Šta je novo?

Igra godine - diskusija

Igra godine 2008

• Gran Turismo 5 Prologue

Glasovi: 8 12.1%
  • Metal Gear Solid 4

Glasovi: 11 16.7%
  • Little Big Planet

Glasovi: 6 9.1%
  • Fallout 3

Glasovi: 5 7.6%
  • Mirror's Edge

Glasovi: 1 1.5%
  • Dead Space

Glasovi: 2 3.0%
  • Gears of War 2

Glasovi: 8 12.1%
  • Far Cry 2

Glasovi: 1 1.5%
  • Left 4 Dead

Glasovi: 0 0.0%
  • Fable II

Glasovi: 3 4.5%
  • Grand Theft Auto IV

Glasovi: 21 31.8%

• Ukupno glasača
    66

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6
Aj da vidimo sta Benchmarkovci misle o igri godine 2008.. Za sada mi je GTA IV, ali LBP jos ceka da se testira temeljno, tako da cu uzdrzati svoj glas za sada..

2008 GTA IV i LBP, kolju se na #1 mestu i obe pružaju dosta zabave, 2009 GT5 ;)

Ladno je izasla tema dok sam spremao pol :) tu je.. napisitei razlog vaseg izbora..

Po meni su LBP s**** sa ovim serverima a bio je tako dobar potencijal od igrice da mi je cak prvi put zao novca sto sam dao za igricu.Odigrao sam single kampanju dva puta i ok je al ipak da je online dobar bilo bi mnogo bolje.

Po meni su LBP s**** sa ovim serverima a bio je tako dobar potencijal od igrice da mi je cak prvi put zao novca sto sam dao za igricu.Odigrao sam single kampanju dva puta i ok je al ipak da je online dobar bilo bi mnogo bolje.
Meni LBP odlično radi u multiju. Ti i Goran očigledno imate problem. Ne smeš biti iza NAT3

Prica - MGS4
Grafika - Gran Turismo 5 prologue
Gameplay - GTAIV
Zabava - LBP (to je pod znakom pitanja jer jos uvek nisam dobavio Motorstorm 2)

MGS4 hands down.
BTW Trebao si da stavis javno glasanje, PC botovi ce da trashuju thread glasajuci za GTA4.

2008 GTA IV i LBP, kolju se na #1 mestu i obe pružaju dosta zabave, 2009 GT5 ;)

Ako izadje 2009 god of war3 onda je to za mene igrica godine:D:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

LOL:D

Inace ni ja jos nisam glasao:)

Poslednja izmena od urednika:
Kakvih sve tresheva ima na ovoj listi. Borise molio bih te da probash neke od PC igara pre nego sto ih stavih na listu. Far Cry 2, Fallout 3 fuj :vomit:

Prvo se valjda biraju kandidati, pa se onda glasa. I ne mozesh da tutnesh temu medj konzole i kao biramo igru na sve tri/cetiri platforme. Stavi X360/PS3 igre pa onda birajte do mile volje. Kao da konzolaska igra moze biti najbolja igra u konkurenciji PC igara LOL

Glasao za MGS4.

Ppredraže, stvarno ne verujem više šta čitam. Nabrojao sam ti dosta ljudi samo sa ovog foruma sa kojima sam igrao i koji su mi pisali kako imaju problema velikih sa LBP online. Boris je takođe čitao da se ljudi na stranim forumima mnogo žale. I sam sam to čitao. Radi ti dobro i ja ti verujem, zlo bi bilo da svima ne radi dobro. ALi jednostavno ne mogu da verujem da pored toliko ljudi koji se žale ti nas i dalje ubeđuješ kako mi nemamo pojma i treba samo da promenimo NAT? A šta ako ti kažem da sam probao i to? Šta ako ti kažem da na ps3forums postoji tred sa problemima sa serverima u LBP na kome dosta ljudi postuje? Mislim stvarno... Evo pitaj gruju kako njemu radi. To je treći, pa ćemo dalje.

Aj budite shmekeri pa izbacite PC igre sa liste :).

Glasao za MGS4.

Ppredraže, stvarno ne verujem više šta čitam. Nabrojao sam ti dosta ljudi samo sa ovog foruma sa kojima sam igrao i koji su mi pisali kako imaju problema velikih sa LBP online. Boris je takođe čitao da se ljudi na stranim forumima mnogo žale. I sam sam to čitao. Radi ti dobro i ja ti verujem, zlo bi bilo da svima ne radi dobro. ALi jednostavno ne mogu da verujem da pored toliko ljudi koji se žale ti nas i dalje ubeđuješ kako mi nemamo pojma i treba samo da promenimo NAT? A šta ako ti kažem da sam probao i to? Šta ako ti kažem da na ps3forums postoji tred sa problemima sa serverima u LBP na kome dosta ljudi postuje? Mislim stvarno... Evo pitaj gruju kako njemu radi. To je treći, pa ćemo dalje.

Slazem se sa goranom da lbp lose odradjen sto se tice neta mada nisamga ni igrao nesto preterano puno poslednjih dana valjda bas zbog toga:(

Glasao za MGS4.

Ja sam samo konstatovao da imaš problem sa igrom u multiju, a ovom dečku sam napomenuo za NAT. Ko li je tebi syebo sneška?:trust: Npr Katics i ja kada igramo nikada nije bio problem. Neko od vas (koji ima taj prob) je pokušao jednom da se nakači da igra sa nama dvojicom i syebavao nam je igru. Kako te nije sramota da mi stavljaš u usta reči koje nisam napisao. Postoji problem koji je simptomatičan: multi ili radi odlično ili zeza do mošnica. *** me pas kad i tebe pomenuh:mad:

Ne kapiram čime sam zaslužio ovo vređanje, no nije ni bitno. Za čega da me bude sramota? Svašta.

Ja sam samo konstatovao da imaš problem sa igrom u multiju, a ovom dečku sam napomenuo za NAT. Ko li je tebi syebo sneška?:trust: Npr Katics i ja kada igramo nikada nije bio problem. Neko od vas (koji ima taj prob) je pokušao jednom da se nakači da igra sa nama dvojicom i syebavao nam je igru. Kako te nije sramota da mi stavljaš u usta reči koje nisam napisao. Postoji problem koji je simptomatičan: multi ili radi odlično ili zeza do mošnica. *** me pas kad i tebe pomenuh:mad:

Slazem se i sa predragom jer jednom kad sam igrao stobom lepo mi je islo ali zavisi to ja mislim da tu general;no nesto nije ok jer zasto bi ja morao da igram samo sa npr ppredragom ili katicem?A ako bi da igram sa goranom puca cesto!Valjda ce biti pec?

Ne kapiram čime sam zaslužio ovo vređanje, no nije ni bitno. Za čega da me bude sramota? Svašta.

Sorry za off:

Aj ti meni objasni kako to da sa Grujom igram bez problema a on sa tobom ima yebadu. Izloži tri parametra: ping, nat i upload pa da vidimo ima li možda boljitka. Ovako mogu samo kao pokojni Ljubiša Trgovčević da vrtim prsten i vičem : Javljaaaa mi seeee gospodžoooo... Mada ipak je pametnije da se ne uplićem u ovu tvoju odiseju sa LBP-om:smoke:

Mislim da rasprava neće završiti nigde. Daleko je to od moje odiseje. Ja sam samo jedan od mnogo ljudi koji ne igraju ovo online.

Poslednja izmena:
Ej ja sad probao sa dva djojpada da rokam malo sa burazom pa ovo je jos bolje nego online ljudi neocajavajte nego nabavite 8 djojpada
hahahahahhahahha:D

LOL:D

Inace glasao sam predpostavljam da znate za koga bi ja mogao da glasam;)

Zayebo si se. Može samo sedam "djojpada" :d

Ok, mogli bi da napravimo 2 glasanja.
U jednom samo igre za konzole.
U drugom ekskluzive za PC.

Princip glasanja bi bio isto, jedino bi u prvom bilo 10 igara, koliko i treba da bude, dok bi u drugom bilo 5-6 od kojih su mozda 2 vredne igranja.
Kapiras?

hehe, igre za pc.. ako izbacish sve mmorpeguers, pitam se shta ostane... glaso bi za warcraft 3 :D.. o no wait, i spore je izasho za pc xD

Borise molio bih te da probash neke od PC igara pre nego sto ih stavih na listu. Far Cry 2, Fallout 3 fuj :vomit:

Zar ti nisi bese hvalio FC2 ? :)

Prvo se valjda biraju kandidati, pa se onda glasa. I ne mozesh da tutnesh temu medj konzole i kao biramo igru na sve tri/cetiri platforme. Kao da konzolaska igra moze biti najbolja igra u konkurenciji PC igara LOL

Nikome nije zabranjeno da otvori slicnu temu u PC sobi. Otvori je ti npr. krajem decembra, do tad ces valjda odigrati GTA dovoljno da je ocenis. :D

Izbacene i otvorene posebne teme za svaku konzolu.

Molim da nastavite diskusiju tamo. Hvala. :)

Poslednja izmena:
Kakva glupa tema. Ne znam šta su PS3 i Xbox360 igre stavljene zajedno, kad te dve platformem imaju različiti profil igrača i potpuno različite igre...

Ok, mogli bi da napravimo 2 glasanja.
U jednom samo igre za konzole.
U drugom ekskluzive za PC.

Princip glasanja bi bio isto, jedino bi u prvom bilo 10 igara, koliko i treba da bude, dok bi u drugom bilo 5-6 od kojih su mozda 2 vredne igranja.
Kapiras?

Nije poenta ko kolko ima ekskluziva, vec koja se igra gde vise igra.

Npr, sta mene briga sto je TR Underworld izasao i za PS3 i za Xbox (pa samim tim nije PC ekskluziva), kada je to za mene odlicna igra, neportovana :D, dostojna imena Tomb Raider ;).

Nazad
Vrh Dno