BigJoe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2005
- Poena
- 380
Fall out 3 i CoD5 su bas poleteli. i neki SpidermanATI Catalyst 8.12 Performance Analysis
http://www.testfreaks.com/blog/information/ati-catalyst-812-performance-analysis/
Ladno ne radi zvanicni link za Vistu x64.... Pitam se jel su otkrili bug i naglo povukli driver ili imaju bug na sajtu...
EDIT:
Glupi FF, iz Opere je povukao driver iz prve.
LOLLadno ne radi zvanicni link za Vistu x64.... Pitam se jel su otkrili bug i naglo povukli driver ili imaju bug na sajtu...
EDIT:
Glupi FF, iz Opere je povukao driver iz prve.
Meni radi link iz FF, skinuo sam driver.
Skinuo samLOL
A juche je bilo: Glupa Opera, FF je bolji![]()
Skinuo sam
Navodno bi trebali da poprave perfomnase u Crysisu u CF-u, a ja pravim 4870X2 CF sasvim sluchajno![]()
Ah imaces najaci GPU podsistem na forumu
PS
Nadam se da je to sutra kod tebe da se poigramo![]()
P.S. Pojavio se 4850X2, nabavna cena za najjeftiniji sapphire 235 evra bez PDV-a
:wave:
Tvoj commandline.txt je onaj na GTA4 temi sto je postavio Jovy?Ja npr uopste ne primecujem razliku kod mene sa i bez commandline-a.Igra mi radi prilicno jadno(nisam ocekivao neki BOOM ali opet) svega 20ak frejma u toku igre,i to cesto uem da padne i na 15-16fpsa.Jel to normalno?
Crysis mi je u benchmarku dao 0.7fpsa vishe nego pre,tj sada mi daje 40,9fps kao average na 10x12,noAA,no Vsync...Instalirao sam 8.12 na "cisto",prethodno obrisavsi prethodne..Kakve performanse da trazim,gde da ih trazim?:S:
Ima li nekog resenja,ili je ovo kod mene normalno,tj da su svi ovi skorovi normalni za moju masinu iz potpisa???
@ivke: Pri kojoj rezoluciji ti je taj fps u GTA ?
u ovoj igri je usko grlo veruj miMa procesor je klokovan na 3.1ghz
OMG,tek sada vidim da nemam instaliran NETFramework 3.5 a igra ga navodno trazi po readme dokumentu..Da li moze do toga da me zeza?
Ipak je ovaj jaci... i ovo je sa Nehalemom, ali opet sa dva (cetiri?Najjaci uz RCW i njegov Nehalem/GTX280 SLI setup.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari