Šta je novo?

CS Source Neobee server

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi,jer problem kod mene ili kod vas,kad hocu da upadnem na server zakuca se kao na shotu i tako ostane,samo radi "cancel" :d:wall:
Uz napomenu da nemam i ne koristim nikakve "citove"

posle cancel spusti konzolu i kaži šta ti piše tad...

ok video sam šta je... treba ti patch 18.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Da to bi trebalo da je sve... :)
Evo trenutno je server full, 24 igrača :D

Poslednja izmena:
Ajde di ste bench-ovci, na serveru je više naših CSS kolega iz EX-YU nego nas domaćih, ajde angažujte se malo :)

@Margarin,

obrati paznju na neke igrace. Ako vec hocete da bude dobar server, admini treba manje da igraju, a vise da nadgledaju. Ima dosta citera. Ja sam izasao iz igre zbog citera.

Poslednja izmena:
@Margarin,

obrati paznju na neke igrace. Ako vec hocete da bude dobar server, admii treba manje da igraju, a vise da nadgledaju. Ima dosta citera. Ja sam izasao iz igre zbog citera.

Ne pada mi napamet da upadam ako ima cheatera.

posle cancel spusti konzolu i kaži šta ti piše tad...

ok video sam šta je... treba ti patch 18.

Pa da nemam patch 18 ne bi ni ovih dana mogao da igram- a mogao sam-sve do danas!

Preinstalirao sam game,opet isti screen,a evo sta kaze konzola:

Kod:
maxplayers set to 32
Heap: 256.00 Mb
Parsed 359 text messages
Couldn't find custom font file 'resource/HL2EP2.ttf'
Couldn't find custom font file 'materials/vgui/fonts/buttons_32.vbf'
execing config.cfg
Can't use cheat cvar cl_upspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cl_forwardspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cl_backspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_max in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_min in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar r_ambientfraction in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
4 CPUs, Frequency: 2.4 Ghz,  Features: GenuineIntel SSE SSE2 MMX RDTSC CMOV FCMOV
execing valve.rc
execing autoexec.cfg
execing userconfig.cfg
execing server.cfg
--------------------------------------------------------
sv_pure set to 1.
--------------------------------------------------------
couldn't exec banned_ip.cfg
Network: IP 192.168.1.10, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
Connecting to 80.74.160.101:27015...
Connected to 80.74.160.101:27015

Ajd' sad???

F1,F1 !!!

Ne pada mi napamet da upadam ako ima cheatera.

Ma nije pun cheatera, samo ima jačih igrača sa kojima igramo na makedonskim i hrvatskim serverima. A imali smo zadovoljstvo da neko vreme na našem serveru provede i par pro igrača.

Admin tim je dosta jak, ima nas 7-8, sve su iskusni CSS igrači, od kojih su trojica admini na makedonskom cabletel-u (najačem serveru na ovim prostorima uz Croatian Rampaging) i imaju preko potrebnog iskustva, pali su i neki banovi, mada Anti-Cheat pluginovi uglavnom sami odađuje posao, i ukljanjaju bagru. Nažalost moram reći da je skinuo i jednog momka sa bencha, nećemo o imenima :d. Banovi su pernamentni tako da nemojte da se igrate sa čitovima, ko ga dobije završio je karijeru za svagda (ne mogu vam pomoći ni dinamički ip, ni promena nicka) ;). Pa čisto budite svesni toga...

Ako sumnjate na nekoga pošaljite pm, ili kontaktirajte preko msn ili steam-a, da možemo da procenimo, ako dižete buku na serveru ništa ne dobijamo... Neke ljude snimamo, kasnije ćemo pregledati demoe - pošto na golo oko ,sem one najočitiji, ne moža da se primeti... Ali svi će na kraju dolijati :)

Poslednja izmena:
Kada probam da upadnem popijem gresku:

Host_Error: Server is enforcing file consistency for scripts\dsp_presets.txt

???

Poslednja izmena:
Racunajte i na mene....;)

Sada mi izbacuje identicnu poruku samo za fajl flashbang_white.vmt, koji nije postojao u matirials\effects folderu, pa sam ga sam napravvio (rename flashbang.vtf), ali ni to nije upalilo.

Hvala u svakom slucaju!

Uff instaliracu ga sad za vikend da dodjem da se koljemo:D ali source nisam igr'o u zivotu..bolje 1.6 da pikamo;)
E da,jel sigurno moze i sa steam verzijom da se igra?Zato sto je steam menjao svoje protokole?Znam da 1.6 sa steamom ne mozes da igras na non steam serverima..
@ Jovy
Jel steam ili non steam verziju imas?

Uff instaliracu ga sad za vikend da dodjem da se koljemo:D ali source nisam igr'o u zivotu..bolje 1.6 da pikamo;)
E da,jel sigurno moze i sa steam verzijom da se igra?Zato sto je steam menjao svoje protokole?Znam da 1.6 sa steamom ne mozes da igras na non steam serverima..
@ Jovy
Jel steam ili non steam verziju imas?

Steam radi 100%, sramota je igrati pirata, kada je u pitanju ova igra :):p

Poslednja izmena:
Ma ok,imam steam,mada source iako sam dobio u paketu nikad nisam instalirao:D
Ajd pucamo se neki dan;)

Pitanje za Admine servera, da li kojim slucajem moze da se resetuje rank, posto sam startovao poprilicno lose, ali sam se popravio(malo mi glupavo da imam kd ratio 0.55)??:d

biće resetovan rank ali ne zbog tebe nego zato što će biti stavljan HLstatsX :D
savet: igraj radi zabave a ne zbog ranka :)

he he... Vec dva dana kako igram source i usao sam u top 10 (slot je moj).:p
Drugacije se rankira od cs 1.6! Kd mi je 1.55.

Poslednja izmena:
Respect

Samo da vas pozdravim sve, drago mi je da ste se tako dobro organizovali. Neverovatno je da sam pre dve nedelje podigao server, na Anubisovu icijativu, da bih 3-4 dana posle na njemu sreo Vojkana. Nekom prostom intuicijom (koja je poznata samo nama, online manijacima) učinilo mi se da je Vojkan dorastao izazovu za koji ja proto nemam vremena, jer sam razapet na sve strane ko Gimnastičar. Ispostavilo se da "mali" razara materiju.

Nakon par sati osnovnog tutorijala o snalaženju na serveru, rekoh mu:

"Vojkane, brate, odo ja da spavam, valja ujutru raditi..."
"Ok, matori, pali, ja ću da prostudiram sad, kako i šta treba podesiti..."

Ujutru odlazim na posao, i setim se oko 12 da pogledam šta se dešava na serveru, a Vojkan neumorno petlja po Total Commanderu koji nikad za svog života nije imao onoliko otvorenih tabova. Svaka čast, svi da zahvalite Vojkanu na trudu, da nije njega, ne znam ko bi se jebav'o da sve ono ispodešava.

Server je inače vrlo zverkaste konfiguracije, ima čak i 8600GT u sebi, da se nađe. Vezan je gigabitnim linkom na čvorište, pingovi su niski a kriva popularnosti hrli ka nebu, koliko vidim. Vojkan je okupio ljude od poverenja oko sebe, imenovao admine, uz svesrdnu pomoć isusnih kolega iz Makedonije i Hrvatske. I njima ovom prilikom želim da se zahvalim, jako je setisfajing videti da na ovom polju ne postoje nikakve barijere. Sredili su i forum, sa odvojenom sekcijom za CSS, na kojem će se rešavati sve buduće nedoumice.

Ovo je jedan lep primer koji potvrđuje moje neke ranije teorije, da su gaming zajednice daleko najorganizovanija stvar na prostorima bivše Jugoslavije. Sećam se prve Trackmanie Nations pre par godina, kad smo se na sličan način organizovali, i Srbiju sa 34. mesta podgli na rekorno šesnaesto. Nadam se, samo, da vam neće ponestati entuzijazma i motivacije, kao što se meni obično dešava.

Bravo, ljudi, keep up the good work.

A juuuu ovo sam cekao, domaci CSS server toooo.
Bas mi danas prijatelj prica kako igra 1.6 i ja mu kazem ma bre slep sam od te grafike sto je jadna u 2008 na widescreen ekranu cu da igram 1.6 mani me.

Evo "kupujem" CSS online i stizem sto pre. Igracu onako iz zabave btw nemam neki talenat za FPS vise sam za strategije.
Nadam se da ce ovaj server (a mozda i neki noviji) doprineti da nas WCG tim prode bolje na takmicenju.

Poslednja izmena:
Dosta je bilo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno