Jel ti Brate shvatas da oni nas pretstavljaju kao najvece mafijase sveta? xD
Ne znam kako vama ali ja bi ih sve pobio ,) Pa da to barem i dokazem :d
pa kako bi nas ti predstavio, majke ti?
Jel ti Brate shvatas da oni nas pretstavljaju kao najvece mafijase sveta? xD
Ne znam kako vama ali ja bi ih sve pobio ,) Pa da to barem i dokazem :d
pa kako bi nas ti predstavio, majke ti?
"We are aware that a small number of fans are having problems running GTA IV on their PCs and we would like to assure them we are working to help solve these as quickly as possible," a Rockstar spokesperson told GTAGaming.
Pa to je smesno ako mu je povecan broj frejmova za samo 10 a on ima sli 260gtx???
Jel' igra uopste igriva i sa SLI grafikom ili ne?![]()
"Ono što ne sme da se pominje" ti je staro. Nadji frišku verziju.
Ja držim 1440 rezu, texture/render na medium, view na 25, detail na 50, a vehicle na 15.
Frejmovi idu 25-35.
Ne izgleda bog za kako, ali kotrlja se![]()
Evo Borise specijalno za tebe sam uslikao par slikaOce neko baciti neki skrin vise![]()
Bože kakav je ovo šit, iskreno se izvinjavam eunetu za toliki download za ovakvo smeće.
ovi tvoji screenovi su blago rečeno UŽAS :S:Posle prva 2-3 sata moram da kažem da mi se igra dopada, valjda će tako ostati do kraja. Definitivno ogroman napredak u odnosu na SA, u svakom mogućem smislu. Pogotovo mi se dopada kako su odradili Niku, baš je upečatljiv kao pojava, pogotovo smešan naglasak. I savetujem vam da uključite subtitle čisto da znate kad je na redu replika na srpkom. Odvalio sam se kad je rekao nekom uterivaču dugova da je "Šupak" :d...
Evo šta meni kaže benchmark:
Statistics
Average FPS: 43.70
Duration: 37.18 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 53%
Video memory usage: 96%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 800 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 40
Detail Distance: 80
Hardware
Microsoft(R) Windows(R) XP Professional x64 Edition
Service Pack 2
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: SB X-Fi Audio [D000]
Intel(R) Pentium(R) III Xeon processor
Intel(R) Pentium(R) III Xeon processor
File ID: benchmark.cli
Inače u igri fps je ulavnom 28-34.
Vehicle Density sam stavio na 33.
Evo Borise specijalno za tebe sam uslikao par slika
Inače strašno je kako igra vapi barem za 4xAA.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inače voleo bi da i Benrektum pusti par screen-ova, da vidimo kako to izgleda na super high...
Ne vredi ti srozati rezoluciju, mnogo vise zavisi FPS od CPU-a. Dobices max 2-5 fps.
a small number!? :S:
Cini mi se da je Quad glavna stvar koju treba imati, pa tek onda graficka...
Hehe, prosto mi je zao kako su te izignorisali pri pokusaju da zakuvas malo. Evo, radimo revamp, pa da vidimo da li ce se neko upecati
![]()
Intel Pentium III Xeon processor
Al' ga je identifikovao :lupko:
Al' ga je identifikovao :lupko:
Evo Borise specijalno za tebe sam uslikao par slika
Inače strašno je kako igra vapi barem za 4xAA.
Inače voleo bi da i Benrektum pusti par screen-ova, da vidimo kako to izgleda na super high...
Moram priznati da sam pomalo razocaran perfomansama koje imam... Nekih 20tak i kusur frejmova u 1680x1050. Al to nije ono sto je najgore. Najgore je to sto prakticno ne mogu ni da zapocnem igru zbog efekta pijane kamere. Ne znam dal jos neko ima ovaj problem i da li ga je eventualno neko reshio na neki nacin, ali meni se ovaj bag javlja bukvalno nakon jedno 2-3 minuta igranja, usled cega komande u igri potpuno blokiraju i toliko od igranja... Zapoceo sam igru jedno 3-4 puta i uvek je bilo isto, nakon cega sam odustao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari