Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

Jedini razlog zbog koga uopste i probam novi NFS , je zbog fmv sekvenci.

Mada za to imam i youtube... :D

Sorry EA , dok god budete mislili da nam prodajete nabudzene NFS Underground-e - Tnx , but no tnx :p

Vidiš po nekoj teoriji Pro Street zato i jeste suck-ovao big time, zato što nije imao FMV sekvence, nego je sve bilo animirano u engine-u igre.:d

DIRT ostaje najbolja arkadna reli igra, a GRID bi bio najbolja NFS-like arkadna trka, da nije malo dosadan.

Dobro je da nisam jedini koji misli da je Grid dosadan.A nista nemam protiv igre cak je i gotivim skroz al me jednostavno ne vuce da je igram.Dzaba sve kada nema dusu...

Au odakle da pocnem?
ajd prvo NFS Pro Street je jako los nema ono uletanje u krivine kao po gradu, sto mi se najvise svidja :p , a sto se tice novog Undercover-a verujem da ce se vratiti na staro jurnjava, svi na sve strane ko muve bez glave xD verujem da ce sto se same igre tice biti zadovoljavajuce, a grafika manje, vise.

E sad GRID Jako dobra fizika automobili 1:1 ma sve extra, samo kako je vec receno "dosadna"! nema nikakve price samo vozis bez ikakve pojente :/

DIRT meni se na primer uopste nije svidjao da li je to do mog PC-a ili do softvera ne znam ali znam da je kocenje u igri bilo jako ne realno odradjeno,
mozda su to sredili kasnije sa nekim patch-om ,)
nem pojma samo jedva cekam da oderu novi NFS

POZZ :)

Au odakle da pocnem?
ajd prvo NFS Pro Street je jako los nema ono uletanje u krivine kao po gradu, sto mi se najvise svidja :p

Misliš na ono kad voziš 250km/h i uletiš u krivinu od 90 stepeni?! To samo govori koliko su igre tipa nfs izuzetne :wall:

Misliš na ono kad voziš 250km/h i uletiš u krivinu od 90 stepeni?! To samo govori koliko su igre tipa nfs izuzetne :wall:

pa posto i dan danas igram i underground 2 i Most Wanted i Carbon
Znam da tako ne mozes da uletis u krivinu , nego u zid. Ako ti mozes blago tebi

pa posto i dan danas igram i underground 2 i Most Wanted i Carbon
Znam da tako ne mozes da uletis u krivinu , nego u zid. Ako ti mozes blago tebi

Oho evo ga jedan EA defender. E pa posto ti je ocigledno nesto promaklo a tice se Most Wanted-a, da te podsetim tj. objasnim. Vozis ti tako opusteno ne 250 kmh nego 350 kmh na pravcu i od jednom opalis "speedbreaker" koji ti je na desnom ctrl tasteru skrenes u krivinu od 90 stepeni i onda opalis nitro i prkosices svim zakonima poznate fizike... opasce ti brzina za nekih 40-50 kmh ali to je sitno i eto skreces kao da ides po sinama:-devil-::-devil-::-devil-:
Eto ti sad, pa trk na nfsmw.exe pa isprobaj i prenesi nam utiske...:type::type:
Sramota je tako kvalitetne igre na brzinu prelaziti

Poslednja izmena:
Mislim da ce Need For Speed Most Wanted ostati jos dugo gugo vremena jedan od najboljih (ako ne i najbolji) izdanak NFS fransize, ovo jednostavno ne vredi ni probati.

Na kraju moj zakljucak, Need For Speed Undercover = Epic Fail! Odo da igram Most Wanted.

Poslednja izmena:
4 od IGN-a i 2 od EDGE-a :d Ne prestaju iz godine u godinu da kaljaju nekada sjajni NFS serijal...

Mislim da cemo novi NFS mozda videti kroz jedno 4-5 godina - ako ga u opste vidimo, a ovi iz black boxa ce verovatno na streljanje po kratkom postupku. Znaci ovo je strasno, katastrofa, gora igra od deset kopija Pro Street-a na jednom mestu, veci horor od Dead Space-a. Ko nece sebi da naudi neka ne instalira ovo djubre, kamoli da ga pokrene.

Poslednja izmena:
(m)Laki je malo nervozan :d
Prakticno expanzija za MW, ne vidim nikakve razlike osim sto Undercover ima lepse nebo i losije radi, tako da ne znam zasto ti se Undercover toliko ne svidja kad je preslikani MW.
Kad vam je dosadno sednete odigrate par krugova i to je to.

Al je gadnooooooooo. Izgleda kao na PSP :D. Za sada me nista privuklo nije....

Ma mene od Race Driver 3 nishta vishe ne privlachi. Sve posle toga puno bluma, hdr-a ultra-mega-zgazismrt nazovi grafike. *** gledam ove shtotove, pa sve brishem naochare da mi nisu zamuljane. Sve mi neshto mutno.

E da eto predlogaza developere i izdavache. Zashto se muche sa takvim regresivnim efektima. Lepo neka isporuchuju uz originale fabrichki zamuljane kartonske djozle (ko one 3d shto su se delile u JAWS 3D u areni svojevremeno :)), pa kome se svidja, neka ih tura na ochi lol :D

Ala koje ***** kako ih nije sramota ovo izbaciti na trziste

Po filmchicima ovo je isto djubre koje prodaju ljudima.

Porshe je bio poslednji dobar nfs.
High Stakes me isto odushevljavao efektima koji su bili vrh u to vreme [prskanje shoferke npr.]

Stvarno se isplati uzeti taj glupi sony

Al je gadnooooooooo. Izgleda kao na PSP :D. Za sada me nista privuklo nije....

Grafika je krsh, to nam je bilo jasno jos od prvih shotova koje je EA izbacio... Nije ni cudo, considering the fact da jos uvek koriste praistorijski engine, koje je pokretao vecinu prethodnih NFS-ova... I dok EA skakucu u mestu sa jednim istim sadrzajem, Codemaster nas odusevljava iz godine u godinu sa grafickim melemima (Dirt, GRID)... Ono sto je mene svojevremeno privlacilo kod NFS-a je brz gameplay, open world racing i solidan izbor i rasporedjenost automobila (od Carbon-a)... Dakle, kako su razvrstani? Jel postoje tieri i rasporedjenost po klasama (muscle, tuner, exotic)?... Kolika je mapa i da li postoje vremenski uslovi i smena dana i noci?

Glavno je da upravljanje ne bude kao u Pro Street, ostalo cu nekako da prezivim (valjda)...

Koliki antialiasing ovoj igri treba da bi izgledala normalno. Sve je "krzavo" i mutno. Na svim high podesavanjima uz antialiasing x2 ide oko 30FPS. Svaka im čast :S:

Poslednja izmena:
Trebali su izgleda da mu drmnu naziv Need For Shit:Undercover a?:d

Bukvalno tako. :D A kako je fransiza krenula, uskoro ce vecina delova dobiti takav nick....

Uglavnom, ko nije procitao review, toplo savetujem da to uradi, da se ne bi kojim slucajem zeznuo i instalirao ovaj patos od igre...

http://ps3.ign.com/articles/931/931109p1.html

Mislim da razvojni tim NFS-a treba da napravi pauzu od jedno 5 do 10 godina, ako ne i da se totalno penzionise... Ovo bar nije bilo problem napraviti - open world racing u MW fazonu, a oni su uspeli da ukenjaju u svakom mogucem pogledu...

So, it's official - NFS is dead...

...da se ne bi kojim slucajem zeznuo i instalirao ovaj patos od igre...
Patos (tj. pathos) je termin koji se ponekada koristi u pozitivnom smislu tako da nisam siguran sta si tacno hteo da kazes...
U stvari, vise sam nego siguran, samo sam morao da se malo pravim pametan.:banana:

Ništa preostaje nam da čekamo Burnout Paradise...

Mislim da mnoooogo preterujete!!!!
Igra nije losa, pravo osvezenje posle ubogog pro-street-a, ustvari pro street je trebao da bude bas ovakav. Igra ima sve valjane elemente underground-a, pro-street-a i most wanted-a izmiksovane, i sad kao svi su razocarani i pljuju koliko god mogu. Pa yebem mu lebac sta ste ocekivali?
Grafika je stvarno mogla biti bolja, modeli automobila su dosta dobri i okruzenje je lepo, ali senke i refleksija na kolima su istripovane.

Poslednja izmena:
Auuuuu.... ljudi , ako su oni na IGN upravu ...

Ipak ne donosim zakljucke dok sam ne probam igru.

Patos (tj. pathos) je termin koji se ponekada koristi u pozitivnom smislu tako da nisam siguran sta si tacno hteo da kazes...
U stvari, vise sam nego siguran, samo sam morao da se malo pravim pametan.:banana:

Nisam preterano upoznat sa internet slangovima... Sta znaci pathos - ne znam, ja sam iskoristio klasican termin - patos (pod, dno dna...)

Sta je bre ovo:mad:
Stavim sve na high, rezolucija 1280 i ono mi fraps javlja 60fps a u stvari igrica secka bez potrebe i na minimum kad stavim i na max,jel su to nesto oni zeznuli ili sta vec?
Inace knfa je C2D 3.0ghz,8800gt,2Gb ram.

Samo Chuck Norris ima konfu koja moze da istera bloom na max...

Nazad
Vrh Dno