Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Dole pri dnu
» Download with FileFactory Basic

onda ukucaj code

onda klikni na download

Da covek ne poveruje ali ladno mu daje vise fps-a!
Svaka cast kralju(Jovyland) ruke ozracene ti se pozlatile :D

Poslednja izmena:
Ako vec nisi, obavezno odradi ovo (takodje povecava FPS)... ;)

i dozvoljava budzenje opcija :-devil-:

Statistics
Average FPS: 49.50
Duration: 37.13 sec
CPU Usage: 84%
System memory usage: 62%
Video memory usage: 97%

Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 100
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: SB Audigy Audio [E880]
Intel Pentium III Xeon processor

File ID: benchmark.cli

Mada realno igram sa View Distance na 40, Detail Distance 100, Traffic na 45 (smara me guzva) i senke na 12 (crno mnogo na 16 :D), Teksture naravno na HIGH i Render quality na HIGHEST.

Pa znaci nije bas toliko neoptimizovana/zahtevana da ne moze da se igra ni na jednoj masini

Player sve high 1680x i ima 50 fpsa

Pa znaci nije bas toliko neoptimizovana/zahtevana da ne moze da se igra ni na jednoj masini

Player sve high 1680x i ima 50 fpsa

Pa ako imas 260GTX, ocigledno da moze da se igra, ali ni tu frejmaza nije bog zna sta, da se razumemo prosek od 49,50, znaci ni 50 frejmova uopste nije optimalan za opusteno igranje, a zamisli tek vecinu koja ima primetno manji broj frejmova na tim podesavanjima.

sto je najgore kad ti benchmark pokaze 33 u igri kad vozis auto padne na 20.. :)

Evo odradio sam bench test... sa naftolikom grafikom hhahah...

Statistics
Average FPS: 48.19
Duration: 37.50 sec
CPU Usage: 84%
System memory usage: 95%
Video memory usage: 97%

Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 30
Detail Distance: 50

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6833
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor :))))))))))))))) :-devil-:

Jel se nekom desilo da ne moze da pristupi racunaru u Internet Caffe-u???
Zaglavio sam jer mi neke misije traze internet a kad pridjem racunaru i kad pise "Pres E to log in" nakon sto pritisnem taster ne desava se nista vec mi opet ispise tu poruku.
Negde sam na oko 30% igre a pre toga je radio internet(u igri ).
Da li je ocekivani rezultat bencha za moj komp 20-22 fps ili moze jos malo vise.
P.S.Znam da je ovaj X2 los al cekam na e8400 pa do tad moram na ovaj

Jel moze neko da mi kaze jel mogu da vozim na volan auta u GTA?

Ovo je vise nego odlicna igra :D, ja sam super zadovoljan od kad sam je izlecio od vrtoglavice :d....

Citiram korisnika: Jovyland Pogledaj poruku
Arhiva sa linka otkljucava sva graficka podesavanja i potrebno je samo raspakovati .txt fajl u folder igre.
commandline.rar

Gde treba da se otpakuje ovaj file ??? Ja sam ga otpakovao u program files, u GTA folder, ali kad ga otvorim sve sto imam je jedna linija gde piste nesto no video mem restriction, i slicno.....Zar ne bi trebalo da bude citav red opcija koje mogu da kontrolisem, a pre svega kako ugasiti V-sync.. ???

Pokrenuh i ja juce ovo cudo... Pa prvi utisak je da sam odushevljen, jer sam dugo cekao na ovu igru iako mi je grafika neki prosek... Sa mojom konfom na 1920*1200 medium/high neretko frejmovi padnu i na 18-19... Prosek je nekih 25. Promenio sam rezoluciju na 1920*1080 (ne primecuje se razlika) i skocila je malo "frejmaza", tj ispod 23-24 nisam video da se spustilo, a najcehce je preko 32... Ima li leka ovome, cini mi se da je to malo malo :p
Dodushe, jeste sve na "difoltu" ali opet mislim da bi moralo malo vishe da kida ... ;)

:wave:

Pa kad koristite ATI-ja :p I onda kazu ljudi na ATI-ju radi brzo ATI je najbrzi na svetu ATI je broj jedan pa noramlno da je brzi kad proguta texture.
nVidia forever.:type:

Kod mene je isto Ati i sve radi kako treba... Mozda je problem u verziji drajvera ili josh nechem...

Mislio sam da je onaj blur mnogo bolji, ali posle duzeg isprobavanja sve je previse mutnjikavo i zabrljano, tako da i nije nesto. Odlicna fora je da moze da se uspori sve, kao na filmu. **** ga, meni u nekim trenucima zasecka kada ima gomila objekata.

Kvik kveščn...
Da li smem da ukljucim igru dok mi radi net? Pitam zbog Social Cluba i Live Gamesa. Da mi se ne uloguje negde gde ne treba, pa da bude problema. Znam da se na početku pisalo da treba blokirati net, barem kod tretiranja medikamentom...
Na početku skipiram login i SC ikonica mi se smesti u tray

Poslednja izmena:
Kvik kveščn...
Da li smem da ukljucim igru dok mi radi net? Pitam zbog Social Cluba i Live Gamesa. Da mi se ne uloguje negde gde ne treba, pa da bude problema. Znam da se na početku pisalo da treba blokirati net, barem kod tretiranja medikamentom...
Na početku skipiram login i SC ikonica mi se smesti u tray
Samo blokiraj igru u firewallu.

Pitanje za drugara, ima jako slicnu konfu kao moju, samo sto ima X2 na 4000 i nesto ja mislim, kao i SP2... da li da pokusava i sta moze ocekivati?

Hot damn, ok zahvaljujem..

Stigao najzad:D
Pitanje u vezi commandline fajla: tamo stoji percentvidmem parametar, da li ste ukucali neki broj posle toga?Posto se odnosi na procenat zauzeca video memorije? :)

Definitivno necu ni da pokusavam da igram ovo do daljnjeg, kad ovi sa grafickama od 250 evra i C2D procesorima ne moz' da igraju kao ljudi, sta ja da trazim tu...

Jel moze neko da mi kaze jel mogu da vozim na volan auta u GTA?

Da li postoji neka caka za povecanje view distance na 100%?
Meni ide do 45% i posle toga izbaci upozorenje.

Da li da skinem rez sa 1680x1050 na neku nize i onda da krkam view distance i efekte?
Greota na Quadu i GTX 280 redukovati podesavanja, a ovo sto se desava je samo dokaz da ne umeju da urade port pa to ti je.

Da li da skinem rez sa 1680x1050 na neku nize i onda da krkam view distance i efekte?
Greota na Quadu i GTX 280 redukovati podesavanja, a ovo sto se desava je samo dokaz da ne umeju da urade port pa to ti je.

Po 100x
Arhiva sa linka otkljucava sva graficka podesavanja i potrebno je samo raspakovati .txt fajl u folder igre. ;)
commandline.rar
Ovo ce ti ujedno povecati fps.

Ma taj benchmark je ubi boze:mad: kod mene pokaze oko 47-48 a u toku igre kad guzva framerate pada kao lud...

Trebalo je da vam zakucaju igru na rezoluciju i detalje sa konzola, pa da ne kukate više. Stvarno ste smorili za medalju...

Greota je i da taj quad ne drzis bar na 3,6;)

Vrh Dno