Šta je novo?

Show your PC pride with "I'm a PC" merchandise

topuz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.07.2004
Poena
650
Odavno se nisam sladje nasmejao, i dalje ne mogu da verujem sta mi je stiglo na mail. Poboljsanje imidza PC-a medju korisnicima, koji lol. :-devil-:

imapcjy5.png

I'MAPC ?

"to show your PC loyalty..." :D :D :D

lol! čemu? generičkoj kanti? microsoftu? lol!

Ja sam APC? :)

o čemu se ovde radi? kakav PC pride? kakav PC loyalty?

može neko objašnjenje...

aha, našao:
http://www.zazzle.com/imapc/

pa, ok, ovo deluje sasvim uobičajeno marketinški (hint: I'm a Mac ;) )... viđao sam preko ljude u majicama Apple, Intel, Micro$oft, Linux, pa zašto ne i "I'm a PC"... čak mi se onaj kačket i mousepad dopadaju! Naravno, sumnjam da bih nosio bilo šta takvo :)

Poslednja izmena:
Mene podseca na one americke kackete i majice s natpisima za ljude sa krizom licnosti...tipa "i am special" ili "i have potential" :D

Ja, stvarno mislim ... tužno ...

^ prodje me jeza cak i kad pomislim na taj slogan i njihov merchandise...

I'm a MAC ili I'm a PC -retardirano u svakom slucaju.

Eva Longorija mozda prevagne stvari :D

I'm a MAC ili I'm a PC -retardirano u svakom slucaju.

Eva Longorija mozda prevagne stvari :D

Applova reklama lepo pokazuje razlike izmedju dva sistema - ono sto je retartidarano je da je Microsoft reklamira PC (ničiji proizvod) ali da podrazumeva PC=Windows.

Poslednja izmena:
ma daj, kao da ne znas (!):
otkud bih znao? gde sam to mogao da vidim ove reklame? evo, sad sam je prvi put video... i nemam dobro mišljenje o njoj (baš kao i o Apple reklamama "I'm a Mac! I'm a PC!"). Ali, svejedno, to su reklame prvenstveno namenjene Americi i delimično EU, tako da nama ovde izgledaju smešno i budalasto...

I'm a pc and i'm running a mac osx :d

Jao de mi je web kamera da im poshaljem :)

kovacm je napisao(la):
Applova reklama lepo pokazuje razlike izmedju dva sistema - ono sto je retartidarano je da je Microsoft reklamira PC (ničiji proizvod) ali da podrazumeva PC=Windows.

Bah, who cares?
U sustini, i Apple kad napada PC, predstavlja to isto PC=M$, sto bi sad prozivao mikrosoft zbog tog stava...

Poslednja izmena:
Applova reklama lepo pokazuje razlike izmedju dva sistema
nije tačno, ne pokazuje nikakvu reklamu, nego trip o tome kako Apple zamišlja tu razliku! U stvari, te reklame vređaju zdrav razum svih kupaca i jedne i druge "strane"...

Inače, PC jeste većinom Windows, tako da povećana prodaja PCa generalno vodi i povećanoj prodaji Windowsa, pa je logično da će M$ to podržati (ne kažem da je reklama dobra, samo da je jedan od logičnih načina M$ove podrške svom proizvodu)

I'm a pc and i'm running a mac osx :d

Jao de mi je web kamera da im poshaljem :)

bolje nemoj da im šalješ, juriće te Jabuka zbog tog wareza! :whip:

Poslednja izmena:
otkud bih znao? gde sam to mogao da vidim ove reklame? evo, sad sam je prvi put video... i nemam dobro mišljenje o njoj (baš kao i o Apple reklamama "I'm a Mac! I'm a PC!"). Ali, svejedno, to su reklame prvenstveno namenjene Americi i delimično EU, tako da nama ovde izgledaju smešno i budalasto...

sorry, mislio sam da si video tu Microsoftovu reklamnu kampanju jer je uložio 300 miliona dolara u nju pa ju je bilo stvarno teško ne videti :D

elem, sto se tice toga da su te reklame za Američko tržište - grešiš! bar kad su Apple reklame u pitanju:

pogledaj - http://www.youtube.com/watch?v=hj9nykgwPf8 (UK)

i pogledaj - http://www.youtube.com/watch?v=Ourijwq06Ns (Japan)

i http://www.youtube.com/watch?v=hj9nykgwPf8 (USA)

Shto bi me jurila

Lepo pishe da treba da imam apple labeled komp

safari_license_agreement.jpg

A i imam nalepnice jabuke u pakovanju ipoda tako da je problem solved :D

Poslednja izmena:
nije tačno, ne pokazuje nikakvu reklamu, nego trip o tome kako Apple zamišlja tu razliku! U stvari, te reklame vređaju zdrav razum svih kupaca i jedne i druge "strane"...

ma da, ovo je totalno umisljeno:
http://www.youtube.com/watch?v=FfetbidVUYw
zar nije tako? koliko vas je iskljucilo ACL (ili kako se vec zove u Visti taj "feature") koji radi upravo ovo sto su karikirali malo u reklami gore?

osim toga, ako nisi vec video odgovor Applea na Microsoftovu 300 miliona $ kampanju:

http://www.youtube.com/watch?v=MimCZikP8cY

ovo jeste cisto podjebavanje ali po meni sa merom, moze im se ;)

Poslednja izmena:
sorry, mislio sam da si video tu Microsoftovu reklamnu kampanju jer je uložio 300 miliona dolara u nju pa ju je bilo stvarno teško ne videti :D

elem, sto se tice toga da su te reklame za Američko tržište - grešiš! bar kad su Apple reklame u pitanju:
300 miliona ili milijardi, svejedno... Nisam je video, baš kao ni Apple reklame - i njih sam par puta samo video na YouTube, jer mi je neko poslao link... Znači, ni M$ ni Apple nisu uspeli meni da pokažu reklame onako kako je to predviđeno ;)

a što se tiče reklama, nisam rekao da su za američko tržište, već da su "reklame prvenstveno namenjene Americi i delimično EU", a UK je EU ;) ok, Japan sam zaboravio, priznajem :D

@ sT4Lj|n: The Apple software license does not allow OS X to be used on hardware that is not "Apple-labeled".
http://en.wikipedia.org/wiki/Hackintosh
Dakle, ako instaliraš *legalan* OSX (ne warez "distro") na iPod, verovatno ne kršiš licencu :D

a što se tiče reklama, nisam rekao da su za američko tržište, već da su "reklame prvenstveno namenjene Americi i delimično EU", a UK je EU ;) ok, Japan sam zaboravio, priznajem :D

meni se učinilo da si rekao :

"Ali, svejedno, to su reklame prvenstveno namenjene Americi i delimično EU, tako da nama ovde izgledaju smešno i budalasto."

misliš nama srbima (nismo ni USA, ni EU ni japan :d) izgledaju "smešno i budalasto"?

da, mislim da će početi specijalno za nas ovde da prave reklame - :d - nema veze gde se ko nalazi, nekome su Apple reklame simpatične nekome nisu ali iskreno ne znam nikog ko je rekao da mu se sviđa M$ kampanja pogotovo pored Applove "Get a Mac"... ;)

Poslednja izmena:
Apple vredja svojim reklamama sve ljude koji ne koriste njihove Personal Computer-e (koje su oni nazvali Mac). Nemam nishta protiv Mac-a, ali Apple mi ide na ganglije sa svojom marketinshkom kampanjom.

vnugo.

Apple vredja svojim reklamama sve ljude koji ne koriste njihove Personal Computer-e (koje su oni nazvali Mac). Nemam nishta protiv Mac-a, ali Apple mi ide na ganglije sa svojom marketinshkom kampanjom.

kako vređa? pa zar vas ACL stvarno ne pita "daj mi dozvolu da ono...", "daj mi dozvolu da ovo..." .. dok ga ne isključite? :D :D

problem je što je M$ mislio da je pametniji i da "sve je file" ne treba više da važi ;)

Poslednja izmena:
^kovacm, mislis na UAC?Ne znam u cemu je problem kod toga...dva klika, i nema vise :)

Svejedno, mislim da si sam dotakao srz rekavsi da mikrosoft misli da je PC=win, e pa Apple svojim budjavim reklamicama upravo potencira to i samo to.E pa to je bez veze.
Niko od njih da se seti da na PC moze da se tera i win i macOS i linux...

Mozda sledeca Apple reklama bude u fazonu nasi prozori imaju vise sjaja :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno