Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Sta mislite kako bi radio GTA na Ati Saphire 3850 512mb 256 bita magistrala posto razmisljam da je pazarim?

Trenutno na ati 3650 ne valja uopste ne moze ni minimum minimuma:mad:

Prebaci Shadow Density na 0 i noću ćeš imati veći fps nego danju :p

Pa meni je shadows na 16 pa opet bolje radi... to kazem onako, utisak je generalni da manje koci, a benchmark nisam probao...

Gore sto sam naveo da mi je AVG FPS 27, to je 5 minute play sa benchmarkom iz frapsa... bez video sekvenci, samo random koljaza, krljanje, voznja, napucavanje, izbijanje zuba itd, itd.... to ukljucuje i nocno i dnevno krljanje... Pretpostavljam da je to mnogo zahtevnija varijanta od benchmarka??? Pitam, ne bih znao, jer nisam pokretao benchmark jos...

Na 2:24 se odlepio plakat. :D
On je rekao da nije iz Srbije...

Da dodam. Voice over na srpskom mu je bio, pa... Meni je zvučalo kao kada Albanci govore srpski.

Poslednja izmena:
kaze da je lik iz igrice iz srbije.... ne on... :)

Da da, sad sam pogledao sa slusalicama pa sam cuo... iz prva sam iz tvog posta razumeo da je on iz srbije....

Makes sense... jbmti pa da su meni dali 200$ i povratnu kartu do amerike ja bih im uradio voice over :D Ovako zvuci kao da je svaki lik u igri debilan!

i ono kad kaze "jeb*no isto" me nervira :) udarim kola i kaze to... :)

evo ljudi ovaj video je sve pokazao,svu pricu da je niko hrvat ili neko kaze da je srbin.......e pa sad je dokazano da je SRBIN!!!! : ))))

evo ljudi ovaj video je sve pokazao,svu pricu da je niko hrvat ili neko kaze da je srbin.......e pa sad je dokazano da je SRBIN!!!! : ))))
Dokazano je bilo cim se igra pojavila i prvi put upalila...

shta vam je u prvom dijalogu u igri roman kazhe niku da je nikov engleski bolji od njegovog srpskog. jednostavno.

Dobrovece svima!Ovo ce mi biti prva poruka na prvom forumu u zivotu,tako da mi nemojte sta zameriti!!!Zamolio bih nekoga da mi objasni dali vredi uzimati originalni GTA 4 i u cemu su njegove prednosti u odnosu na ovu drugu varijantu(dosada nisam uopste igrao)!Unapred zahvalan!!!

Ovaj lik reče da je radio dosta sa Srbima kako bi sve to izgledalo autentično :). Kako je odradio ovaj voice over ispalo je kao da se družio sa Bugarima :(

Dobrovece svima!Ovo ce mi biti prva poruka na prvom forumu u zivotu,tako da mi nemojte sta zameriti!!!Zamolio bih nekoga da mi objasni dali vredi uzimati originalni GTA 4 i u cemu su njegove prednosti u odnosu na ovu drugu varijantu(dosada nisam uopste igrao)!Unapred zahvalan!!!

I odmah si poceo sa gramatickim greskama :)

Dobrodosao :p

Ovaj lik reče da je radio dosta sa Srbima kako bi sve to izgledalo autentično :). Kako je odradio ovaj voice over ispalo je kao da se družio sa Bugarima :(

Ja ne kapiram koji moj kukate zbog voiceactinga, da je glas dao neko ko je iz Srbije, engleski bi zvucao kao da ga je sinhronizovao Vuk Draskovic. Don't mix grandmas and frogs :D.

Kakve gluposti vama smetaju, ***, ne mogu da verujem... u kakanju vam nije ni koza ravna

a ovako i srpski i engleski zvuche jadno

O boze al lupate gluposti, umesto da cenite sto uopste ima nekih reci na srpskom, vi pljujete?? Nisu uopste morali to da rade, ali su se iscimali...

@ Bro82

Sa originalom ces moci lakse da igras online i izbecices neke neprijatnosti, ali u principu, isti problemi ce te zadesiti kao i sa narodnom verzijom..

ja igram i uzivam... igra godine

Како нису морали да раде? Не би лик био аутентичан без речи српског, нису то они направили да би промовисали српски сигурно :d

Иначе онај лик зна српски исто као наш престолонаследник :D:p:d

Pa nasi ne umeju bre ni crtani film da sinhronizuju kako valja... Evvveentualno, mozda, Nikola Simic da bude Niko Belic :D. Bar zbog sede Belic kose :D

Evo ko su nama perjanice sinhronizacije danas, sve moj do mojega :D:
4129-1-1.jpg
16VujicDragan04.jpg

Poslednja izmena:
Bolje vas nasao i hvala na informaciji!!!

Stvarno kvari utisak loš voice acting, barem meni. Vidi se da je čovek učio fonetski da izgovara naše reči.
Sada skoro sam gledao mini seriju Band of Brothers i ima u jednom momentu scena gde čovek koji izlazi iz oslobođenog nemačkog logora progovara na čistom srpskom "Ljudi, pomozite..." (naš čovek, vidi se). Momentalno sam se naježio...
Šteta što nisu i to profesionalnije odradili. Mogli su da unajme nekog našeg čoveka, ionako Niko priča engleski sa nekim kvazi-ruskim akcentom.
Btw, ne znam da li ste primetili povremeno iz okoline komentare na ruskom. Oni zvuče mnogo autentičnije od ovih srpskih koje Niko izgovara.

Jadno je to sto igra kao GTA IV kosta milione, a ne mogu posteno da nadju dva razlicita lika sa istom bojom glasa i da jedan bude nas (uradi srpski voiceover), a drugi amer (uradi engleski voiceover)...

Pa naravno da mi smeta... tolko ih bole uvo sto je taj srbin ili bugarin da se nisu potrudili posteno da ga sinhronizuju!!! Za mene, kao jednog srbina, to je uvreda najveceg reda!

A niko ne moze da me ubedi da ih je ovako ispalo jeftinije i jednostavnije, nego da su nasli nekog naseg u Chichago-u da im to odradi :D

@Boris Lozac
ako ce tako da rade, onda bolje da ne rade... samo me nerviraju ti voiceover-i kad god ih cujem... u stvari pojedini me teraju da se smejem do bola!

Jadno je to sto igra kao GTA IV kosta milione, a ne mogu posteno da nadju dva razlicita lika sa istom bojom glasa i da jedan bude nas (uradi srpski voiceover), a drugi amer (uradi engleski voiceover)...

To bi bio totalni promasaj, jer bi amer govorio engleski savrseno. Dakle, dobitna kombinacija bi bila jedan, nas covek, govori oba jezika.

To bi bio totalni promasaj, jer bi amer govorio engleski savrseno. Dakle, dobitna kombinacija bi bila jedan, nas covek, govori oba jezika.

Pa jes' ali ovako je jos gore... zvuci kao sintisajzer govora, ali bas kao M$ SAM... a realno Chichago je pun nasih ljudi koji govore srpski savrseno a engleski very good to excellent :D... sto ne iskoristiti na primer jednog od njih?!

A isto tako, dobitna kombinacija za nas Srbe bi bila nas covek govori oba jezika, a sta bi Englezi(Ameri) rekli? :D Za njih je i ovo do jaja jer ih bole uvo za srpski :D

Da, najbolje da ce da odu u srpsku cetvrt u Cikagu i nasumicno odaberu nekog naseg da daje glas.. :wall: Ovo su profesionalni glumci, koji su verovatno specijalizovani za video igre odnosno voice-overe, nece neki nas saban da menja njega koji od toga zaradjuje za zivot...

Da, najbolje da ce da odu u srpsku cetvrt u Cikagu i nasumicno odaberu nekog naseg da daje glas.. :wall: Ovo su profesionalni glumci, koji su verovatno specijalizovani za video igre odnosno voice-overe, nece neki nas saban da menja njega koji od toga zaradjuje za zivot...

Pa ajd sad da budemo banalni.... oces da kazes da u celom Chichagu koji ima 500.000 srba ne postoji ni jedan koji je glumac i koji se bavi slicnim poslom?!?! Whatever... samo se treba malo potruditi, a momci iz Rockstara ocigledno nisu hteli to da rade, vec su samo uzeli njihovog standardnog momka za voiceovere i ajd kako ispadne, ispadne...

Ne vidim sta je tolko tesko (ili skupo) u postavljanju oglasa da se trazi glumac sa poznavanjem srpskog+engleskog za voiceover...

Da bi udovoljili kome, nama? Ko smo mi :)

Da bi udovoljili kome, nama? Ko smo mi :)

Pa ne znam za tebe, ali ja uvek volim da uradim stvari kako treba, a ne onoliko kolko je dovoljno...

realno dodatni trud koji je Rockstar trebao da uradi je bio minimalan...

A slazem se da smo mi njima niko i nista...

Poslednja izmena:
A gde je zvanicni info za patch na rockstarovim stranicama? Ja ovde ne vidim nista o patchu
http://www.rockstargames.com/suppor...+Auto+IV,PC,Rockstar_Games,gta4&submit=Submit

A sto se tice voice-a:
Niko Bellic is voiced by Michael Hollick.[4] Hollick was paid about $100,000 for his voice acting and motion-capture work over the course of about 15 months from 2006 to 2008. Hollick was paid about $1,050 a day for his work on the game, about 50% more than the standard Screen Actors Guild-negotiated rate for actors, although he claimed it was still a fraction of the income he would get from a movie or TV-show performance, and that he was upset about not getting residuals from game sales, putting the blame on the union for not securing such agreements[5]. Hollick told The New York Times that while he was a theater student at Carnegie Mellon University he developed a talent for dialects.
http://en.wikipedia.org/wiki/Niko_Bellic#Niko_Bellic

Nazad
Vrh Dno