Šta je novo?

Football Manager 2009

Probao.. sviđa mi se jako. Teže je pobeđivati sada :D

Evo i ja sam probao, dobar je, 3D je jako interesantan, naravno ima nekih bagova, zastaju igrači pa ne rade ništa po par sekundi i tako to, ali tek je početak, ispraviće se to vremenom i pečevima... Sviđaju mi se i press konferencije, dosta pitanja postavljaju novinari, a ono najvažnije - konačno ima da se namešta rezolucija i osvežavanje!!!!!!! Lepo sam namestio 1680x1050, sve radi kako treba, odlično je!

I da, čini mi se da uopšte nije sporiji od 2008, čak je možda malo i brži, mada je to verovatno zato što je samo jedna liga selektovana...

Sve u svemu, izuzetno sam zadovoljan, jedva čekam finalnu verziju i custom skin, pošto ovaj ubija oči...

Fa li se ponavljaju akcije, mislim za toliko malo vremena koliko si ga testirao, dal si zapazio?!

Nisam, gledao sam samo key actions, bilo je nekoliko baš dobrih akcija, Cambiasso - Stanković - Ibrahimović, mislim da ni uživo ne bi mogli tako dobru kombinaciju da naprave :D

Evo ins. je manager, jedva se snadjoh sa holandskog da prebacim na engleski ali je dugogodisnje iskustvo presudilo, tako da je proba u toku!

Fino je odradjena postavka pred utakmicu, nova fora da li coveku lezi pozicija na kojoj je postavljen. Heh i fino izgleda ovaj 3d iako je jos demo pa stadion nije jos gotov pa izgleda da se igra na nekom nasem betonskom stadionu :D Zvuk je identican ko i u prethodnom!

Evo i slidza stadiona heh i okoline:

2.jpg

1.jpg

Jos jedna odlicna stvar je ubacena, da u toku utakmice mozete da vidite raspolozenje kako se krece vasim pulenima!!!

Poslednja izmena:
Nema ponavljanja akcija, jer 3d prikaz pokrece isti engine koji je pokretao 2d samo sto je sada postavljna bolja vizuelizacija. Meni deluje odlicno ali necu vise igrati dok se ne pojavi full verzija

konferencija za stampu mora bar jednom da se proba :)

ja od starta zauzeo hejterski stav, posle sam dobio upozorenje fanova :)

Meni deluje odlicno ali necu vise igrati dok se ne pojavi full verzija

Zašto da ne odigraš pola sezone koliko i nudi demo pošto će biti kompatibilan save?
The saved games from the demo will be compatible with the full release of the game.

Ah da, možda hoćeš da poteraš još neke lige u pozadini.

sto mislite oce li i na finalnoj verziji onako na 3d kockati,zastajati na par sekundi?

Sve i da bude tako, rešiće oni to kroz patch... Setite se samo na šta je ličio 2008 kad je izašao, a koliko je sjajan sad sa 8.0.2...

Sve i da bude tako, rešiće oni to kroz patch... Setite se samo na šta je ličio 2008 kad je izašao, a koliko je sjajan sad sa 8.0.2...

Upravo tako :) Mislim da je ovo samo maaali deo full igre jer nisu ni svi igrachi u odgovarajucim klubovima, a ne mislim da ce oko stadijona bash takvo mrtvilo da bude :)

BTW, ne znam za vas, ali kod mene nema zvuka na demo-u. (skinuo sam onaj manji)

Mislim da u većem ima zvuka, ja imam veći ali nisam probao, uvek isključujem...

Mislim da je u najgorem slučaju brza/spora kao 2008, meni se čini da je možda malo i brža.

Što se 3D-a tiče, ne znam koliko on zahteva, meni radi :p

Meni na velikom ima zvuk, a sto se tice gameplay-a izgleda mi da je ovaj uprosteniji
tj. laksi, bar koliko sam odigrao nekih 20. utakmica ili sam pak ja mnogo dobar :D heh....

Poslednja izmena:
Koliko vidim taktika ima manje ali su bolje razradjene,nisu opste, kao u prethodnicima! Konferencija za novinare je dobra stvar,jer nekako bolje dozivljavam svaku utakmicu. Utakmice se teze dobijaju,sto me malo nervira,ali valjda ce se to srediti malo,kad izadje full. Bugovi u 3d ce se verovatno popraviti, i ja nisam primetio u opste da se akcije ponavljaju. I kao da su srezali transfer budzete na pocetku sezone,barem te klubove sto sam ja probao,za iste sam u prethodnom dobijao mnogo vise para,ali i cene igraca kao da su malo realnije. Sve u svemu, cekam konacnu verziju i malo vremena da prodje da se naviknem. Ma, igrace se kao i prethodni sto su se igrali,i sve cu pitati jel ima jos:D

bice ovo odlican menadzer,samo sto me nervira skoro isti skin kao od prosle godine...

Imaš ih (barem za 2008) milion na netu, a biće ih i za 2009. Neko negde reče da sva grafika koja se ubacivala u 2008 (dresovi, face, logoi, skinovi) može da se ubaci i u 2009 i da će raditi, nisam probao, čekam final pa da igram :)

Sta treba da znaci ova slika iznad
da je celjade rodjeno?!

Upravo tako, igram sa dosta liga jer tada ima mnogo vise igraca. Obicno pocinjem sa klubom iz neke nize lige pa mi onda osrednji igraci iz manjih liga znace. Steta sto vise ne postoji opcija za "huge" bazu podataka.

Nisam u poslednje vreme pratio FM scenu i nemam pojma šta se dešava, ali ne verujem da su to izbacili. To što nema sad te opcije, ipak je ovo demo i quick start. Inače furao sam do sad sa Engleskom, Španskom i Italijanskom ligom i sa huge bazom podataka.

Ne igram dok ne izadje prvi patch. :)

Zašto, kontam da i ne izvalite bagove u toku :type: (korišćenja digitrona, što kaže moj drugar :) ).

Zašto, kontam da i ne izvalite bagove u toku

Ma jok i ne izvalim. :) Konstanto se desava svake godine da na primer rezultati budu nadrealni. Da pobedjujem recimo sa 8:5 ili gubim 9:7. Malo preuvelicavam, ali zaista mi se desavalo slicno. Ili recimo da bude u toku jedne utakmice 4 i vise crvenih kartona i da posle 10 kola moram da igram sa omladincima. Ili da se recimo povredi pola tima u tri utakmice, itd.

S druge strane, ne volim da prekidam igru i pocinjem iz pocetka zbog patcha. U toku jedne verzije (sezone) FM-a odigram najvise 4 do 5 setup-a. Trenutno jos uvek igram FM2008 i to sezonu 2018/19. Dok ne prelezi decije bolesti igracu FM2008. :)

Zašto, kontam da i ne izvalite bagove u toku

Kod:
Most Helpful Customer Reviews

7 of 9 people found the following review helpful:
4.0 out of 5 stars Demo's excellent, but a few bugs, 3 Nov 2008
By 	J. Halfpenny (England) - See all my reviews
(REAL NAME)   
Fun:5.0 out of 5 stars
This is a step above FM08. The transfers are better (it's easier to get work permits);
the press conference feature is realistic enough and the rumours page can be fairly accurate, and obviously, very inaccurate. 
However, there are a few bugs I've noticed:
1) The keyboard sensitivity seems to be far too high. It's annoying when you're typing something into the search bar 
and it comes up with about 3 of the same letter when you've pressed it long enough for what would normally come up with one letter.
[B]2) The players seem extremely injury-prone. It's ridiculous; 
I have half of my squad available at the moment, and 3 have long term injuries of 4 months or more.[/B]
3) Finally, the 3D match screen is good, but it's slightly jerky.
And there's no option to change the gamespeed outside when you're watching the key moments or whatever you've set to view: It's one speed fits all.

I hope they address these issues before release, but I'll be buying regardless because it's a very good game,
and they'll definitely sort it for the patch anyway.

http://www.amazon.co.uk/Football-Ma...57?ie=UTF8&s=videogames&qid=1226483813&sr=1-1

O tome ti ja pricam. :smash: Zelim gotov proizvod. ;)

Poslednja izmena:
Dešavaju se povrede stalno, pucaju kosti na treningu, zaledjen teren, loši kramponi, ništa čudno :D

Evo još jedne kože.

Dark Horizon by murrayg

Dark Horizon is a simple skin, nothing radical in the least, it's pretty much the default skin with a cosmetic makeover and a few other little changes here and there in feature placement. Left and right sided versions are included in the small .rar file. There may well be an updated release if and when I get hold of a copy of the new resource archiver, and have a play with some of the new features from the 2009 instalment.

http://www.fmglive.com/index.php?option=com_remository&Itemid=39&func=fileinfo&id=1440

Nazad
Vrh Dno