Šta je novo?

Opomena, zasto?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

miligor

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2004
Poena
620
Bejah opomenut, dobih 4-ku poena od HEINZ-a, zasluzio sam, dao sam 2 oglasa u 2 dana, nisam pazljivo prostudirao pravila(jer dajem oglas jednom godisnje ili redje), nesto sam mislio da ne mogu biti blizu 2 oglasa za istu stvar, ali... Dobro, oglas skinut. E, sad, odem na stari oglas, prijavim da je prodato i stari oglas bude izbrisan sutradan. Tada, u skladu sa pravilima postavih novi oglas, ali ne lezi vraze opet opomena sa 4 poena i brisanje oglasa od strane KUDTIHAEX-a, a da nemam pojma zasto. Zatrazio sam objasnjenje od doticnog, ali nije me udostojio odgovorom!

Ako sam dobro procitao tvoj post, drugu cetvorku si dobio jer mora biti razmak od 7 dana izmedju postavljanja 2 oglasa.

I mene su tako iznenadili par puta. Zaboravio sam sada koja je tu tačno logika upotrebljena ali pročitaj pažljivo pravila i biće ti jasno jer i meni je to bio jedini način da skapiram, niko mi nije odgovorio!

Stari oglas treba da bude izbrisan da bi postavio novi, nije dovoljno samo prijaviti za brisanje, pa odmah staviti novi oglas...

Ovakvih pravila nece biti jos dugo...

Tacnije nece biti malih oglasa...u stvari, bice ih, ali na drugom mestu :p

Malo cisto da vas zaintrigiram... :D

Samo da ne napravite neku glupost :)
Zasto oglasi menjaju mesto ?

Da, da, vec si palio vatru na jednom drugom topicu...

Ne brini, pravicemo se iznenadjeni kad uvedete te novine :D

Bilo bi cool da napravite nesto slico ebay... Samo srpske HW aukcije... :D

Ja ne dobih odgovor na pitanje zasto mi je oglas sklonjen iako sam SACEKAO da stari bude izbrisan!?! Administratori, ostavite intrigiranje, dajte konkretan odgovor, odnosno PRIZNAJTE GRESKU!

Ako sam dobro procitao tvoj post, drugu cetvorku si dobio jer mora biti razmak od 7 dana izmedju postavljanja 2 oglasa.

Nisi dobro procitao moj post!

Stari oglas treba da bude izbrisan da bi postavio novi, nije dovoljno samo prijaviti za brisanje, pa odmah staviti novi oglas...

I Ti nisi pazljivo procitao post!

Poslednja izmena od urednika:
Ja ne dobih odgovor na pitanje zasto mi je oglas sklonjen iako sam SACEKAO da stari bude izbrisan!?! Administratori, ostavite intrigiranje, dajte konkretan odgovor, odnosno PRIZNAJTE GRESKU!

Ti trazis nemoguce.

Po pravilima je jedan oglas u 7 dana bez obzira da li je obrisan ili ne, a modovi vide i obrisane oglase, medjutim cesto se ne primeti da je postavljen novi odmah po brisanju starog tj. pre isteka 7 dana pa se korisnici provuku.

^ Dabome.

Ipak sam dobro procitao!

Evo citata iz pravila:
"Preporuka: ukoliko ste stvari prodali/kupili, prijavite moderatorima oglas za brisanje klikom na ili uz naslov "prodato" ili "kupljeno". Moderatori će takav oglas obrisati i drugi korisnici vas neće više kontaktirati. Plus što po brisanju starog oglasa možete odmah da postavite novi. Ali tek po brisanju starog oglasa."
Dakle, ipak nisi dobro procitao.

Po pravilima je jedan oglas u 7 dana bez obzira da li je obrisan ili ne, a modovi vide i obrisane oglase, medjutim cesto se ne primeti da je postavljen novi odmah po brisanju starog tj. pre isteka 7 dana pa se korisnici provuku.
Modovi vide ili ne vide, ispadose oni skoro kao neka bozanstva, ma mora da je jako lepo kad osetis vlast, ma u kakvom obliku ona bila. Naravno da im ne pada napamet da priznaju gresku.

Poslednja izmena od urednika:
Ma da...il ukinuti oglase il dati određeni procenat benchu :smoke:

Nema ni Bench marketa :D

Bilo bi cool da napravite nesto slico ebay... Samo srpske HW aukcije... :D

Bojim se da je to malko slozenija prica koju tesko da sada mozemo realizovati...ali bice malih oglasa:

- tri mesecno za svakoga, svaka godina staza na forumu +1, naravno, sa nekim ogranicenjem na max. 10

- komercijalizaciji opet nece biti mesta...sankcije rigorozne za krsenje pravila, ode nalog u chabar za cas :D

Nazire se kraj radovima, nadamo se da cemo zavrsiti tokom meseca...

Bojim se da je to malko slozenija prica koju tesko da sada mozemo realizovati...ali bice malih oglasa:

- tri mesecno za svakoga, svaka godina staza na forumu +1, naravno, sa nekim ogranicenjem na max. 10

- komercijalizaciji opet nece biti mesta...sankcije rigorozne za krsenje pravila, ode nalog u chabar za cas :D

Ma idi begaj. :)
Postali smo malo i opasni. Daj da pojurim onda moj nalog iz 2003 godine :)
Al ce da bude malo po :smackbum:

Ili je benchmark za vecinu postao samo mesto gde nabiju 100 posta i onda ga koriste samo za masovne oglase sto nikako nije poenta ...

Ovo je dobro, jel' ima sanse da se uvedu i neke aukcije?
Bilo bi zanimljivije.

Pa klik na moj potpis i eto resenja :d

3 mesečno plus po jedan za god. staža na forumu....meni odgovara :)

Nije mi baš jasno:
max 10 za tri meseca ili max 10 generalno ?

Ma sve je to lepo al' coveku jos uvek niko ne odgovori :d

Ispade da moderatore isto mrzi da procitaju pravila za male oglase :D

ovo postaje krajnje smeshno
5 poena zbog ovoga
g se nalupetao zheshtje, posebno za vats
delilac pravde: kudhiatex

e sad ako tjemo da cepidlachimo user g ne postoji! u tom sluchaju chak i da sam vredjao (a iz prilozhenog se jasno vidi da nisam), vredjao sam nepostojetjeg korisnika.

Poslednja izmena:
Ajde uvedite i neke kaznene poene za spamovanje tj offtopic-e kao što ih je gomila u ovoj temi!

ja iskreno primecujem da jedni isti ljudi stalno postavljaju raznorazne male oglase, tako da mi je drago sto ce im na taj nacin biti uskracena komocija ... cenim da oni vise preprodaju, nego sto kupuju za sebe tj prodaju nesto sto su koristili na duze staze - mozda su i dva oglasa mesecno dovoljna - vecini ce biti sasvim dovoljna

A ja primecujem da ovde mnogi skrecu sa teme, neki slucajno, a neki namerno! Mislim, fora, nece biti oglasa, u stvari bice, ali nece... A vi ste muzicari? Jesmo! Jeste? Ne, nismo! Niste? Ne, kazem jesmo... Dizem ruke od ove rabote.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno