ja sam ljudi stigao do nekog snijega nedje dje neki cekici udaraju nestoi tu se sve srusi i dosao sam tamo do zadnjeg nekog i ne mogu da izadjem iz jedne rupe...neki lanci gore sto stoje ranije su me vukli ka izlazu ali sad oni se okrecu naopako pa ne znam sta da radim....
ako neko zna nek mi pomogne...
ja sam ljudi stigao do nekog snijega nedje dje neki cekici udaraju nestoi tu se sve srusi i dosao sam tamo do zadnjeg nekog i ne mogu da izadjem iz jedne rupe...neki lanci gore sto stoje ranije su me vukli ka izlazu ali sad oni se okrecu naopako pa ne znam sta da radim....
ako neko zna nek mi pomogne...
Pokusavao sam ali mi nije polazilo za rukom u pocetku ali sad sam uspeo.mozes, samo ukoso nisani ka gredici i skoci. Ja igram gamepadom, ne znam kako na tastaturi da ukoso nisanis, gamepdom je lako.
kad vec pomenu, kako je bolje igrati ovo, tast + mis ili jpad?
Ne znam, odma sam uhvatio gamepad (poucen prince of persija iskustvom igranjem na tast+mis). Prosto, mislim da su ovakve igre pravljene za dzojstike i gamepadeNeko rece da mu je igra teska, meni je igra bas laka, na par mesta je tricky, a gine se samo na gluposti i brzopletost
![]()
Sta, samo 14-toro je skinulo nude patch?![]()
Ne znam, odma sam uhvatio gamepad (poucen prince of persija iskustvom igranjem na tast+mis). Prosto, mislim da su ovakve igre pravljene za dzojstike i gamepade![]()
Zar nije bilo price da na benchu nema erotike ni pron stvari ?
koja su def podesavanja za jpad? meni je na sixaxisu sve pomesao.. trazio sam na netu neku sliku (ko sto se dobije u knjizici uz original) gde je iscrtano sta je sta al nisam nasao..
Ljudi pomagajte, zaglavio sam kad trebam na nadjem drugi stone plate (ono s mayinim kalendarima), i ne mogu nigde da ga nadjem, vec sam totalno odlepio !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari