aha, našao:
http://www.zazzle.com/imapc/
pa, ok, ovo deluje sasvim uobičajeno marketinški (hint: I'm a Mac)... viđao sam preko ljude u majicama Apple, Intel, Micro$oft, Linux, pa zašto ne i "I'm a PC"...
I'm a MAC ili I'm a PC -retardirano u svakom slucaju.
Eva Longorija mozda prevagne stvari![]()
otkud bih znao? gde sam to mogao da vidim ove reklame? evo, sad sam je prvi put video... i nemam dobro mišljenje o njoj (baš kao i o Apple reklamama "I'm a Mac! I'm a PC!"). Ali, svejedno, to su reklame prvenstveno namenjene Americi i delimično EU, tako da nama ovde izgledaju smešno i budalasto...ma daj, kao da ne znas (!):
kovacm je napisao(la):Applova reklama lepo pokazuje razlike izmedju dva sistema - ono sto je retartidarano je da je Microsoft reklamira PC (ničiji proizvod) ali da podrazumeva PC=Windows.
nije tačno, ne pokazuje nikakvu reklamu, nego trip o tome kako Apple zamišlja tu razliku! U stvari, te reklame vređaju zdrav razum svih kupaca i jedne i druge "strane"...Applova reklama lepo pokazuje razlike izmedju dva sistema
I'm a pc and i'm running a mac osx :d
Jao de mi je web kamera da im poshaljem![]()
otkud bih znao? gde sam to mogao da vidim ove reklame? evo, sad sam je prvi put video... i nemam dobro mišljenje o njoj (baš kao i o Apple reklamama "I'm a Mac! I'm a PC!"). Ali, svejedno, to su reklame prvenstveno namenjene Americi i delimično EU, tako da nama ovde izgledaju smešno i budalasto...
nije tačno, ne pokazuje nikakvu reklamu, nego trip o tome kako Apple zamišlja tu razliku! U stvari, te reklame vređaju zdrav razum svih kupaca i jedne i druge "strane"...
300 miliona ili milijardi, svejedno... Nisam je video, baš kao ni Apple reklame - i njih sam par puta samo video na YouTube, jer mi je neko poslao link... Znači, ni M$ ni Apple nisu uspeli meni da pokažu reklame onako kako je to predviđenosorry, mislio sam da si video tu Microsoftovu reklamnu kampanju jer je uložio 300 miliona dolara u nju pa ju je bilo stvarno teško ne videti
elem, sto se tice toga da su te reklame za Američko tržište - grešiš! bar kad su Apple reklame u pitanju:
a što se tiče reklama, nisam rekao da su za američko tržište, već da su "reklame prvenstveno namenjene Americi i delimično EU", a UK je EUok, Japan sam zaboravio, priznajem
![]()
@ sT4Lj|n: The Apple software license does not allow OS X to be used on hardware that is not "Apple-labeled".
http://en.wikipedia.org/wiki/Hackintosh
Dakle, ako instaliraš *legalan* OSX (ne warez "distro") na iPod, verovatno ne kršiš licencu![]()
naravno da sam skapirao, zato sam i napisao ono što sam napisaoNisi skapirao
Ja nalepim apple nalepnicu na kucishte i dobijem apple labeled komp :d
Apple vredja svojim reklamama sve ljude koji ne koriste njihove Personal Computer-e (koje su oni nazvali Mac). Nemam nishta protiv Mac-a, ali Apple mi ide na ganglije sa svojom marketinshkom kampanjom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari