Ja sam uzeo letos, baš po toj "promotivnoj" ceni i imao sam problema sa "kontrolerom", konkretno:
- pozadinsko osvetljenje čas radi, čas ne radi. Kada radi, treperi kao kineski light show.
- kad smanjim skroz do kraja (na 0) čuje se pucketanje iz subwoofera, u ritmu muzike koja i dalje svira na kompu, kao da bas probija i kad je utišan na nulu
- potenciometar je kačio u određenim položajima (pola kruge se okreće normalno, pola kruga kao da kači, ima veći otpor)
- povremeno zaglupljivanje, na ekranu samo ispiše
No digital data
Odneo sam ih na reklamaciju, a oni su ih prosledili uvozniku na servis. Dobio sam ih posle 2 radna dana sa dijagnozom "popravljeno". Ne da nije bilo popravljeno, nego su na nabrojane probleme dodali i random zamrzavanje kontrolera u roku od pola sata od uključenja (svi karakteri na displeju pocrne i mora se gasiti na prekidač na subw. da bi se resetovao)

Sredili su samo potenciometar, jaka stvar.
Odneo sam ponovo na reklamaciju, da bi posle 10-ak dana dobio odgovor da su gotovi i da je problem nastao "zbog korisnika koji je silio konektor za kontroler na subwooferu". E tu mi je pao mrak na oči

Ali pošto mi to nisu rekli direktno, nego njihovom kupcu od koga sam ih ja kupio nisam mogao da im "objasnim neke stvari", te ostadoh uskraćen za to zadovoljstvo.
Podigao sam zvučnike u subotu i za sada rade OK, a na najmanji nagoveštaj da nešto nije u redu, ićiću po inspekciju pa pravo kod uvoznika.