Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Nije to zbog Rockstara niti zbog bilo koje druge firme vec zbog krsenja pravila foruma .
Drzite se rasprave o igri a crackove/lekove/apoteke zaobidjite

Daj ne warnujte ljude zbog ******a iz Rockstara. Sramota. Mada bi mogli da opomenete kolegu koji se pravi lud i pita:
Ko da je pao s Marsa ***e.
sto su *******? sto ne poklanjaju igru?
ko god to da je pitao nije prekrsio pravila foruma.

Ko da je pao s Marsa ***e.

A ***, tuga i ironija. Toliko zahtevna igra, a jedino sto ima je veliki grad, dosta automobila i kakvu takvu fiziku. A zahtevna je stvarno kao da je Crysis 2. Od tolike hardverske zahtevnosti ja ocekujem rezultati Panticu!

Samo mozemo da cekamo Mafiu II da vidimo kako ce ona da ispadne, i kao igra i kao komunista, pardon, mislim po hardverskoj zahtevnosti.

Nego, daj bre šta je ovo, kako da zgazim nekog, potpuno mi je sumanuto. U III delu/ovima su bili animirani likovi, u drugom odozgo i animirani, sve je to donekle imalo neku dozu komike (logično, kada postoji neko ko time diriguje), ali kako bre da zgazim ovako lika, deluje mi kao da će da me grize savest zbog toga :zgran:

Imam problem...Instaliro sam igru,izašo iz nje,i teo opet da udjem i sad ne mogu...Krene mi ono očitavanje,i samo se isključi i nestane...Ne znam šta mu je

Ja sam se uglavnom na sve navikao. Zanosenje vozila zna da nervira ali ako se dobro iskombinuje sa rucnom eto zabave :)
Inace gameplay me je toliko privukao da graphic settings nisam ni stelovao van onoga sto mi je ponudjeno na automatic. Tako da sad izgleda koliko toliko pristojno i naravno sa solidnim fps.

majmuni koji su ovaj debakl od igre napravili izgleda su samo mislili na pirateriju a izgleda i sve probleme sto igra ima su bas zbog toga..... tako da samo debilcina moze da da kes kako bi takve debile postovao
svaka im cast i treba da propadnu..... kao i svaka komapanija kojoj je jedini cilj da od igre naprave skalameriju i za nju traze lovu

Poslednja izmena:
Gah, ne mogu sad da pregledam 10 strana. Jel uzeo neko oridjanle legale, i kako radi?

E i da, cuo sam da PS3 vozi GTA4 u nekoj rezoluciji 11xx X 6xx, znači ispod 720p

Tachnije u 576p(720x576) , igra samo upskalira na vecu rezoluciju, sto i nije cudno zbog memorijske zahtevnosti igre i manjka iste na konzoli, sto se samim tim, radi balansiranja, odrazilo i na manjak tekstura, view distance-a, gustine traffica, preteranog viska blooma... Znaci sutnes pc u 800x600 i imas vecu rezoluciju nego na konzoli, i bolji dozivljaj igre zbog veceg fps-a:D. Eto vidite, u stvari igra vam kao port bolje radi, a neki to ni neznaju pa bespotrebno kukumachu:d:d

E drugari pomagajte kriziram ali ne zbog Crysis vec GTA!@
Nece da mi radi izgleda da nesto sam zeznuo kod instalacije mada uradio sam sve kako tamo pise...
No da se bacim na problem kada hocu da udjem u igricu pojavi se onaj dos program kao krece sa ucitavanjem i onda odjednom mi pukne i izbaci mi gresku: ''RGSC.exe cannot start!RGSC must be present and running for game to run''.
Sad, znam ja sta to konkretno znaci ali ne znam zasto se to desava??
Ako neko zna i hoce da pomogne 'fala mu! P.S. Hitno mi je uzeleo sam se GTA real life-a :d

Tachnije u 576p(720x576) , igra samo upskalira na vecu rezoluciju, sto i nije cudno zbog memorijske zahtevnosti igre i manjka iste na konzoli, sto se samim tim, radi balansiranja, odrazilo i na manjak tekstura, view distance-a, gustine traffica, preteranog viska blooma... Znaci sutnes pc u 800x600 i imas vecu rezoluciju nego na konzoli, i bolji dozivljaj igre zbog veceg fps-a:D. Eto vidite, u stvari igra vam kao port bolje radi, a neki to ni neznaju pa bespotrebno kukumachu:d:d

Nije tacno da igra radi u 720x576, vec u 1120x630, da bi se zatim upscaleovala na 1280x720.

Poslednja izmena:
Ево пар скринова.

Poslednja izmena od urednika:
Negde procitah da su platili za zastitni sistem 200k,ali ja ipak mislim da su to oni platili reloaded ili jos nekoj grupi da ne razbije gta.

Ma stvaaarno:zgran: :D, dobro i... Da je i to tacno, to je otp. 640p, dok ono sto je sigurno jeste da vecina zahtevniji igara na ps3 radi u 576p, sto mozes naci bilo gde na netu, tako da moja poenta ostaje...:)
Svašta.

1) ako nešto radi u 640p to nije 576p, već 640p

2) nije tačno da "većina zahtevnijih igara na ps3 radi u 576p", pa čak ni ova ne radi u toj rezoluciji

3) nije tačno da se to može naći bilo gde na netu

4) grafički najbolje igre sa PS3 rade besprekorno u HD rezolucijama, a to što razni likovi ne umeju da naprave multiplatforme tako da dobro rade na više platformi je nešto sasvim drugo

5) da iole razmišljaš, shvatio bi da ono prvo što si rekao (720x576) ne može ni da postoji jer je to još malo pa kvadrat...

Sve u svemu, za svaki sledeći ovakav post sa toliko gluposti i inisinuacija uz oftopičarenje sledi brisanje plus warn.

Moj lični utisak: tužno koliko se ljudi štreca oko ovakve igre.

ajd dobro, ali moje je pravo i dalje da se ne slazem sa bilo cim sto si ti sada rekao... U ostalom, o ovakvim osetljivim temama vise volim da pricam u cetiri oka. Tuzno je koliko je ocigledno da te ova tema pogadja...

Poslednja izmena:
da li se nekome desilo da igra zakuca u inf loop ili resetuje mašinu?

ma da zbog tamo neke igrice cu da drzim procesor i graficku na default clocku...

Grafika je, igrom slučaja :d, bila na difoltu, proc i memara su mega stabilni. Postoji li mogućnost da su drajveri za x-fi pošto su matori do bola? Sve igre odlično rade. Do malopre sam giljao bf2 u multiju. Cepao sam krizu i onaj njen derivat bez problema...

Statistics
Average FPS: 45.21
Duration: 29.57 sec
CPU Usage: 76%
System memory usage: 67%
Video memory usage: 99%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 61
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9650 @ 3.00GHz

Grafika je, igrom slučaja :d, bila na difoltu, proc i memara su mega stabilni. Postoji li mogućnost da su drajveri za x-fi pošto su matori do bola? Sve igre odlično rade. Do malopre sam giljao bf2 u multiju. Cepao sam krizu i onaj njen derivat bez problema...

Pa ako ti je fora da zamrzne sliku a loopuje zvuk do besvesti, najverovatnije jeste do driver-a, posto sam davno imao slican prob sa xi-fi. Samo pazi kad ih instaliras na uputstvo koje je dato uz novu verziju, jer inace znaju cudno da se ponasaju ako dobro 'ne nalegnu'.

Svašta.

....

5) da iole razmišljaš, shvatio bi da ono prvo što si rekao (720x576) ne može ni da postoji jer je to još malo pa kvadrat...

.

rizikujem ban, ali 720x576 JESU specifikacije signala PAL broadcasting sistema, i to na 25fps.

Ne znam sta tu moze da bude nemoguce.

Za igru od dva DVD-a i skoro 14GB i 18GB na diksu instalacija mnogo ga preterase. Sta je sledece terabajtne igre. Mogu slobodno da bacim u kantu 250GB.

Nazad
Vrh Dno