ja za to imam cheat,i do sad sam ga mozda dva puta upalio...al opet i to su sitne pare...
nije valjda da koristis sifre?
ja za to imam cheat,i do sad sam ga mozda dva puta upalio...al opet i to su sitne pare...
Od danas više ne vozim motor. Uhvatim ja tako zalet niz jednu od avenija kad malo levo malo desno i naletim na auto u svom tom zanosu. Završio sam na obližnjij zgradi (mrtav)
![]()
nije valjda da koristis sifre?nije zanimljivo, bolje ovako dajes 5000 za municiju, gines 2-3 puta...
![]()
haha koja je komedija onaj Brucie
Btw, postoji li neka fora da sacuvam svoj lepi novoukradeni autic od nestajanja kad ucitam save?Ushmekao sam jedan Ferrari u Mikhailovom dvoristu
![]()
Inace onaj patch za imena vozila radi fino.Samo jos da izbace mod sa "realnim" izgledom vozila...e to bi bilo sjajno, ali ko zna kad ce to...
Neka proba neko igru sa novim Catalyst 8.12 drajverima. Trenutno koristim Windows 7, pa ne mogu da ih isprobam.
Za nedostatak tekstura, ako vec nisi uradio, trebas mipmap level skroz na quality da povecas u ATI CC.Ja imam msi 3850 256 ddr3 i catalist 8.12 i kad udjem u igru sve je crno, tj vide se neke teksture ?! Neki opasan bug znaci veoma bugovita igra, plasim se da ce igra zavrsiti kao gothic III.
Ma Misel je drolja ,)
Sad sam se zaglavio nakon misije gde sam kidnapovao cerku onog mafijasa. Treba Packie da me pozove da odem da je uslikam, ali poziv ne stize...
Vozim se po gradu ko budala...![]()
Comet rula!!!
Inace, vec citav dan (zemaljski, ne u igri), ne mogu da dodjem do Ransom misije. Zavrsio sam I'll take her, nakon koje Packie treba da mi se javi, ali i dalje nista.
Zavrsio sam sve druge misije koje su mi bile na raspolaganju, sa svima sam prijatelj do nivoa da mi cine posebne usluge, zavrsio sam Little Jackob sporedne poslove, odradio dosta onih "slucajnih susreta" na ulici,... Video sam da jos ljudi imalo slican problem, a resenje je "samo ti igraj". Super, al koliko bre vise???
Ja sam se iskreno razocarao, igra je zahtevnija od krize a bugovitija od gothica III. Da li neko zna kad nam stize patch i da li ce onda igra biti manje zahtevnija?
Na kraju je pao uninstall :wall:
Koliko sam uspeo da procitam, problem je postojao i na konzolama. I to ne samo na ovoj misiji vec i na jos nekim. Poziv koji sluzi kao uvod u sledecu misiju ne stize! Kao, moguce je da autosave pravi problem. Iskljucio AS, pokrenuo poslednji manuelni, ponovo kidnapovao ribu, vozio se sat vremena po gradu i opet nista!
O čemu pričate vi? Igra ima grafičke bagove, ali sve ostalo u igri (uključujući "kvestove") radi najnormalnije. Kakvo crno poređenje sa Gothicom?tesko da je i jedan patch ikad doneo neku revoluciju po pitanju performansi... igra ima klasicne bagove koji su sramota za PC verziju kad se zna koliko je ona dugo prisutna na konzulama
O čemu pričate vi? Igra ima grafičke bagove, ali sve ostalo u igri (uključujući "kvestove") radi najnormalnije. Kakvo crno poređenje sa Gothicom?
Spustite teksture i rendering quality na medium, kod mene radi sasvim ok (jedino pri brzoj jurnjavi kolima ne stigne da učita sve teksture, i senke izgledaju šugavo, i to je sve).
O čemu pričate vi? Igra ima grafičke bagove, ali sve ostalo u igri (uključujući "kvestove") radi najnormalnije. Kakvo crno poređenje sa Gothicom?
Spustite teksture i rendering quality na medium, kod mene radi sasvim ok (jedino pri brzoj jurnjavi kolima ne stigne da učita sve teksture, i senke izgledaju šugavo, i to je sve).
Ma nije crvena kriva..ni najmanje
Jednostavno kao da ne prihvata(bar ovaj moj) bilo koju promenu..Sve je isto..mozda razlika 1-2 fps-a..A i dalje imam ona "zakucavanja",muzika,tj radio radi i dalje sve vreme,samo se zamrzne slika,i monitor postane crn i na svakih 5-6 sec odradi po jedan "trep"..nesto slicno kao recovery:/
Da nije toga ja bih mogao da igram,jer meni padovi na 20fps ne smetaju
Zna li neko zasto mi tako zakucava ??
@Raven2005:
E,pa evo sad npr sam igrao jedno 2h bez prekida,i nijednom mi se nije desilo to "zakucavanje"...Ne znam do cega je..izgleda da se pojavljuje onda kad njemu odgovaraInace nervira me to sto mislim da bi fps trebao da mi bude makar malo bolji..dobijam svega 20-25fpsa u toku igre(ne racunam kuglane,kuce i ostalo),a neretko mi padne fps i na 15-16:S: Jel normalno to za konfu u potpisu?
Pokusavam i sa commandline.txt ali ne vidim neki napredak:/Ima li resenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari