Šta je novo?

FaceBook vs MySpace

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
пређи на мајспејс. ипак је бољи популарнији динамичнији сређенији.

само у србији људи нису чули за мајспејс.

www.myspace.com

Hahahahahahahaha

Kako obozhavam ovakve komentare ahahahah care ja sam na primer na myspace-u od 2004-e..a znam barem josh 300 ljudi iz Srbije - isto.

nemoj tako da se ispaljujesh ; )

само у србији људи нису чули за мајспејс.

www.myspace.com
ehehehehe... Srbine, još cepaš basket na Havajima? Ili si se vrnuo na rodnu grudu, pa sad ovde širiš "saznanja" o Majspejsu? 😀

ehehehehe... Srbine, još cepaš basket na Havajima? Ili si se vrnuo na rodnu grudu, pa sad ovde širiš "saznanja" o Majspejsu? 😀

вратио сам се да правим паре и да лелемудим. *** у америци не може једно и друго. 🙂

ал брате искрено мајспејс 5 пута бољи од тог фејсбука. а и нервира ме кад ме питају а је ли имаш профил на фејсу! ебо вас то вного! 🙂 поз

живео мајспејс

sređeniji?! pa myspace je živi dokaz zašto nekim ljudima ne treba dati ni božićnu čestitiku da oslikaju a kamoli nešto drugo...

Hahahahahahahaha

Kako obozhavam ovakve komentare ahahahah care ja sam na primer na myspace-u od 2004-e..a znam barem josh 300 ljudi iz Srbije - isto.

nemoj tako da se ispaljujesh ; )

брате нисам мислио буквално, мада нисам ни ставио знаке навода.

sređeniji?! pa myspace je živi dokaz zašto nekim ljudima ne treba dati ni božićnu čestitiku da oslikaju a kamoli nešto drugo...

а фејс је сређен до бола а? тамо нема пола ствари које имаш на спејсу. плус на спејсу као што и само име каже има своју личну презентацију која нема ''лимита'' у преуређивању. а фејс је тако неорганизовано направљен да је то ужас плус једноличност самог дизајна.

Meni je myspace pomogao jako puno shto se internacionalne DJ karijere tiche i zbog toga mu hvala. Shto cje recji da je odradio svoje jer vishe nisam toliko aktuelan shto se vrtenja plocha tiche, zaposlio sam se i eto...

Facebook mi je okej zbog namerno pogreshno tagovanih fotki i shto sam zaista naleteo na ljude koje nisam video i po 15 godina.

Shto je dzabe i bogu je drago..nuff said.

Meni je myspace pomogao jako puno shto se internacionalne DJ karijere tiche i zbog toga mu hvala. Shto cje recji da je odradio svoje jer vishe nisam toliko aktuelan shto se vrtenja plocha tiche, zaposlio sam se i eto...

Facebook mi je okej zbog namerno pogreshno tagovanih fotki i shto sam zaista naleteo na ljude koje nisam video i po 15 godina.

Shto je dzabe i bogu je drago..nuff said.

качење етикета имаш и на спејсу. 😉

качење етикета имаш и на спејсу. 😉
Pa da ali sigurno ne mogu da kachim etiketu nekoga za koga znam da 100% nije na myspace-u.

Uostalom to je uvedeno od kako je facebook krenuo sa radom. Dosta toga na spejsu je krenulo od fb-a da se menja. tipa one retardirane gluposti aka mafia wars i ostale "igre" ...

myspace je revolucionaran i takvog cju ga pamtiti kao najbolji besplatni self promo "prostor" na web-u, fb ne zhelim da komentarishem jer uglavnom imam negativno mishljenje ali vadi ga upravo to shto su tu zaista SVI dok na myspace-u i nisu bash...

ако сам србин и кажем код нас, а још сам реко пре тога у истој реченици ''у америци'' онда би све требало да ти буде јасно где је то код нас. 😉

nisam strucan, ali koliko sam video 90% strana ljudi na spacy su totalan debakl... pocela je odma glava da me boli od sarenila koje ****** stavljaju....., mozda je to nekim klincima, turbo folk manijacima interesantno ali onaj grafik samo govori da vecini nije i da facebook bas zbog toga preuzima primat...

Moj glas ide Facebook-u - jednstavan, ozbiljniji, pregledniji...

ако сам србин и кажем код нас, а још сам реко пре тога у истој реченици ''у америци'' онда би све требало да ти буде јасно где је то код нас. 😉

Evo Caramba ti je dao lepo 'nacrtano', a ovo zašto sam ti rekao da definišeš 'šta je to kod' nas i zašto se uvek svodi na to 'samo kod nas Srba' je zato što myspace nikad nije imao toliku popularnost izvan Amerike. Facebook je u Evropi daleko popularniji.

Facebook je makar meni bolji, MySpace je pun turbo-folck trash-a!!!!!!!!!! Ko cigani da prave stranice sve mi boje lepo stoje

Nisu nista bolji ni oni sa milion aplikacija na fb-u. Neko pametan se setio pa promenio izgled, a ovi su poceli da kukaju "bring the old facebook back"...

myspace ima određeni stepen upotrebljivosti za svrhe nekih promocija ali je dizajn stranica uglavnom užasan i pun je reklama. Najbolje od svega je što ljudi naprave neko pink šarenilo i misle da su dizajneri i da to lepo izgleda.

Iako u suštini ne koristim ni jedan ni drugi servis, facebook ipak čini mi se blista tamo gde i treba - dakle prvenstveno social networking sajt na kome ljudi uglavnom koriste pravo ime i prezime i koriste ga kao neki dodatni vid komunikacije. Npr. pravljenje nekih grupa i događaja pa pozivanje ljudi na te događaje i tako te stvari. Aplikacije ne bih da komentarišem, sva sreća pa ima čini mi se dugme "ignore all".

Nisu nista bolji ni oni sa milion aplikacija na fb-u. Neko pametan se setio pa promenio izgled, a ovi su poceli da kukaju "bring the old facebook back"...

Novi izgled FB-a je po mom misljenju mnogo bolji i sredjeniji,aplikacije su te koje bih ja ukinuo i zakonom zabranio,ne sve,jedno 95% aplikacija,ciste retardne gluposti.

Oko čega se ljudi ovde raspravljaju .... Mora se prikačim i tamo i vamo, i da donesem nezavis'an sud o tome ...

Imao sam nalog na myspace-u oko 2 godine. Nedavno sam ugasio nalog iz prostog razloga, skoro svi su prešli na facebook. Takođe facebook mi se više sviđa zbog jednostavnog dizajna, a ne ono šarenilo na myspace-u od koga mi se
BulletPukeL.gif
.

Imao sam nalog na myspace-u oko 2 godine. Nedavno sam ugasio nalog iz prostog razloga, skoro svi su prešli na facebook. Takođe facebook mi se više sviđa zbog jednostavnog dizajna, a ne ono šarenilo na myspace-u od koga mi se
BulletPukeL.gif
.

Identican razlog. Otvorio sam nalog na myspace dok Facebook nije jos bio prisutan na ovim (srpskim) prostorima. Bio mi je zanimljiv, ali prvih mesec dana. Posle toga me je IZUZETNO smorilo to sto moram da pimpujem svoju stranicu (budimo realni, default stranica na myspace-u je golo g***o).
Kada bih pravio paralelno uporedjivanje, MySpace bi odneo veliku pobedu za prezentovanje bendova, DJ-eva i ostalih trupa (pozorisnih, umetnickih itd) a sve u svetlu Bulletina i poziva na odredjene event-e.
FaceBook je mnogo "iskreniji" (da pojasnim-ljudi su iskreniji i ostavljaju tacne podatke, dok znam hrpu ljudi koji na Space-u nisu ostavili tacne), te sam stoga stupio u kontakt sa likovima iz osnovne skole (imam 30 godina)!
Na kraju se sve svodi na to ko sta voli....

Pozdrav!

Evo Caramba ti je dao lepo 'nacrtano', a ovo zašto sam ti rekao da definišeš 'šta je to kod' nas i zašto se uvek svodi na to 'samo kod nas Srba' je zato što myspace nikad nije imao toliku popularnost izvan Amerike. Facebook je u Evropi daleko popularniji.

па то сам ја и реко!!!

Citat:
Citiram korisnika: BitrAtE Pogledaj poruku
MySpace popularniji od facebooka?
да у америци. код нас из неког садо-мазо разлога није!

и да додам да ме ужасно нервирају помодарске ствари у србији. почев од фејсбука, не може нормалан разговор да тече у србији а да те неко не пита имаш ли профил тамо. е вала не желим да га имам. ако хоћеш отвори налог на мајспејсу па ће се дописујемо. па онда уске тренерке доњи делови које су кратке и сужавају се око чланка (ко да им је поплава у кући) и носе патике за мали фудбал (најчешће пума). ало KO промовише такво облачење? ко искрено мисли да тако изледа супер? и то све тако док не одеш у град а тамо све неки исфеминизирани ликови са уским малим кошуљицама, често веома чудних боја за мушки пол са још чуднијим декорацијама за исти...

дакле у србији фејсбук је чисти кич и помодарство.

све ово је моје мишљење и став. ко се не слаже џаба вам га да ме убедите у супротно. 😉

Poslednja izmena:
Hahaha dobra ti je ova sa trenerkama i poplavom ali bez ljutnje nekako mi bash stoje za tvoj nick ;d

ono kao batice ideeeeemo, taguj me brate...realno.. haha

BulletPukeL.gif
.

Isto i kod mene... Samo shto ja nisam ugasio profil na MySpace nego sam poskidao gluposti, vratio temu na default i stavio obaveshtenje da sam se "preselio" na FaceBook i da tu redovno update-ujem profil i slike....

:wave:

Nazad
Vrh Dno