Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

mene prati neka riba sto sam je nasao u zadatku da resim povelju o nezavisnosti sa onim robotima, ali koliko vidim ona nemoze da nosi stvari a bas mi treba neko da tegli...
sreo sam onog mutanta unckle leo (tako nekako) ali nemam opciju da ga pitam da me prati a mislim da i on moze biti pratilac?

Zašto je ova igra toliko bagovita? Od 10 pokretanja, 2 su uspešna, ostali su crn ekran i moram da ga ubijam na slepo u task manageru. Puca kad god stigne, iako sam prebio i izbacio ffdshow sa mašine (prethodno mu rekao da ne radi sa FO3). Menjanje lokacije u igri je povod da vidim desktop. Alt-tab ne smem da pogledam, kamoli uradim, odma' izleti M$ izvinjenje send/don't send. Pokvari mi poslednji (auto/quick)save posle tih izletanja.

Stavio sam sve na low, nema uticaja. Igra je ona ogoljena skulptura od 2,5 metara visine sa uradjenom popravkom. Drajveri su najsvežiji, 178.24.

Poslednja izmena:
Zašto je ova igra toliko bagovita? Od 10 pokretanja, 2 su uspešna, ostali su crn ekran i moram da ga ubijam na slepo u task manageru. Puca kad god stigne, iako sam prebio i izbacio ffdshow sa mašine (prethodno mu rekao da ne radi sa FO3). Menjanje lokacije u igri je povod da vidim desktop. Alt-tab ne smem da pogledam, kamoli uradim, odma' izleti M$ izvinjenje send/don't send. Pokvari mi poslednji (auto/quick)save posle tih izletanja.

Stavio sam sve na low, nema uticaja. Igra je ona ogoljena skulptura od 2,5 metara visine sa uradjenom popravkom. Drajveri su najsvežiji, 178.24.

neznam ja je igram vec 20h, naravno ne koristim crack-ovan lancher .....
jednom mi se samo zabagovala kad sam slicajno stisnuo alt-tab ali kazu patch pomaze za taj problem
skini ga

Da i ja sam samo sa alt-tabom imao problema....

Upravo je nabavih, ali ***e, opet treba da "instaliram" igru, samo zato što sam već "popravljao" istu po njegovim uputstvima...

ja sam prijavio ono za nuklearku a usput sam i sachuvao sherifa od mr. burke-a... vidim ja sumnjiv njihov razgovor i cim je potegnuo silenced 10mm stoljpi ja krk u glavu :) izljubi me sherif, josh me zari njegova chak noris brada :d

I ja isto. Dobar je sherif, izgleda ko Danny Glover...

Potvrdjujem....Znaci od 10%-20% pa od 20%-30% Ko bi rekao pace od 15megi????

Anyway ako vas ima koji se plasite da ovu igru pokrenute a mislite da imate lose graficke...Samo da kazem da Fall radi na 1680 Ultra High sve do panja sa 4670...Nisam mogao da verujem(ima povremen kasljuc ali to je random(verovatno ram ili moj hard) generalno iznad 30FPS(odokativno)...

Fan sam OBliviona ali mi bre ovo nekako mnogo mracno deluje...dacu mu sansu jer ga radila Bensedina.Trenutno idem sto dalje od MEgatona da vidjim sta ima tamo negde :)...Anyway ja prebi onog dedu Overseera u Vaultu...Jel to znaci da nema nista od **ksa sa onom malom :)

Nisam igrao prethodne nastavke Fallout-a, tako da sam usao u igru bez ikakvih ocekivanja.
Ubio sam joj tatu, a tako sam zeleo da budem dobar sa njom, bila je super na mom rodjendanu. U prevodu, mnogo mi se svidja igra. :D

Ok evo jedna ozbiljna kritika. Fight je UZASNO uradjen. Znaci u neka bica moram da pucam do sutra da bi ih ubio, pretesko je jednostavno, i + sto nije nikakav filing. Znam da igra nije nikakav FPS, vec pre svega avantura, ali bez obzira lose je uradjeno. Kada igras treba da osecas neki uzitak u tim borbama, a ne da konstantno loadujem nazad, ili cak od nekih moram da bezim (oni ljudoliki "rakovi" sto mogu da plivaju u vodi, njih da bi ubio moram gomilu municije da istrosim). Totalno mi kvari utisak sve to...

Achilles82:
Rakove gadjaj direkt u glavu, inače ćeš vrlo brzo ostati bez džebane.
Meni se svidža razmena vatre. Ali zato je Dogmeat smorio. Nije previše koristan, a kad god treba da uzmaknem, ne mogu od njega jer mi miriše pete stalno + zaglavi me kod vrata kad udjem u neku prostoriju, pa moram opet da ulazim...

Edit: ona ispravka skulpture je poboljšala stvari po pitanju stabilnosti, bar kad uspeš da udješ u igru. I ne, ne mora opet da se instalira ako imate prethodnu ispravku. Prijavi neku greškicu da neki audio fajl nije te-i-te veličine, ali završi posao do kraja.

Poslednja izmena:
Fan sam OBliviona ali mi bre ovo nekako mnogo mracno deluje...

A sta si 'leba ti ocekivao od post-apokalipticnog sveta, cvece i leptirice. Uvek se setim onog lika koji se zalio da mu je STALKER smoran jer je siv i tmuran i da on zeli da igra u okruzenju sa palmama i morem...

@Achilles82 : meni je borba ok, kada neku od osobina za rukovanjem nekog oruzja razvijes malo vise onda bolje pogadjas i manje trosis municiju. Ja uglavnom koristim VATS i nemam problema vise nego sto je ocekivano. Kad se setim samo F1 i F2 koliko sam tu imao problema sa nekim karakondzulama. Na kraju kao i sto si napomenuo ovo nije fps i ne treba pokusavati da se igra na tak nacim. U pocetku sam pokusao tako ali jednostavno ne ide. Borba u real time-u mi najvise lici na Mass Effect.

Poslednja izmena:
Ok evo jedna ozbiljna kritika. Fight je UZASNO uradjen. Znaci u neka bica moram da pucam do sutra da bi ih ubio, pretesko je jednostavno, i + sto nije nikakav filing. Znam da igra nije nikakav FPS, vec pre svega avantura, ali bez obzira lose je uradjeno. Kada igras treba da osecas neki uzitak u tim borbama, a ne da konstantno loadujem nazad, ili cak od nekih moram da bezim (oni ljudoliki "rakovi" sto mogu da plivaju u vodi, njih da bi ubio moram gomilu municije da istrosim). Totalno mi kvari utisak sve to...

Znaci, sve ti zavisi kako i u kom pravcu kreiras lika. Odatle tvoj problem i mucenje da pogodis i eliminises neprijatelja sa sto manje metaka. Ocigledno si poene stavljao na druga mesta. Mozda si lika pripremio za potpuno drugacije stvari. Evo ti primer: mozes da napravis lika koji ima visok intelekt i samo da budzis lockpick i sneak. Za pocetak ti je najbolje da kreiras lika koji ce da dere sa oruzjem, pa kada se malo uhodas onda se posle igraj sa drugacijim kreacijama. Igra nije avantura.;) Posto sada igras trojku. Kada je zavrsis, moj ti je savet da odigras F2 i F1 (stisni zube, ako ti je grafika primarna, jer je ovde posle 10 godina neces videti, ali ces videti nesto sto se do sada nije pojavilo u igrama) i posle toga ces nauciti sve o AP, kreiranju likova, PERKOVIMA i ono glavno sta je to RPG. RPG nije FPS, niti avantura.

rpg bash treba da bude avantura.
btw. kako da uslikam lincoln memorial?

Ja koristim Fraps za slikanje.

Fallout32008-11-0818-00-32-61.jpg

Fallout32008lin.jpg

rpg bash treba da bude avantura.
btw. kako da uslikam lincoln memorial?

Print Sreen taster je po defaultu namenjen za screenshot-ove. Posle ih mozes naci u instalacionom direktorijumu igre.

lol, deo questa je take a picture of lincoln memorial. nisam retard da ne znam za print screen.
anyway reshio sam quest tako shto sam bio bukvalista i uzeo sliku memoriala :)

Poslednja izmena:
E ljudi jel trebaju za nesto oni COndenzatori, neke baterije Fusion mislim i tako ti miscelanous predmeti...Ja ih nakupio ali sam malo otezao a bash nmi se ne bacaju ako mozda szatrebaju....

Pa, sad... Fusion baterije vrede dosta, a nisu teške. Idi u Megaton u Commons house i stavi višak stvari u bilo koji ormarić, neće nestati.

baterije su teshke 10. dosta stvari mozhe da se menja za neshto i exp.

prochitah 50% teme ...

shta ispade na kraju ? revolucija ili shit ?

na prvih 25 stran se pricha o tome kako je igra crap, josh pre nego shto je izashla. narednih 8 strana se diskutuje o quest-ovima, ali ostaje zapamcen G!!!-jev tekst o tome kako je igra pretrpana crap stvarima, i loshe odradjena, jer je pravljena za vecinu, tj amere.

Pitam, poshto Fallout ni jedan deo nisam nikad igrao, a 'teo sam neshto novo da instaliram, pa se upravo smorih kad sam prochitao ovu temu ...

prochitah 50% teme ...

na prvih 25 stran se pricha o tome kako je igra crap, josh pre nego shto je izashla. narednih 8 strana se diskutuje o quest-ovima, ali ostaje zapamcen G!!!-jev tekst o tome kako je igra pretrpana crap stvarima, i loshe odradjena, jer je pravljena za vecinu, tj amere.

Pitam, poshto Fallout ni jedan deo nisam nikad igrao, a 'teo sam neshto novo da instaliram, pa se upravo smorih kad sam prochitao ovu temu ...

Pitanje je da li volis avanture. Znaci ono ispitujes ljude, snalazis se.. nije ovo klasican FPS (iako mozes da igras iz FPS ugla). Ako volis, onda igraj obavezno. Prosek ocene najvecih svetskih sajtova je preko 90%. Tako da ima skroz pozitivne kritike.

prochitah 50% teme ...

Ma nemoj da te G!!! preplaši, zar ne vidiš da čovek uživa u igri....
Neki od nas su odrasli na F1 i F2, pa nam je pre svega proradila sentimentalnost i sećanja na neka stara dobra vremena, jednostavno prvu ljubav ne može ništa da zameni, pa ni ona prava.... :D

Ono što je najbitnije atmosfera post-apokaliptičnog sveta je jako dobro odrađena, definitivno ćeš biti uvučen u priču i svet, a što se tiče toga da je igra pravljena za široke mase ima istine u tome, jednostavno, neke stvari su možda previše uprošćene, a ima i velikih gluposti i ne logičnosti, kao što je kupovanje karme na primer, ali to su samo kapi u moru... Definitivno su napravili veliki napredak u odnosu na ES serijal u svakom smislu. Svet je jako dobro odrađen, npr. ne postoji osećaj bezpotrebnog lutanja po prostranstvima kao što je postojao u Oblivion-u, kvestovi su uglavnom zanimljivi i raznoliki, a još kad se doda da nema magija,niti ima čovekolikih reptila i mačaka koji govore, niti vražjih kilometarskih pećina, katakombi, podruma ili čega već na sve strane......etc..... sve u svemu nije shit, a nije ni neka revolucija, već samo evolucija, a sad da li je u dobrom smeru još ne mogu da kažem, možda kad kompletiram igru i kad se slegnu utisci.

Poslednja izmena:
Thanks za Commons HOuse...Tek sam krenuo a natovario se stvari ali stvarno mi se ne bacaju...Zalutao sam na jug i borio se sa SuperMutant i pokupio njihove puske pa flamethrowere i minigun od nekih uniformisanih likova pa i njihove armore...E sad se treba dovuci do Glavnog grada i sve to prodati/stackovati...

Vrh Dno