Achilles82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2005
- Poena
- 350
klinac je u svojom kuci, prva sa desne strane kada gledas sa ulaza u megaton
nasao sam bas malo pre. Hvala.
klinac je u svojom kuci, prva sa desne strane kada gledas sa ulaza u megaton
Izašao patch.
Što se tiče karme - Fallout je igra koja te ne nagrađuje kad si dobar niti te kažnjava što si zao. Sve ima svoje prednosti i mane. Ja sam recimo ultra-dobar (pisalo mi je paladin, ali se promenilo u nešto, zaboravih šta)
Zašto je ova igra toliko bagovita? Od 10 pokretanja, 2 su uspešna, ostali su crn ekran i moram da ga ubijam na slepo u task manageru. Puca kad god stigne, iako sam prebio i izbacio ffdshow sa mašine (prethodno mu rekao da ne radi sa FO3). Menjanje lokacije u igri je povod da vidim desktop. Alt-tab ne smem da pogledam, kamoli uradim, odma' izleti M$ izvinjenje send/don't send. Pokvari mi poslednji (auto/quick)save posle tih izletanja.
Stavio sam sve na low, nema uticaja. Igra je ona ogoljena skulptura od 2,5 metara visine sa uradjenom popravkom. Drajveri su najsvežiji, 178.24.
ja sam prijavio ono za nuklearku a usput sam i sachuvao sherifa od mr. burke-a... vidim ja sumnjiv njihov razgovor i cim je potegnuo silenced 10mm stoljpi ja krk u glavuizljubi me sherif, josh me zari njegova chak noris brada :d
Upravo je nabavih, ali ***e, opet treba da "instaliram" igru, samo zato što sam već "popravljao" istu po njegovim uputstvima...
Fan sam OBliviona ali mi bre ovo nekako mnogo mracno deluje...
Ok evo jedna ozbiljna kritika. Fight je UZASNO uradjen. Znaci u neka bica moram da pucam do sutra da bi ih ubio, pretesko je jednostavno, i + sto nije nikakav filing. Znam da igra nije nikakav FPS, vec pre svega avantura, ali bez obzira lose je uradjeno. Kada igras treba da osecas neki uzitak u tim borbama, a ne da konstantno loadujem nazad, ili cak od nekih moram da bezim (oni ljudoliki "rakovi" sto mogu da plivaju u vodi, njih da bi ubio moram gomilu municije da istrosim). Totalno mi kvari utisak sve to...
rpg bash treba da bude avantura.
btw. kako da uslikam lincoln memorial?
prochitah 50% teme ...
shta ispade na kraju ? revolucija ili shit ?
na prvih 25 stran se pricha o tome kako je igra crap, josh pre nego shto je izashla. narednih 8 strana se diskutuje o quest-ovima, ali ostaje zapamcen G!!!-jev tekst o tome kako je igra pretrpana crap stvarima, i loshe odradjena, jer je pravljena za vecinu, tj amere.
Pitam, poshto Fallout ni jedan deo nisam nikad igrao, a 'teo sam neshto novo da instaliram, pa se upravo smorih kad sam prochitao ovu temu ...
prochitah 50% teme ...
shta ispade na kraju ? revolucija ili shit ?
na prvih 25 stran se pricha o tome kako je igra crap, josh pre nego shto je izashla. narednih 8 strana se diskutuje o quest-ovima, ali ostaje zapamcen G!!!-jev tekst o tome kako je igra pretrpana crap stvarima, i loshe odradjena, jer je pravljena za vecinu, tj amere.
Pitam, poshto Fallout ni jedan deo nisam nikad igrao, a 'teo sam neshto novo da instaliram, pa se upravo smorih kad sam prochitao ovu temu ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari