Šta je novo?

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Kako je tesko izbaciti dobru igru na trziste, da nije ovim Svejdima, izasao Atari u susret, ne bi bilo nista od ovog novog Riddicka, a G!!! ? Sta kazes? :D

Poslednja izmena od urednika:
Deluje obecavajuce ali isto tako deluje dosta mracno i zatvoreno jer takav i prvi deo bio?
Ako je to uopste prvi deo ili je ovo sad neki rimejk prvog dela?

ne smeta mi remake mada bih definitivno voleo nastavak. josh uvek pamtim jednu kutiju pljuga iz rvog dela: "smoking makes preagnant women look cool" :)

Deluje obecavajuce ali isto tako deluje dosta mracno i zatvoreno jer takav i prvi deo bio?
Ako je to uopste prvi deo ili je ovo sad neki rimejk prvog dela?

Nemas u Riddicku nekakve poljane i izvore pitke vode, jer toga nema ni u filmovima, mracan je bio pocetak igre, a kasnije je prostor bio dosta raznovrstan, nije igra monotona ako si na to mislio, to nikakao, i uvek imas izbor 'oces da se tepas po videlu ili po mraku, tvoj izbor, ono sto je bilo najsladje, pogasis svetla i onda gi pitaaas: "Are you afraid of the dark!" ;) S Ridika nema *******cija! :)

Ovo je nastavak nije remake, ali dosta podseca na prvi deo, sto je dobro, podseca ali ipak nije isto.

Poslednja izmena:
Nemas u Riddicku nekakve poljane i izvore pitke vode, jer toga nema ni u filmovima, mracan je bio pocetak igre, a kasnije je prostor bio dosta raznovrstan, nije igra monotona ako si na to mislio, to nikakao, i uvek imas izbor 'oces da se tepas po videlu ili po mraku, tvoj izbor, ono sto je bilo najsladje, pogasis svetla i onda gi pitaaas: "Are you afraid of the dark!" ;) S Ridika nema *******cija! :)

Ovo je nastavak nije remake, ali dosta podseca na prvi deo, sto je dobro, podseca ali ipak nije isto.

Aha u tom slucaju ok:) (bar sto se tice poljana i livada to smo resili:D)
Inace ako je povezan sa prvim delom onda sam na...o jer moram preci prvo prvi deo pa onda tek ovaj kad se pojavi
Hvala na info:wave:

Naprotiv, ovo je remake i nastavak :)

Cek cek malo hoces da kazes da je ovo upakovani prvi deo i plus neki dodatni materijal koji ga cini drugim delom igrice:D

To sam rekao vise puta :)

The original plan to just extend Butcher Bay in a Developer's Cut has now flowered into another whole full-length campaign - the titular Assault - making this game a remake and a sequel in one

Hehehe, jeb' ga ne slusamo! Nema veze i to ok, onda ti to Grujo jos vise odgovara! :D

Novi shotovi
the-chronicles-of-riddick-assault-on-dark-athena-20081222093942950.jpg

the-chronicles-of-riddick-assault-on-dark-athena-20081222093946512.jpg

the-chronicles-of-riddick-assault-on-dark-athena-20081222093939185.jpg

the-chronicles-of-riddick-assault-on-dark-athena-20081222093934638.jpg

I ne izgleda ništa posebno... :(

Neznam ali mi deluje ispod proseka danasnjih igrica,mozda je doteraju pre launcha:)

Nek bude dobar onaj гејмплеј, анимација ће сигурно бити беспрекорна, само да дотерају те текстуре и графику уопште, видећемо стање ствари кад' се појави неки демо.

Nek bude dobar onaj гејмплеј, анимација ће сигурно бити беспрекорна, само да дотерају те текстуре и графику уопште, видећемо стање ствари кад' се појави неки демо.

Pa to kontam slike i video klipovi nemogu nista detaljno da prikazu!
Mada na ovom video klipu deluje malo bez detalja no dobro videcemo ako izadje demo.

Eurogamer Hands On

ss_preview_Screen116.JPG.jpg

However that turns out, Dark Athena itself is shaping up to be one of the first big games this year that you might want to start getting excited about. It may be more crates, more spaceships, and more breathy snapping of necks, but the moment you first see that predatory shadow inching along a wall and realise that it's you, and that you're about to do someone a rather nasty injury, and that you're really, really looking forward to it, memories of other games and other kills will likely fade into the darkness.

^
Hvala za link !
Jedva cekam da se ponovo sunjam mracnim hodnicima i lomim vratove neprijateljima :D

Riddick rides again! :) Jedan od najjachih likova ikada, bedak je shto nema vishe filmova o istom...

Ja sam originalnog Riddicka (Escape from Butcher Bay) odigrao 2006. god. na tad jos uvek svezem 7600 GT-u. I pored toga sto je igra vec tada imala 2 pune godine, graficki je i dalje izgledala savrseno. Ostali sadrzaj necu komentarisati, jel svi znamo da je bio izvanredan. :) Medjutim, ne vidim mnogo logike u cistoj reinkarnaciji sad vec 5 godina stare igre... Sigurno da ce dodatni sadrzaj, osvezene teksture i koji shader viska debelo popraviti ionako sjajan utisak, ali sve bi ovo imalo mnogo vise logike da je uradjeno pre, recimo, dve godine.... Ovako, igra deluje "deja vu" jos pre nego sto je izasla. Ali, eto, Atari vec najvljuju Arenu kao sequel, a ne kao kao remake... i sve to zato sto originlano planirani Xbox 360 remake nije bio backward kompatibilan... ;)

Bice ovo fino, mozda nece biti veliki hit kao prethodni, ali ce sigurno biti vredno igranja.

ali sve bi ovo imalo mnogo vise logike da je uradjeno pre, recimo, dve godine...
Mislim da je i logicnije, i eknomski isplativije, raditi remake posle vise vremena.

@Jovyland

Man you'r killing me softly with those trailers :D
Sto vise gledam, to vise ne mogu da docekam da izadje .
Moracu da instaliram i ponovo obrnem The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay .

Mislim da je i logicnije, i eknomski isplativije, raditi remake posle vise vremena.
Remake je planiran jos davno. Trebao je da bude jedna od perjanica Xbox360 (kao sto je stari Butcher bay bio to za Xbox). Verovatno je tada odluceno da se saceka neko vreme upravo zbog ekonomije.

Igra ima sigurno dosta fanova a ima dosta ljudi koji nisu igrali original (ja sam odigrao original tek 2008 godine npr.) pa mislim da se im se isplati remake posle pet godina.

Poslednja izmena:
Koliko sam ja skapirao iz @Jovyland-ovih trejlera koje je okacio,
igra nece imati veze sa prvim delom vec se nastavlja na njega, nakon sto je
Riddick zbrisao iz zatvora . Znaci skroz nova igra :banana:

Koliko sam ja skapirao iz @Jovyland-ovih trejlera koje je okacio,
igra nece imati veze sa prvim delom vec se nastavlja na njega, nakon sto je
Riddick zbrisao iz zatvora . Znaci skroz nova igra :banana:
Ne. Butcher bay je ceo tu samo sto imas deo posle tj. kada je pobegao.

Poslednja izmena:
Datum izlaska je 7 April.

6bw.jpg

1bw.jpg

2bw.jpg

4bw.jpg

Kolko vidim na slikama izgleda zaista inpresivno,ali ja nevolim nabildovane tipove koji pobiju po armije sa teškim nauružanjem,a to urade sa dva noža;)

Vrh Dno