marin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2005
- Poena
- 319
Slazem se. Ali, eto, ako neko vec kupuje, bolje da kupi onda ovaj x-fi nego audigy i tako dobije i tih 5% u igrama. U zvuku i tako nema neke razlike, sem ako se lozis na kristalajzer(ne treba ti u zivotu) i eax5 (jos uvek nisam proverio ima li tu necega, nemam 5.1, samo 2.0). Ja sam novcano super prosao kad sam zamenio audigy2 value za ovaj x-fi music(polovno za polovno) i vrlo sam zadovoljan!
***, neko overklokuje kao blesav graficku i vise dobije na celzijusima nego na fps, pa opet to radi...
Malo tamo, malo 'vamo dzarnes, dobijes neki boljitak.
Mogao bi jos neko da odradi slican test. Probati nesto sa integrisanom kartom, pa onda sa diskretnom. Ja sam probao 3d mark 2003, posto je najkraci tj. najbrzi i daje podatke o fpsu za razlicit broj zvukova. Treba probati i neku igru, koja ima dobar sound system, da podrzava milion zvukova u isto vreme, eax5 i td, pa da se sve to nabudzi, snimi frapsom koliko fps, pa onda na nekim basic podesavanjima, i treci test sa integrusom. To bi bilo super...
***, neko overklokuje kao blesav graficku i vise dobije na celzijusima nego na fps, pa opet to radi...
Malo tamo, malo 'vamo dzarnes, dobijes neki boljitak.
Mogao bi jos neko da odradi slican test. Probati nesto sa integrisanom kartom, pa onda sa diskretnom. Ja sam probao 3d mark 2003, posto je najkraci tj. najbrzi i daje podatke o fpsu za razlicit broj zvukova. Treba probati i neku igru, koja ima dobar sound system, da podrzava milion zvukova u isto vreme, eax5 i td, pa da se sve to nabudzi, snimi frapsom koliko fps, pa onda na nekim basic podesavanjima, i treci test sa integrusom. To bi bilo super...
Poslednja izmena: