Ako vec nisi, obavezno odradi ovo (takodje povecava FPS)...![]()
Pa znaci nije bas toliko neoptimizovana/zahtevana da ne moze da se igra ni na jednoj masini
Player sve high 1680x i ima 50 fpsa
Citiram korisnika: Jovyland Pogledaj poruku
Arhiva sa linka otkljucava sva graficka podesavanja i potrebno je samo raspakovati .txt fajl u folder igre.
commandline.rar
Pa kad koristite ATI-jaI onda kazu ljudi na ATI-ju radi brzo ATI je najbrzi na svetu ATI je broj jedan pa noramlno da je brzi kad proguta texture.
nVidia forever.:type:
Samo blokiraj igru u firewallu.Kvik kveščn...
Da li smem da ukljucim igru dok mi radi net? Pitam zbog Social Cluba i Live Gamesa. Da mi se ne uloguje negde gde ne treba, pa da bude problema. Znam da se na početku pisalo da treba blokirati net, barem kod tretiranja medikamentom...
Na početku skipiram login i SC ikonica mi se smesti u tray
Low 15-20 FPSPitanje za drugara, ima jako slicnu konfu kao moju, samo sto ima X2 na 4000 i nesto ja mislim, kao i SP2... da li da pokusava i sta moze ocekivati?
Aaaaaaa... zar se jedino meni ovo desava...
Jel moze neko da mi kaze jel mogu da vozim na volan auta u GTA?
Da li postoji neka caka za povecanje view distance na 100%?
Meni ide do 45% i posle toga izbaci upozorenje.
Da li da skinem rez sa 1680x1050 na neku nize i onda da krkam view distance i efekte?
Greota na Quadu i GTX 280 redukovati podesavanja, a ovo sto se desava je samo dokaz da ne umeju da urade port pa to ti je.
Ovo ce ti ujedno povecati fps.Arhiva sa linka otkljucava sva graficka podesavanja i potrebno je samo raspakovati .txt fajl u folder igre.
commandline.rar
Trebalo je da vam zakucaju igru na rezoluciju i detalje sa konzola, pa da ne kukate više. Stvarno ste smorili za medalju...Greota na Quadu i GTX 280 redukovati podesavanja, a ovo sto se desava je samo dokaz da ne umeju da urade port pa to ti je.
Da li postoji neka caka za povecanje view distance na 100%?
Meni ide do 45% i posle toga izbaci upozorenje.
Da li da skinem rez sa 1680x1050 na neku nize i onda da krkam view distance i efekte?
Greota na Quadu i GTX 280 redukovati podesavanja, a ovo sto se desava je samo dokaz da ne umeju da urade port pa to ti je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari