samo avionska karta iz amerike do nas, nije ni cudo sto je tolika cena... :d

Nego ljudi, da li je neko probao NBA 2K9 na PS3 i na XBOX 360? Ja nisam ali se nosim mislju da kupim jednu od te dve konzole SAMO zbog ovog basketa a evo zasto: bio sam kod druga pre neki dan a on ima PS3 i NBA 2K8 i ja rek'o da probam kakav je proslogodisnji NBA koji nikad nisam pre ni video ni igrao i odusevim se koliko REALNO igra izgleda. Dakle FIZIKA, dresovi, kretanje igraca - ludilo!!! Jedina zamerka je sto ne postoji komanda za crossover niti spin move vec je to malo losije odradjeno ali nije to bitno. Bitno je da ja onda ne smem da pomislim kakav je tek 2K9 na PS3!!!!! Posto sam procitao da je na PC-u uradjen gotovo identican port, pretpostavljam da su komande iste ali na PS3 to mora da izgleda BOLESNO! I samo jos jedno pitanje: da li postoji graficki ikakva razlika izmedju verzije za PS3 i XBOX 360 jer razlika u ceni nije mala, a ja bih jednu od te dve konzole uzeo SAMO zbog ove igre jer sve ostalo igram na kompu a konzole inace ne volim.

Unapred hvala na odgovorima!

Ziveli

Identicno izgleda na sve tri platforme,imam i verziju za Xbox 360 ali igram na PC zbog AA i AF.btw i na PC imas dresove koji se pomeraju samo stavi players na ultra high.:)

To za Ultra high znam ali mi kompjuter pravi problem iz nepoznatog razloga. Imam izuzetno jaku graficku (4870 X2) i sasvim solidan procesor (AMD 6000+ X2) i 2 giga rama ali kada stavim na ultra high, frame rate je zastrasujuce los (ispod 30fps). Pisao sam ja na ovoj temi o tome jos pre mesec dana ali i dalje nisam stigao da reinstaliram sistem jer mi nesto govori da je mozda u tome problem, s obzirom da sam imao problema i sa jos nekim igrama. Medjutim o drugom necem se radi: na PS3 kada sam pokrenuo NBA 2K8, ima potpuno drugaciji smek, osecaj i izgled. Kapiram da je 2K9 klon i da je prenesen da bude isti na PC ali mislim da je taj fizicki deo bolji na konzoli nego na PC. Opet kazem, ja sam probao proslogodisnji nastavak igre pa je opet izgledao jezivo realno, pa sam zato mislio da je 2k9 na PS3 skoro kao da gledas utakmicu :):) A sto se tice MSAA slazem se :) Nema lepseg osecaja nego kad se ne vidi ni jedan pixel vec sve izgleda ispeglano. Pritom ja vecinom igram NBA 2K9 preko lcd tv-a od 37" na hd rezoluciji (1360x768) ili ako je na monitoru 22" 1680x1050.
U svakom slucaju hvala na odgovoru :)

Ziveli!

To za Ultra high znam ali mi kompjuter pravi problem iz nepoznatog razloga. Imam izuzetno jaku graficku (4870 X2) i sasvim solidan procesor (AMD 6000+ X2) i 2 giga rama ali kada stavim na ultra high, frame rate je zastrasujuce los (ispod 30fps). Pisao sam ja na ovoj temi o tome jos pre mesec dana ali i dalje nisam stigao da reinstaliram sistem jer mi nesto govori da je mozda u tome problem, s obzirom da sam imao problema i sa jos nekim igrama. Medjutim o drugom necem se radi: na PS3 kada sam pokrenuo NBA 2K8, ima potpuno drugaciji smek, osecaj i izgled. Kapiram da je 2K9 klon i da je prenesen da bude isti na PC ali mislim da je taj fizicki deo bolji na konzoli nego na PC. Opet kazem, ja sam probao proslogodisnji nastavak igre pa je opet izgledao jezivo realno, pa sam zato mislio da je 2k9 na PS3 skoro kao da gledas utakmicu :):) A sto se tice MSAA slazem se :) Nema lepseg osecaja nego kad se ne vidi ni jedan pixel vec sve izgleda ispeglano. Pritom ja vecinom igram NBA 2K9 preko lcd tv-a od 37" na hd rezoluciji (1360x768) ili ako je na monitoru 22" 1680x1050.
U svakom slucaju hvala na odgovoru :)

Ziveli!
Kazem ti NBA 2k9 za Xbox i za PC izgledaju identicno,takodje igram na lcd 42" samo u 1080p.Razlika je vise nego ocigledna u korist PC.Tvoja masina bi trebala da gura igru u 60 FPS bez problema:),da sam na tvom mestu odradio bi format C: :wave:

@ photo jesi li ugasio vsynch i jesi li dodao ono u config.cfg da igra korisit sva jezgra, nešto mi je tu čudno, pošto ja imam fps iznad 60...

Poslednja izmena:
@RAMA:
Ma sve sam probao. I editovao sam CFG file, probao sam sa vsync off i ni to nije pomoglo mada ne bih mogao da igram bez vsynca, mnogo me nervira "cepanje" slike i vsync mi je uvek ukljucen u igrama. 100% mora biti da je nesto do mog sistema jer ne mogu da verujem da guram sve novije igre na max detaljima na 60fps a jedino NBA 2K9 mi pravi probleme. Ali plasim se da nije mozda ni do sistema nego sam negde na nekom stranom forumu procitao da dosta ljudi sa AMD procesorima ima probleme sa performansama i da uskoro izlazi patch koji to treba da sredi. Nadam se da je to istina.

@KJAGER:

Verovatno si u pravu :) Format mi je najbolja opcija da se vise ne bih nervirao. Nego jos jedno pitanje za tebe :) : da li si video na PS3 NBA 2K9 uzivo? Ako jesi, ima li bilo kakve razlike? Da ne mislis da sam lud sto opet postavljam skoro isto pitanje ali je u pitanju to sto cak i kada kazu da ce igra biti potpuno ista na svim platformama, cesto ne bude tako. Pogledaj bilo koji prosli PES ili FIFU i uporedi razliku na platformama. Ogromna je. Zato pitam da li si bas ti licno igrao na PS3 NBA 2K9. I obecavam necu vise da smaram sa tim :)

Ziveli!

Verovatno si u pravu :) Format mi je najbolja opcija da se vise ne bih nervirao. Nego jos jedno pitanje za tebe :) : da li si video na PS3 NBA 2K9 uzivo? Ako jesi, ima li bilo kakve razlike? Da ne mislis da sam lud sto opet postavljam skoro isto pitanje ali je u pitanju to sto cak i kada kazu da ce igra biti potpuno ista na svim platformama, cesto ne bude tako. Pogledaj bilo koji prosli PES ili FIFU i uporedi razliku na platformama. Ogromna je. Zato pitam da li si bas ti licno igrao na PS3 NBA 2K9. I obecavam necu vise da smaram sa tim :)

Ziveli!
Nisam,razlika i ako je ima je najcesce u kontrastu i ponekom teksturom,sto je slucaj sa vecinom multiplatform igara.Ono sto sam zapazio na 2K forumu je da se dosta ljudi zali na isprane teksture i nedostatak AA na PS3.Da li je to zaista tako ili je u pitanju flame fanboy-ova ne znam.:)

@RAMA:
Ma sve sam probao. I editovao sam CFG file, probao sam sa vsync off i ni to nije pomoglo mada ne bih mogao da igram bez vsynca, mnogo me nervira "cepanje" slike i vsync mi je uvek ukljucen u igrama. 100% mora biti da je nesto do mog sistema jer ne mogu da verujem da guram sve novije igre na max detaljima na 60fps a jedino NBA 2K9 mi pravi probleme. Ali plasim se da nije mozda ni do sistema nego sam negde na nekom stranom forumu procitao da dosta ljudi sa AMD procesorima ima probleme sa performansama i da uskoro izlazi patch koji to treba da sredi. Nadam se da je to istina.

@KJAGER:

Ziveli!

I ja imam AMD procesor, a nemam nikakvih problema, cak mi igrica lepo radi i sa ultra high players!

Da ne mislis da sam lud sto opet postavljam skoro isto pitanje ali je u pitanju to sto cak i kada kazu da ce igra biti potpuno ista na svim platformama, cesto ne bude tako. Pogledaj bilo koji prosli PES ili FIFU i uporedi razliku na platformama. Ogromna je. Zato pitam da li si bas ti licno igrao na PS3 NBA 2K9. I obecavam necu vise da smaram sa tim :)

Porediti Fifu sa ovim je čisto svetogrđe!! ;) Stvar je u tome što je svaka sportska igra za PC iz :mad:EA Sportsa:smash: u zadnjih par godina dolazila kao port sa Playstation 2, pa zato i nije čudo što su FIFA 08 i NBA Live 08, na PC-u bili blagi užas, ali na konzolama igre prva liga. Baš zato treba skinuti kapu 2K Sports-u što su rešili da portuju igru sa Xbox360, jer je sistem portovanja mnogo lakši sa toga, nego sa PS3. A i ako ima razlike između Xbox360, PS3 i PC verzije, onda su one toliko minorne da moraš duboko da se zagledaš da bi ih primetio. Istina je da sam čitao negde ovo što Kjager piše da su boje isprane na PS3 verziji, ali nisam nigde video lično. Razlike između Xbox i PC verzije gotovo da nema, jer kad na PC-u uključiš sve na maximum, sa AA i AF, izgleda i bolje nego na Xbox-u.
A i zašto bi pravili dve igre, jednu za PS3, jednu za Xbox?? Sve je to jedna ista igra, isti endžin, ista fizika, samo sa malim vizuelnim "prilagodbama" za određenu platformu.

Imam jedno pitanje i anketu.

Pitanje:

Postoji li Roster gde mogu da imam samo Trade-ove i sve ostalo da je isto.Stavio bio one jedne i imaju Trade-ovi , ali su skilovi igraca promenjeni sto i nekako mogu da oprostim , ali je nedopustivo to sto su neki igraci potpuno izostali iz Roster-a valjda zbog povrede ili sta vec (mislim da nema Parkera u Spursima recimo itd...)

Anketa:

Koje slidere koristite da probamo zakljuciti koji su najbolji.

Ja sam Googlao sve moguće sajtove, ali osim onog koji sam ti poslao nije moguće naći ništa bolje od (već pisah) http://forums.nba-live.com/viewforum.php?f=94 . Obrati pažnju na thread MAKIA rosters, dopunjava se skoro jednom nedeljno.
Upravo sam skinuo Meh& Ryans rosters (sa sve James-om (Hornets, fala je bogu) i Critterton-om (Memphis) u Wizardsima, oni veći se podrazumevaju, kao i pravilni brojevi Bell-a i ostalih iz Suns trejda).

Imam jedno pitanje i anketu.

Pitanje:

Postoji li Roster gde mogu da imam samo Trade-ove i sve ostalo da je isto.Stavio bio one jedne i imaju Trade-ovi , ali su skilovi igraca promenjeni sto i nekako mogu da oprostim , ali je nedopustivo to sto su neki igraci potpuno izostali iz Roster-a valjda zbog povrede ili sta vec (mislim da nema Parkera u Spursima recimo itd...)

Anketa:

Koje slidere koristite da probamo zakljuciti koji su najbolji.
Najbolje da onda uzmes default roster i sam odradis trade-ove to ti je 10 min posla bukvalno.Sto se slidera tice probao sam sve.Cak sam za ove poslednje koje sam postovao par strana ranije mislio da su najbolji ali definitivno na vestacki nacin pokusavaju da rese probleme sa FG% i PIP.Ko se seca hvalio sam Blue-Lightnings Sliders from 2K sports Forum u pitanju je bila prva verzija.Pre par dana sam iskopao V2 i za sada sam prezadovoljan,spacing je fantastican i sto je najvaznije nije izgubljen flow.Evo ih pa ko zeli da proba.:)

http://www.mediafire.com/download.php?yi43o32ckzz

Kupio sam danas original, naravno ima i serijski broj!!!

Vrh Dno