Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Poslednja izmena:
:wave:

Inace, kako mislis da nekom radi net, ko je na dial upu, ako izbrise modem.

***a to jeste problem,ja sam na adsl-u pa nemam tih briga.Ko pristupa netu preko dial up-a nema bas srece kad je COD5 u pitanju..Moze modem da se lako ubaci ako zatreba,mada opet mora da se ide u Control P. pa detect HW,driver install i restart.Zamorna procedura ali barem je moguce igru igrati.BTW cenim da se skoro niko sa dial up-om nece igrati u on-line verziji igre,cisto zbog pinga.

edit i to vrlo vazan: nisam naglasio da ovo sve radi pod Windows XP-om ,znaci OS koji do sada nije imao fix.Ono sa unimodem device i sound acceleration je ljudima radilo pod vistom ,vrlo retko pod XP-om.

Poslednja izmena:
Proradilo i meni i ortaku sa disable-ovanjem Unimodem device-a, obojica smo na XP-u.
***, tu uglavnom nema pravila...

Poslednja izmena:
Gde se nalaze save game fajlovi za Single misije pod Vistom?
Trenutno se nalazim u nivou 13, ali je problem sto mi na last chek pointu izbacuje CodWaw crash. Error to connect to server?
Ko velim, ako budem morao da ponovo instaliram igru, ....

Gde se nalaze save game fajlovi za Single misije pod Vistom?
Trenutno se nalazim u nivou 13, ali je problem sto mi na last chek pointu izbacuje CodWaw crash. Error to connect to server?
Ko velim, ako budem morao da ponovo instaliram igru, ....

c\users\(Tvoj user acount)\appdata\local\activision

Šta se dešava?

Prilozi

• pr1.jpg
    pr1.jpg
    57.5 KB · Pregleda: 109
  • pr2.jpg
    pr2.jpg
    34.1 KB · Pregleda: 107
Džaba editujete, krekujete, pečujete, hakujete, modujete... Igra je krš!

Inache, posle patchovanja na v1.1 dovoljno je staviti stari lek za SP. Radi ... :)

@byMax & alex303
Zasto vam je igra bas toliki krs i po cemu je toliko gora od CoD 4? Slazem se da je losija, ali daleko od toga da je krs, bar sto se single player kampanje tice (MP nisam probao).

Ljudi zaboravite na te fore sa disable-ovanjem unimodem device.Ja sam probao sve od drajvera za zvuk pa do toga sa "ubijanjem" u device manager-u i ne radi(unhandled exception error je konstantno izlazio).Imam i poslednji DirectX update iz avgusta.

Ah da ,da ne zaboravim sta je upalilo :D :

Link:
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=52&t=48355

Ovo je kod mene jedino resilo stvar.Sound acceleration sam vratio na full u control panelu i sve radi extra.Inace racunar je [email protected],2GB DDR2,3850 OCed.

hvala puno!
ovo je i meni resilo problem! na xp-u sam, pobrisao sam sve dial up modeme koji su u listi, i gle, igra radi :D
odlicno!!! odoh da se sigram pozdrav i hvala jos jednom ;)

@byMax & alex303
Zasto vam je igra bas toliki krs i po cemu je toliko gora od CoD 4? Slazem se da je losija, ali daleko od toga da je krs, bar sto se single player kampanje tice (MP nisam probao).

Jednostavno, Ai je lošiji, napucavanej lošije, zvuk lošiji, priča bezveze, produkcija deluje jeftinije, WWII seting počinje da smara čak i mene (druge je odavno smorio). Nigde se ne vidi onaj COD4 šmek, nego sve liči na CoD3. Čak je i MoHA bio zanimljiviji... bar je imao originalan koncept.

hvala puno!
ovo je i meni resilo problem! na xp-u sam, pobrisao sam sve dial up modeme koji su u listi, i gle, igra radi :D
odlicno!!! odoh da se sigram pozdrav i hvala jos jednom ;)

Nema na cemu,drago mi je da radi :D

Pozdrav:wave:

kod mene ne radi bas slavno, ima stucanja, sto god radio u meniju imam 45fps, u igri 30-45 fps, 60 jako retko, vsync je iskljucen ali se ponasa kao da nije, spustanjem AA i AF framerate se ne menja. :( Imam veoma "choppy" "ugodjaj" dok je igram. Nesto tu ne valja, cod4 ide ko mleko sa 4xaa, retko ide ispod 60fps

Poslednja izmena:
*** ko pravi ove igre? Ko je glavni i odgovorni? Ko je pravio ovu igru, i dosao do zakljucka "e bolje da stavimo ovaj zvuk, ono ranije je bilo preglasno".

Zvuk je UZAS. Znaci kad pucas iz puske, kao da pucas iz pistolja sa kapislama. Ali ne kapiram ranije je bilo odlicno, ZASTO SU KOJ DJAVO MENJALI!?

Kakvi mentosi ***.... filing pucanja u COD2 je najbolji, zasto samo ne ostave isto? (sto se tice zvuka barem) Zasto menjaju nesto sto je odlicno?

Igra je razocarenje, ovo vise nije Call Of Duty, ovo je... shit. Ne toliki shit, igracu je, ali filing pucanja je uzas.

AI takodje, pucam na protivnika, i samo se okrenem vidim japanac stoji pored mene, i ne vidi me uopste, puca tamo iza mene nemam pojma...

Ali kako mogu losiju igru da naprave, pa imali su formulu, u cemu je problem? :wall:

Ljudi zaboravite na te fore sa disable-ovanjem unimodem device.Ja sam probao sve od drajvera za zvuk pa do toga sa "ubijanjem" u device manager-u i ne radi(unhandled exception error je konstantno izlazio).Imam i poslednji DirectX update iz avgusta.

Ah da ,da ne zaboravim sta je upalilo :D :

StarfirePP wrote:This is for the posts by "Hmmbier" and for "Cloud Spartan"....try what fixed mine....Control Panel->Phone and Modem Options->hit the Modem tab and delete all the modems listed, reboot and try the game.

Link:
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=52&t=48355

Ovo je kod mene jedino resilo stvar.Sound acceleration sam vratio na full u control panelu i sve radi extra.Inace racunar je [email protected],2GB DDR2,3850 OCed.

Bravo! Ovo je pravo resenje!
Hvala puno :wave:

Poslednja izmena:
prvo vam FAR CRy 2 ne valja pa vam ne valja BIA pa ne valja ni PES pa ne valja zvuk pa ljudi sto vi onda ne pravite igre kad ste tako pametni :D

prvo vam FAR CRy 2 ne valja pa vam ne valja BIA pa ne valja ni PES pa ne valja zvuk pa ljudi sto vi onda ne pravite igre kad ste tako pametni :D

Nemaju budget, nemaju znanje, al imaju smisao za kritiku. Neki, jednostavno nisu u stanju da se spuste na stepenicu ispod Crysisa.

Pa gde si video da filmski kriticar, rezira film? ;)

@byMax & alex303

Single player nisam probao. Sve što sam rekao se odnosilo na MP koji ne može da primiriše COD4 MPu. Razloge sam već naveo. A eto i max ti je ukratko objasnio i što se tiče sp-a.

Trey arch je usrao sa COD5.
Ubisoft je usrao sa FC2
EA je usrao sa RA i NFS serijalom

Svima je zajedničko to da ih nije pravio original proizvođač i da su od svega toga ostala samo ukaljana imena.

Sta to pricas?

BIAHH mi je bio odlican, PES je standardno dobar, FC2 nisam igrao i ne znam, ali COD5 je KRS!

Vrh Dno