Šta je novo?

Igra godine - diskusija

Igra godine 2008

• Gran Turismo 5 Prologue

Glasovi: 8 12.1%
  • Metal Gear Solid 4

Glasovi: 11 16.7%
  • Little Big Planet

Glasovi: 6 9.1%
  • Fallout 3

Glasovi: 5 7.6%
  • Mirror's Edge

Glasovi: 1 1.5%
  • Dead Space

Glasovi: 2 3.0%
  • Gears of War 2

Glasovi: 8 12.1%
  • Far Cry 2

Glasovi: 1 1.5%
  • Left 4 Dead

Glasovi: 0 0.0%
  • Fable II

Glasovi: 3 4.5%
  • Grand Theft Auto IV

Glasovi: 21 31.8%

• Ukupno glasača
    66
http://xbox360.ign.com/objects/957/957837.html

Mafia II
Publisher: Take-Two Interactive
Platform: Xbox 360
Release Date: December 31, 2009
Release Region: United States

PEGIMafia II
Release Region: United Kingdom

Mafia II
Release Date: December 31, 2009
Release Region: Australia

znaci okvirno, jeste 26.12 :) samo druga godina

bilo bi extra da je ove godine ali nije :( bas steta mada ne bi bilo lose ni Scarface da urade al sa boljom grafikom itd

Ovi komentari ps3 fanboyevaca u vezi ekskluziva za xbox(sto im se prebacuje to sto izlaze i za pc) su stvarno smesne.
U ovoj zemlji se i ovako lose zivi i tesko je imati i jednu a kamoli 2 gejming platforme(ps3 i pc) ali vlasnici ps3 su jednostavno osudjeni na takav izbor jer nemaju para da sve igre kupe za ps3 pa moraju redovno da budze kompjuter da bi igrali neke multiplatformske igre dok ekskluzive igraju na ps3.
Vlasnici xbox-a mogu sve igre igrati(ne treba im dodatni trosak u vidu pc) na svojoj konzoli(sem ps3 ekskluziva) tako da je kupovina konzole njihov jedini trosak dok vlasnici ps3 teoretski mogu ali realno ne mogu igrati sve igrice zbog finansijskog faktora(mislim na ljude u srbiji) tako da oni sem kupovine konzole i kupovine skupih igrica moraju da svake godine budze komp kako bi igrali igre.
Tako da te price o ekskluzivama su teska glupost-super moze izaci i na pc, dodaj svake godine 500 evra da igras i jos kupi 6-7 igara za ukupno 300 evra pa zar to nije malo za gejming.
Borise bolje da si za te pare kupio televizor na kome bi mogao pristojno igrati umesto sto igras na tom monitoru

Ovi komentari ps3 fanboyevaca u vezi ekskluziva za xbox(sto im se prebacuje to sto izlaze i za pc) su stvarno smesne.
U ovoj zemlji se i ovako lose zivi i tesko je imati i jednu a kamoli 2 gejming platforme(ps3 i pc) ali vlasnici ps3 su jednostavno osudjeni na takav izbor jer nemaju para da sve igre kupe za ps3 pa moraju redovno da budze kompjuter da bi igrali neke multiplatformske igre dok ekskluzive igraju na ps3.
Vlasnici xbox-a mogu sve igre igrati(ne treba im dodatni trosak u vidu pc) na svojoj konzoli(sem ps3 ekskluziva) tako da je kupovina konzole njihov jedini trosak dok vlasnici ps3 teoretski mogu ali realno ne mogu igrati sve igrice zbog finansijskog faktora(mislim na ljude u srbiji) tako da oni sem kupovine konzole i kupovine skupih igrica moraju da svake godine budze komp kako bi igrali igre.
Tako da te price o ekskluzivama su teska glupost-super moze izaci i na pc, dodaj svake godine 500 evra da igras i jos kupi 6-7 igara za ukupno 300 evra pa zar to nije malo za gejming.
Borise bolje da si za te pare kupio televizor na kome bi mogao pristojno igrati umesto sto igras na tom monitoru
Pa kad je tako što se raspituješ da kupiš ps3? Ili i ti imaš imaginarnog ortaka...

Poslednja izmena:
pa npr moj drugar ima jedno 30-tak igrica sony i cim nesto izadje kupuje odmah a on je isto u Srbiji,a ti samo uzivaj na xboxu

ko prebacuje sto izlaze za pc? kako bi odigrali te exkluzive ako ne izlaze.. :)

Vlasnici xbox-a mogu sve igre igrati(ne treba im dodatni trosak u vidu pc)

treba im dodatni trosak za par opravki, a posle i za novu konzolu :p

500e godisnje ce placati onaj koji svake godine oce da ima najnaj hw. realno tih sa tih 500e moze glat da se prodje za 2 godine. a necemo da ulazimo u pricu kolko ce ti trajati xb :p

sad ozbiljno, posto si vec pomenuo ps3fanboyeve koji pominju xb exkluzive (gde ocigledno mislis na mene jer sam ja to najvise pominjao danas), recicu ti samo par recenica kakav sam ja fanboy:
1. AMD vs intel, uvek navijao za AMD, ali trenutno iam u starom laptopu Pentium M, u novom C2D, u desktopu C2D (AMD fanboy??)
2. ATI vs nvidia, uvek navijao za ATI, a uvek imao geforce, sad prvi put imam ATI grafu (ATI fanboy???)
2. MS vs ostali (Linux, mac os), uvek navijao sa MS, uvek koristio windows, mrzim linux i ostalo... cak na ps3 drzim windows temu gde mi je jedna ikonica xb360 :) (ps3 fanboy?????)

poenta je, jedno je biti navijac necega a kupovati realno bolje u tom trenutku, a drugo je biti fanboy (slepo braniti nesto sto je ocigledno gore (ili lose) u tom trenutku)

ali ovde se rec fanboy ocigledno koristi u pogresne svrhe, ovde se fanbojem smatra vlasnik suparnicke konzole :) .. a tu vec bilo kakvi argumenti ne mogu pomoci.. :wave:

Neverovatno inteligentna recenica :smash:
Komp nisam budzio od kako sam ga kupio (evo vec godinu dana) pa opet mogu da igram sve multioplatform naslove na PC-u, ne vidim sta me sprecava, ne zanosim se kao neki sa 16xA2!$$#@# jer grafika ne cini igrivost, + sto ne poznajem neki multiplatform naslov zbog kojeg je vredno nabudziti PC kako bi mogao da uzivas u carima istog...
Da sumiram: da sam uzeo 360 uzivao bi u multiplatform naslovima (kao da sada ne uzivam), a ostao bih bez GT-a, Uncharteda, LBP-a, MGS-a, Motorstorma, GoW-a, KZ-a i td... A u mom slucaju ostajem bez hmmmm, HALO, ovaj, hmmmmmm, neki Ninja naslov i, i, ovaj.... nista mi vise ne pada na pamet, pomozi mi molim te ako mozes...

Poslednja izmena:

Prvo i prvo neznam dal si svestan sta pises?
Drugo ja sam ps fanboy kako se to popularno kaze a to da ps3 kupuju samo ljudi koji imaju love na bacanje nebih se bas slozio;)
Ja sam obican transportni radnik ako te zanima naci kopam kanale rusim zidove zidam fizikalisem i slicno imam komp star godinu ipo dana koji nisam nikako nabuzio niti cu ikada sluzi mi samo za surf i to je to ja igrice da sam hteo da igram na kompu kupio bi redovan komp a ne ps3!
Znaci da sam hteo da igram banyokazui i tako neke xbox hitove:d kupio bi box a posto ja hocu da igram god of war kojeg nece biti ninajednoj platformi sem na ps3;) onda cu ga tamo igrati:)
I jos nesto kako ti mozes da poredis xbox i ps3 kad nemas nisat od konzola?
Nemogu ja da kazem da je ps3 bolji od boxa samo zato sto nece nikada izaci god of war na boxu;)
A isto tako nemozes reci da je xbox bolji zato sto ima pirateriju,mislim smesno:D

Sve u svemu nemas pojma o konzolama a jer znas zasto nemas pojma?
Nemogu da ti sad objasnjavam bas ali evo ti primer u svajcarskoj ljudi kupuju podjednako orginalne igrice za xbox kao i za ps3 tamo i u malo razvijenijim zemljama se niko necima menjanjem drajva i tih flesovanja i slicnog da bi pikao pirate.
Jednostavno kupi original i igra
E sad to sto neko nema pare nemora da znaci da ce uzeti xbox sem ako nenamerava da ima obe konzole?
Malo mi je glupo ovo da kazem ali mozda sam ali nije sigurno kazem mozda?!najsiromasniji konzolas na forumu pa sam ipak kupio ps3!Jeste da sam lopatao 5 meseci za njega ali isplatilo se:d

Ako ti nesto nije jasno u mom postu pitaj drajvera ili potrazi na internetu srpsko ps3 recnik;)

Velika je razlika u tome shto se PS3 kupuje jer je najbolji (zbog chega bi neko koji djavo kupio PS3 i kupovao originale ako je X360 ista stvar ?), dok se X360 kupuje jer ima pirateriju, tako da je fanboy samo onaj kome nije jasno da je PS3 u apsolutnom smislu najbolja konzola.

U prevodu, da ima piraterije za obe konzole, ovde niko zivi ne bi imao X360, a ovi novokomponovani koji ne prate, fanboy je nastao od lupetanja i lazi fanova xboxa, pa su oni posle za sve zivo nazivali vlasnike PS3 istim imenom, valjda nisu znali shta drugo da kazu :)

Poslednja izmena:
Ahahaha, ulepsa mi dan sa tom recenicom...
Grujo, keep it coming...

ja nisam napisao nigde da imate love cak naprotiv nemate a to je tuzno sto onda toliki kes dajete za igre. Pavle super tvoj drug ima 30 igara u kolekciji, ko ima jos toliko da da para za igrice. znaci 30 igara po 50 evra 1500 evra pa malo li je vam.
Sto se tice toga da kupljeni pc za 500 evra moze da sluzi 2 godine ok je ali kako ce ti igra izgledati a nemojte lupati da grafika nije bitna ako nije sto onda toliko hvalite grafiku killzone 2 i samo zbog toga ste igru dizali u nebesa(jer do nedavno niste videli ni fiziku niti bilo sta sem grafike).
Nekog ne nazivam fanboy-a ako ima odredjenu konzolu ali ti kimi u 10 postova si pravio segu na xbox ekskluzive a da ne napominjem druge teme gde sve sto je vezano za xbox pljujes i omalovazavas bez obzira sto nemas o polovini toga pojma uzdizuci pri tom sve sto je za ps3- e to ti je fanboy
Grujo sto se tice tebe naravno da si fanboy nemas para da jedes sam si mi rekao kada smo se culi jednom prilikom na mesendzeru a trosis pare na igre. Bolje polozi za auto posto sam u jednom postu video da nemas polozeno a treba ce ti u zivotu i sto se posla tice i mnogo cega drugog(to sam naveo samo jednu pametniju stvar na koju bi mogao da potrosis taj krvavo stecen novac koji zaradjujes fizikalisuci 10 sati na dan)

i evo da vam svima ulepsam dan
PS3 JE UBEDLJIVO NAJBOLJA KONZOLA TRENUTNO I TO BEZ PREMCA(ovo stvarno misslim) ali situacija u kojoj zivimo je surova(alo bre recesija)

ja nisam napisao nigde da imate love cak naprotiv nemate a to je tuzno sto onda toliki kes dajete za igre. Pavle super tvoj drug ima 30 igara u kolekciji, ko ima jos toliko da da para za igrice. znaci 30 igara po 50 evra 1500 evra pa malo li je vam.
Sto se tice toga da kupljeni pc za 500 evra moze da sluzi 2 godine ok je ali kako ce ti igra izgledati a nemojte lupati da grafika nije bitna ako nije sto onda toliko hvalite grafiku killzone 2 i samo zbog toga ste igru dizali u nebesa(jer do nedavno niste videli ni fiziku niti bilo sta sem grafike).
Nekog ne nazivam fanboy-a ako ima odredjenu konzolu ali ti kimi u 10 postova si pravio segu na xbox ekskluzive a da ne napominjem druge teme gde sve sto je vezano za xbox pljujes i omalovazavas bez obzira sto nemas o polovini toga pojma uzdizuci pri tom sve sto je za ps3- e to ti je fanboy
Grujo sto se tice tebe naravno da si fanboy nemas para da jedes sam si mi rekao kada smo se culi jednom prilikom na mesendzeru a trosis pare na igre. Bolje polozi za auto posto sam u jednom postu video da nemas polozeno a treba ce ti u zivotu i sto se posla tice i mnogo cega drugog(to sam naveo samo jednu pametniju stvar na koju bi mogao da potrosis taj krvavo stecen novac koji zaradjujes fizikalisuci 10 sati na dan)

Ja nebildujem nego lopatam a to ti dodje pa slicno:d
Sem sto ja negutam stereoide i tako te praskove:D
Kakve sad to veze ima sa ps3 sto nemam polozeno za auto?Sve u svemu nerazumem te uopste al ok sta ti vredi sto imas polozeno kad nemas ps3;)
Dakle da se razumemo i vise neraspravljamo jer ja nisam covek koji neresava stvari preko foruma ako imas nesto protiv mene imas privatne poruke i to je to.
Ja odo da igram igricu od 50E(LBP) sto bi rekao bodibilder NASE IGRICE KOSTAJU 50E:D

Poslednja izmena:
Sto se tice toga da kupljeni pc za 500 evra moze da sluzi 2 godine

to nisam rekao, ne stavljaj reci u usta.. pricamo u upgrade-u.. za igre su najbitnije 3 stvari: proc, grafa i ram (koji je dzabe) a za te 3 stvari 500e za 2 godine je sasvim dovoljno (naravno ako ne juris 500aa i 1000af)

sto onda toliko hvalite grafiku killzone 2 i samo zbog toga ste igru dizali u nebesa(jer do nedavno niste videli ni fiziku niti bilo sta sem grafike).
uzdizuci pri tom sve sto je za ps3- e to ti je fanboy

aj mi samo reci jednom da sam rekao nesto o necemu sto nisam licno video ili probao. ostavio sam ti gornji citat bas zbog toga jer u toj temi za kz2 kolko se secam jedino sto sam rekao je da sam narucio keca za 1.2 funte... a to kolko znam nije uzdizanje svega sto je vezano za ps3 ;) i drugo, ko je jedini napljuvao shot za tesku kisu™? :) .. a da, ja sam fanboy, onaj sto uzdize sve sto je vezano za ps3.. sto bi reko gruja: LOL :D

ti kimi u 10 postova si pravio segu na xbox ekskluzive a da ne napominjem druge teme gde sve sto je vezano za xbox pljujes i omalovazavas bez obzira sto nemas o polovini toga pojma

moras u svojoj glavi da razvrstas 2 stvari: xb igre i xb exkluzive. niko ne dira xb igre (naravno ima tu krsa ko sto ima i na ps3 i na pc ali ne pricamo sad o takvim igrama, pricamo o dobrim), sta vise i ja ih igram (pogadjas gde ;)). ali smesna mi je sintagma "xb exkluzive" koje to ustvari nisu :)

i to sto sto si rekao da idem po xb temama i pljujem sve sto je vezano za xb je jednostavno receno teska laz!!! ja maximalno izbegavam da postujem tamo bilo sta (osim neke objektivne informacije koja generalno vazi i za ps3 i za pc)..

a sad to sto si zapamtio jucerasnju diskusiju oko xb coolera i moju totalnu nemogucnost da shvatim da neko svesno kupuje poluispravan hw, daje pare na opravke i posle kad vise ne moze da se popravi - planira da kupi opet, ***, ja i dalje to ne razumem.. a ti to shvati kao ps3fanboyizam i redom pljuvacina po xb temama..

edit:
Kakve sad to veze ima sa ps3 sto nemam polozeno za auto?Sve u svemu nerazumem te uopste al ok sta ti vredi sto imas polozeno kad nemas ps3;)

hahahahaha.. aman grujo polako ne mogu tolko brzo da menjam potpis :))))

i ok, posto mi je skrenuta paznja, ja se povlacim iz dalje diskusije :)

Poslednja izmena:
Grujo kod nas su igre malo manje od 70 evra a ako ces kupovati preko shopto izace te nekih 4000-4500 a to ti je nekih 45-50 evra-ne znam grujo da li si zaboravio ali evro je skocio za kratko vreme sa 75 na 91 tako da ti je svaka igrica skuplja nego pre.
A sto se tice toga da ja ne shvatam sta je bolje naravno da znam da je ps3 bolji i uvek sam to govorio a sto vi u nedostatku argumenata mene napadate to je vas problem.
isti slucaj je i sa svim ostalim vlasnicima xboxa-svi oni znaju da je ps3 bolja konzola i da ih sada pitate svi ce to priznati ali jednostavno piraterija je velika prednost.
pa da od danas uzimam jednu igru svaki mesec za ps3 tamo negde do pocetka avgusta-to bi bilo 8 puta 40-50 evra sto znaci 320-400 evra pa vi sad vidite sta mozete uzeti za te pare, novu konzolu letovanje mobilni odecu obucu a na sve to je pametnije potrositi pare nego na igre.
kimi kada kupis xbox i odradis xclamp fix(koji kosta 2500 dinara da drajver uradi) miran si sto se tice kvarova-to ti i drajver moze posvedociti.

@bodibiber

sve si rekao ali nemas kome....a ja odoh da igram igre, nemogu vise da stizem od toliko dobrih naslova...a sad je i tu novi Pince of Persia...stiglo rapidexpresom.

Grujo kod nas su igre malo manje od 70 evra a ako ces kupovati preko shopto izace te nekih 4000-4500 a to ti je nekih 45-50 evra-ne znam grujo da li si zaboravio ali evro je skocio za kratko vreme sa 75 na 91 tako da ti je svaka igrica skuplja nego pre.
A sto se tice toga da ja ne shvatam sta je bolje naravno da znam da je ps3 bolji i uvek sam to govorio a sto vi u nedostatku argumenata mene napadate to je vas problem.
isti slucaj je i sa svim ostalim vlasnicima xboxa-svi oni znaju da je ps3 bolja konzola i da ih sada pitate svi ce to priznati ali jednostavno piraterija je velika prednost.
pa da od danas uzimam jednu igru svaki mesec za ps3 tamo negde do pocetka avgusta-to bi bilo 8 puta 40-50 evra sto znaci 320-400 evra pa vi sad vidite sta mozete uzeti za te pare, novu konzolu letovanje mobilni odecu obucu a na sve to je pametnije potrositi pare nego na igre.
kimi kada kupis xbox i odradis xclamp fix(koji kosta 2500 dinara da drajver uradi) miran si sto se tice kvarova-to ti i drajver moze posvedociti.

Jes ti to drajverov menadzer kad reklamiras cenu za koju on cpuje;)

Isto kao da si mi rekao da sada ideš u wc. To šta ćeš da radiš je tako bitna informacija bez koje bi se ovaj forum ugasio

Pa covek jasno stavlja do znanja da mu je cilj da igra igre a ne docekuje ko neki.

Svaka igra koja izlazi za ps3 mora da nagura 15 strana na forumu mesec dana pre njenog pojavljivanja jer ocigledno vlasnici ps3-a u nedostatku igara kojima bi trosili vreme prate kad se kome digo djoka pa rekao nesto o tom nadolazecem (s)hit-u.

Pa covek jasno stavlja do znanja da mu je cilj da igra igre a ne docekuje ko neki.

Svaka igra koja izlazi za ps3 mora da nagura 15 strana na forumu mesec dana pre njenog pojavljivanja jer ocigledno vlasnici ps3-a u nedostatku igara kojima bi trosili vreme prate kad se kome digo djoka pa rekao nesto o tom nadolazecem (s)hit-u.

:wall:
Nas kad ces ti igarti GOD OF WAR3?
Kad ja kupim xbox i neflesujem drajv:d

ja vala eto imam sta za igranje pa ucestvujem u svim temama :D

A šta ćemo sa onim nesrećnicima koji su kupili igru ili dve i iz cimanje po ovom forumu odigrali par desetina menjajući igre kad ih pređu? Ispada jeftinije igranje nego na Xboxu... Posle 20 odigranih igara nisu platili ni popravku ni novu konzolu?

Care najljepsa ti dala.

A šta ćemo sa onim nesrećnicima koji su kupili igru ili dve i iz cimanje po ovom forumu odigrali par desetina menjajući igre kad ih pređu? Ispada jeftinije igranje nego na Xboxu... Posle 20 odigranih igara nisu platili ni popravku ni novu konzolu?
Znaci da mogu samo singleplayer da igraju,*** nema igre sa ortacima,takmicarski duh i slicno,zato je Wii keva!:)

Ovi ne prestaju da troluju ***.. Da, mnogo pisemo o igrama jer ima sta da se pise, kad cujem neku zanimljivu vest ili vidim neki novi skrin/trejler ja cu to da podelim sa drugima, smeta vam? Da li je toliko dobar Gears i Fable da ne stizete sa drugima da podelite komentare o njima? Ocigledno su toliko dobri da cak imate i vremena da trolujete u temama u kojima vam nije mesto..

Nazad
Vrh Dno