Vuk_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2007
- Poena
- 390
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite B550
- RAM
- 2X16 GB Kingston Fury
- GPU
- Manli GeForce RTX 3070
- Storage
- 2TB Kingston SSD
- PSU
- Thermaltake Smart SE 730W
- Monitor
- 27' LG IPS 1920X1080
- Miš & tastatura
- Razer Naga + Sandberg FireStorm
- Laptop
- Apple MacBook Pro M5
- Mobilni telefon
- Google Pixel 10 pro XL
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Posle dva meseca koriscenja, moj 4870 je izgleda zavrsio pricu... Posle instalacije anti virusa kojeg sam don sada jedno 100 puta instalirao, zakucala mi neka aplikacija, pa sam morao da restartujem komp. Uglavnom, posle restart-a, imam sta i da vidim - WoW mi daje, verovali ili ne, 10 FPS... LOL Kriza 25 FPS (skoro duplo manje nego sto je bilo), FC2 umesto standardnih 50-55, sad daje 25-30 FPS-a, a 3D mark 2006 je umesto normalnih 14500, koliko je do sad izbacivao, jedva izvukao 10000.... Nisam siguran sta je u pitanju, jel se desilo odjednom... nit' je bilo nestanaka struje, nit' je bilo neko nevreme ili oluja.... nista... graficka je iz cista mira prestala da radi... Ljudi, molim vas pomozite mi sta da radim, posto sam se sav pogubio i nasekirao... 🙁 Da li da pokusavam da dizem sistem ako ce ista pomoci, mada ne verujem, a i mrzi me... Interesuje me najvise, da li je ovo umelo da se desava i da li mogu mirne duse sutra da odem i trazim da mi se kartica reklamira?... Cudna stvar je sto onda i dalje gura (nema zakucavanja i ostalih sl. tripova) ali sve radi duplo sporije nego sto je nekad radilo... 🙁