</mod>
Ako ja postujem zakon, moraju i svi ostali da postuju zakon. Ako mene kazne zbog prekrsaja, moraju i sve ostale da kazne zbog prekrsaja. A ne SuperHik fazon, ukrascemo siromasnima da bi bogati imali, kaznicemo klinca sa XY meseci ZATVORA! jer je KOPIRAO! necije nule i jedinice, ali ce drzavne ustanove moci da instaliraju piratski softver kako im volja.
Sto se tice organizovanja pomoci, lepo zvuci, ali treba biti jako pazljiv da se ta pomoc ne polomi o ledja nekome.
Ono sto se svakako jednog dana mora uraditi je "balansiranje" (sto vecim cekicem) vlasti kada je u pitanju zakon o pirateriji. Ako vazi za jednog vazi za sve, znaci 1000000 prijava za SVAKI piratski softver u bilo kojoj drzavnoj instituciji, na svakom laptopu raznih Gorana i Srdjana. Pa kada BSA odluci da ignorise, onda podneti prijavu protiv BSA, pa malo napujdati 'novine' (razne kurire) i ostale.... Ako postoje zrtve, onda je to rat, ako je rat.... pa onda je rat
(ovo je moje licno misljenje, benchmark.rs nema nikakve veze niti se slaze sa tekstom napisanim iznad ili podrzava ovakav stav)