Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Par pitanja?

Imam par pitanja (8 level):
-repair mi je preko 50 skill poena a ne mogu da popravljam tj. neaktivno mi je ono R...sta se sa ovim dogadja i sta mi je potrebno da bi repairovao...neki cekic ili sta?
-moze li se sta muckati ovde...neka hemija sa ingredientsima...
-sta je AP a CND? Vidim da imam onaj jet koji pumpa AP (aperance?) ali ne vidim neki efekat?
-gde je ta Family-ja grrrrr!

Hvala!

^
-repair valjda radi samo ako imas dva ili vise istih itema, pa koristeci delove jednog mozes da popravis drugi...valjda :p
-nema muckanja
-AP -action points (skala na desnoj strani ekrana,za VATS), CND ti je condition ...jet-om punis Action pointse, ako nemas dovoljno za dupli pucanj u glavu nekom grmalju;
-do familije se dolazi kroz metro, imas objasnjeno vec u kvestu kad se raspitas malo...sidjes u jedan metro, tu sretnes par ghoulova koji prave jet i ostale hemije, oni cete uputiti dalje kroz metro, pa neki tunel do drugog metroa gde se nalazi familija...seek, and thee shall find, per se? :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Imam par pitanja (8 level):
-repair mi je preko 50 skill poena a ne mogu da popravljam tj. neaktivno mi je ono R...sta se sa ovim dogadja i sta mi je potrebno da bi repairovao...neki cekic ili sta?
-moze li se sta muckati ovde...neka hemija sa ingredientsima...
-Za repair ti treba dva ili vise predmeta iste vrste (osim ako se radi o nekim unikatnim predmetima koji najcesce za popravku koriste osnovnu verziju tog unikatnog) i repair skill mora da bude veci nego sto je trenutni CND predmeta
-Ako kupis science lab za kucu, mozes da pravis neke od postojecih droga (mislim da ne treba da imas nikakve sastojke)

Posto sam tek danas provalio da na su na http://www.tweakguides.com/ uradili guide za Fallout 3 odlucio sam da se bacim na tunning. I posle nekoliko modifikacija kojima sam hteo da poboljsam performanse, smanjim stuttering i sredim mouse lag uspeo sam u potpunosti da otklonim mouse lag ali sam dobio uzasan micro stuttering za uzvrat.

Jel zna neko koje od .ini podesavanja utice iskljucivo na mouse lag a da pritom igra ne pocne neprirodno da secka?

Poslednja izmena:
Imam isti problem kao BigJoe, kad izaberem new game igra sljus na desktop. Inace Vista 64 je u pitanju. Da li je neko sredio ovaj problem, i na kojim OS-ovima vi igrate...?

Imam isti problem kao BigJoe, kad izaberem new game igra sljus na desktop. Inace Vista 64 je u pitanju. Da li je neko sredio ovaj problem, i na kojim OS-ovima vi igrate...?

A pa ti si napredniji, ja ni ne stignem u igru.... Meni puca pri pokretanju izvrsnog fajla :(

@ BigJoe & obi van

Ne bih da zvucim zlonamerno al nisam mogao da ne primetim kako obojica 'terate' Radeta 4xxx :d

Bas mi se uklapate u potpis :D

Poslednja izmena:
@ BigJoe & obi van

Ne bih da zvucim zlonamerno al nisam mogao da ne primetim kako obojica 'terate' Radeta 4xxx :d

Bas mi se uklapate u potpis :D

It's loooooooooow :D
Dodje mi da uradim reinstal OS-a pa da vidim do cega je, al' me mrzi...
Ono sto sam nasao je da uklanjanje ffdshow-a ne pomaze bez reinstala igre, pa cu i to da probam.

kako ne pomazhe, meni je to gashenje reshilo veliku vetjinu problema a bockanje 4850 umeesto 8800 ostale

@BigJoe

Vrati klokove na default pre nego sto uradish reinstall. Secam se da je Oblivion bio jako osetljiv po pitanju overclocka.

Oblivion je meni radio stabilno sa overklokovanom grafičkom i memorijom svojevremeno.
Nego FO3 zaista zeza ponegde na Radeonima, meni isto često ispada. Sve ostlao radi ultrastabilno. Čekam nove drajvere, ionako nije frka...

Ja ni nemam ffdshow, tako da to nema veze...to jest kod nekih je to bio slucaj...interesantno da mi se i sa FC2 isto pocelo desavati...pokrenem i onda crn ekran i onda ****.exe has stop working ili sta god...ja sam sibnuo sve drivere, reinstalirao igru, uklonio codec-e koje sam imao pa sve jovo nanovo i sve opet isto...vista ce nazalost u bunar...ne vredi...

Opet da ponovim, meni na Visti 64 igra radi sjajno. Sa 8xAF i 2xAA.
Ili je do verzije igre koju furate, ili pak drajverima opet treba neki hotfix ili sta vec.

meni sa atijem je iskochio bukvalno par puta posle 4-5 sati igranja i to je to... mislio sam da ce biti josh gore ali je proslo sve ok... koja igra danas ne iskache posle 5 sati igranja?

I meni na Visti dosta igara radi vise nego sjajno, neke tipa crysis i bolje na ovoj 64 bitnoj verziji nego na xp-u, ali problem je sto mi na XP-u sve rade, a ovde malo malo pa neka nece, koci ispada...jos to nije dotegnuto kako valja...

Treba mi pomoc
Stigao sa kod questa da pronadje Vault 87.I sada dodjem do nekog malog gradica gde me nece neki klinac da pusti unutra.Trazi mi da mu dovedem nekog Sunny (ili tako nekog klinca).Gde da pronadjem tog malog da bih mogao da udjem u grad.Posto na kompasu nemam nista zabelezeno

Ili da pomocu speach skilla ili Child at Heart perka resis problem ;)

Podigao sam XP i igra radi na njemu bez problema...tako da cao Vista za sada...

Zna li neko kako da promenim rezoluciju? :(
Nikako da nadjem tu opciju.
Sve mi deluje kao da je na 800x600 :S

pitanjce..

...kada se levelujem dodelim onih 15 poena. Posle toga kada odem na skils u pipboy-u tamo stoji manje (npr ako sam imao 60 poena stoji mi 53) i pored skill-a je minus (-). Odakle su ti minusi i kako ih izbeci? Nikako da nabudzim skil na potrebnu vrednost iako mi pri levelovanju pokazuje da imam i vise poena nego sto mi treba:(

startuj falloutlauncher.exe iz foldera u kom je igra tu su sva podesavanja.
Sto se tice problema sa igrom, zamrzavala je i seckala zestoko. Zamrzavanje je reseno tako sto sam igru pokrenuo u prozoru, a seckanje je prestalo sa 180.48 drajverom. E sad igra mi se u medjuvremenu smucila i ne igram je vise tako da ne znam da li i dalje zamrzava u full screen-u.

Odakle su ti minusi i kako ih izbeci? Nikako da nabudzim skil na potrebnu vrednost iako mi pri levelovanju pokazuje da imam i vise poena nego sto mi treba:(
Reci NE drogama ;)
Taj minus se pojavljuje ako si se navukao na neku drogu, ili ako imas povisen stepen radijacije.

Evo ga jedan koristan Fallout 3 guide (samo za one koji vole da maksimizuju sve stats-e u Elder Scrolls igrama :-devil-:).

Igra je toliko laka da mozete sve questove da zavrsite bez ikakvih problema na hardest chak i ako vam svi skill poeni odu na gluposti i svo vreme koristite sopstvene pesnice :smoke:.

Poslednja izmena:
Evo ga jedan koristan Fallout 3 guide (samo za one koji vole da maksimizuju sve stats-e u Elder Scrolls igrama :-devil-:).

Igra je toliko laka da mozete sve questove da zavrsite bez ikakvih problema na hardest chak i ako vam svi skill poeni odu na gluposti i svo vreme koristite sopstvene pesnice :smoke:.

ma nije meni sto "volim" da budzim statistiku vec ne mogu da Really izlecim bez 60 medicine pointa...pa mi treba da pokrenem quest...i izlecio sam se od "zavisnosti" u Megatonu za bednih 50 capsa..ocekivao sam da je mnogo skuplje:d

Stiže G.E.C.K.

Bethesda Softworks just announced that they're making both the editor and downloadable content for Fallout 3. The official editor for Fallout 3 is called G.E.C.K. (Garden of Eden Creation Kit) and is going to be available for free download this December and "will allow Games for Windows users to create and add their own content to the game."

Here's the word on the DLC:

Three downloadable content packs will be coming to Xbox 360 and Games for Windows Live starting in January that will add new quests, items, and content to Fallout 3.

* Operation: Anchorage: Enter a military simulation and fight in one of the greatest battles of the Fallout universe – the liberation of Anchorage, Alaska from its Chinese Communist invaders. An action-packed battle scheduled for release in January.
* The Pitt: Journey to the industrial raider town called The Pitt, located in the remains of Pittsburgh. Choose your side. Scheduled for release in February.
* Broken Steel: Join the ranks of the Brotherhood of Steel and rid the Capital Wasteland of the Enclave remnants once and for all. Continues the adventure past the main quest. Scheduled for release in March.

The first official downloadable content -- Operation: Anchorage -- will be available exclusively for the Xbox 360 and Games for Windows in January, with more DLC coming in February and March.
izvor ActionTrip

* Broken Steel: Join the ranks of the Brotherhood of Steel and rid the Capital Wasteland of the Enclave remnants once and for all. Continues the adventure past the main quest. Scheduled for release in March.

Bas me zanima kako ce da izvuku ovo obzirom na zavrsetak igre (u vecini slucajeva)... ubace neki video tipa: "...ali nas junosa je bio cvrste gradje, nosio tesla power aromor i predoziro se sa Rad-X, pa je stoga preziveo svu onu radijaciju..."

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno