Mislim da bi trebali da razmislite i o ovoj ploči nudi punu podršku za Deneb procesore HT3 magistrala 4+1 phase crossfire itd review možete videti ovde
http://www.bcchardware.com/index.php?option=content&task=view&id=6156&Itemid=40
Za dve nedelje će biti dostupna i kod nas .
Vule brate, kako crni PCB? Na slikama je nekako braon!?
Ja ću rizikovati pa ako ne budem zadovoljan rezultatima stabilnošću ili budem imao drugih problema javljam svima a ako budem u pravu mislim da ću uštedeti oko 70 eu koje ću posle dati za kupovinu jačeg phenoma .
E 'vako... Već sam napisao kako ploča deluje "spolja", sad malo iznutra... Mrzim AMI BIOS, tako da sam se u startu iznervirao, ali dobro, namestio sam sve kako treba, isto kao i na GA, dakle 2.8 na def naponu i 800 za memoriju... Primetio sam da malo undervoltuje za razliku od GA koji je overvoltovao, pa mi npr. 1.325V za CPU daje 1.296V po CPU-Z... Ono što mi se ne sviđa je da smartfan kontroliše sve fanove koji su prikopčani na ploču, nema odvojeno system i cpu, a to mi nikako ne odgovara, jer mi onda na silent profilu smanjuje i ove Coolinke koji se već jedva vrte (760rpm), pa ništa ne duvaju... Nisam stigao da isprobam da li može da se šalta između dve grafike, ali mi se čini da su ista podešavanja kao i na GA i na skoro svim ostalim integracijama koje sam probao, dakle, imaš enable disable i valjda auto, i možeš da biraš primarni adapter, e sad, da li to funkcioniše onako kako tebi treba, ne znam
3Ghz nisam uspeo da dobijem, treba mu napona, a baš me zabole da mi bude 10C topliji CPU da bi imao 200Mhz više, ne isplati se, ovako je smešno hladan (def vcore) i sasvim dovoljno brži od defaulta
Sve u svemu, ista ploča kao i GA i sve ostale sa 780G čipsetom, samo što je malo bolje odrađena spolja, full ATX je i ima sve solid kondenze...
E da, još jedna zamerka, nema firewire, a nema ni eSATA, što mi je potpuno neverovatno, to su morali da stave, sve ploče skoro to imaju danas...
Inace M3A78 ima iste elektrolite kao i PRO a ne pola pola. Svasta???
Da u pravu si za kondenzatore. Mada to i nije toliko bitno. Najvaznije je na ploci da su naponske sekcije pokrivene solid kondenzatorima kako za procesor, memaru, i svereni most, tacke koje trpe najveca opterecenja.Pogledaj malo bolje to za elektrolite jer mi se cini da nisi u pravu
Moze na PM gdje si kupio i kad istestiras javi rezultate...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari