sto su *******? sto ne poklanjaju igru?Daj ne warnujte ljude zbog ******a iz Rockstara. Sramota. Mada bi mogli da opomenete kolegu koji se pravi lud i pita:
Ko da je pao s Marsa ***e.
Ko da je pao s Marsa ***e.
E i da, cuo sam da PS3 vozi GTA4 u nekoj rezoluciji 11xx X 6xx, znači ispod 720p
Tachnije u 576p(720x576) , igra samo upskalira na vecu rezoluciju, sto i nije cudno zbog memorijske zahtevnosti igre i manjka iste na konzoli, sto se samim tim, radi balansiranja, odrazilo i na manjak tekstura, view distance-a, gustine traffica, preteranog viska blooma... Znaci sutnes pc u 800x600 i imas vecu rezoluciju nego na konzoli, i bolji dozivljaj igre zbog veceg fps-a. Eto vidite, u stvari igra vam kao port bolje radi, a neki to ni neznaju pa bespotrebno kukumachu:d:d
Ma stvaaarno:zgran:Nije tacno da igra radi u 720x576, vec u 1120x630, da bi se zatim upscaleovala na 1280x720.
Svašta.Ma stvaaarno:zgran:, dobro i... Da je i to tacno, to je otp. 640p, dok ono sto je sigurno jeste da vecina zahtevniji igara na ps3 radi u 576p, sto mozes naci bilo gde na netu, tako da moja poenta ostaje...
![]()
Haha, kakva je ovo glupost? Menjaju samo render quality, a to je je ustvari kolicina AF-a![]()
da li se nekome desilo da igra zakuca u inf loop ili resetuje mašinu?
ma da zbog tamo neke igrice cu da drzim procesor i graficku na default clocku...
Grafika je, igrom slučaja :d, bila na difoltu, proc i memara su mega stabilni. Postoji li mogućnost da su drajveri za x-fi pošto su matori do bola? Sve igre odlično rade. Do malopre sam giljao bf2 u multiju. Cepao sam krizu i onaj njen derivat bez problema...
Svašta.
....
5) da iole razmišljaš, shvatio bi da ono prvo što si rekao (720x576) ne može ni da postoji jer je to još malo pa kvadrat...
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari