spaljen cip i pokrivljeni pinovi i ti bi jos i garanciju![]()
ako malo bolje pogledas videces da su pokrivljeni pinovi a ne garavi
Nemoj da se pravish pametan... Chovek radi taj posao oko 5 godina i iza sebe ima brdo sastavljenih konfiguracija...
A procesor nemoze naopachke da ubode, napajanje je bilo Chieftec od 450W ( nov ), front USB nije bio prikljuchen ( chisto da neko nepomisli da je pomeshao kablice ) ali i da ih je pomeshao netreba ovo da se desi... Znachi sve je prezivelo osim ploche i radi u drugoj konfiguraciji. Jel ti to govori neshto ??
Ako ti malo bolje pogledash videcesh da su garavi a ne iskrivljeni... Znam da je losha slika ali ja sam video uzivo pa...
Aman ljudi, fizicko ostecenje i .
a moze da bude da od pocetka ploca nije OK...
Ne mogu da verujem! Da li ima nekog ovde na forumu ko se bavi elektronikom? Koje crno fizicko ostecenje!!! Taj chip je izgoreo i to sto mu fali parce ne znaci da ga je neko spolja ostetio!!! Kao da svaki chip ume lepo, elegantno da crkne, da se nista ne vidi. Ako zbog toga ne priznaju garanciju, onda nemam reci. Ma treba odmah prijaviti trzisnoj inspekciji, ma jok, tuziti ih do Strasbura!
kako se pokazala MSI p45 neo2 fr, posto imam p35 neo2 fr koja je po meni stvarno najbolja za te pare, ali rekoh da predjem na p45 pa me interesuje kakva je?
Onaj P45 Zilent me jako interesuje, ako neko ima (ili je probao) neka podeli utiske sa ostalima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari