- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
bas to...
jos sto je adapter od 203w a moj 360 je 175w ali nema nikakvih problema
Kupio si X360 napajanje za 15e sa poshtarinom sa UK ebaya ?
bas to...
jos sto je adapter od 203w a moj 360 je 175w ali nema nikakvih problema
Kupio si X360 napajanje za 15e sa poshtarinom sa UK ebaya ?Ja poslednjih 10 dana po ceo dan trazim 220V adaptere tamo i ne mogu da ga nadjem ispod 3000 dinara, polovnog naravno. Nov je 4000, mogu da ga kupim kad hocu, a kod nas je 5000. Imao si neverovatnu srecu, jer to je dzabe, samo poshtarina do nas vishe koshta
![]()
LINKBut I did notice that Fable’s auto-guidance system reacted more quickly to my directional changes. Pop-ins may have been a little improved as well, though I was able to duplicate a few problems I experienced with the disc in.
The biggest benefit was that the DVD didn’t spin nonstop. In fact, it didn’t spin at all. Since my test 360 has gone through two optical drives already, I was happy to have the option to lessen the wear and tear on my 360.
Evo ja sam ga instalirao. Banovan ces biti ako koristis live.
Tako se prica ali ko moze to da garantuje 100 posto. Ipak cu ja da sacekam 19ti a i nisam nesto zeljan tog novog dashboada ili kako se vec zove, vec me samo interesuje ona opcija za instalaciju igara na hdd.
Da, to nas sve interesuje, manja upotreba DVD = manje zagrevanje = manji rizik = manje buke
Nema to veze sa manjim rizikom od pregrevanja, ali je mnogo dobro za brze uchitavanje igara, jedini je problem shto svakom moze da stane po jedna igra na HDD :d
Jeste, neke igre su manje pa ce stati i dveSreca da se moze jeftino ubosti 160GB
![]()
Jeste, neke igre su manje pa ce stati i dveSreca da se moze jeftino ubosti 160GB
![]()
^ I ti si mi neki xbot, ja ga imam 5 dana i sve znam o njemu![]()
Mogu odredjeni hardovi da zamene originalni, naravno treba da se hakuje![]()
Ja nisam nikakav bot a kamoli xbot ja samo predstavljam situaciju sa moje tacke gledista.
Cekaj hoces da kazes da ne moras da dajes pare za ms-ov hdd vec mozes da stavis i uhakovani obican???!!!
Nema to veze sa manjim rizikom od pregrevanja, ali je mnogo dobro za brze uchitavanje igara, jedini je problem shto svakom moze da stane po jedna igra na HDD :d
Najjednostavnija definicija bota je neobaveshteni navijach. Ako ne pratish dovoljno odredjenu temu, a uporan si u svojim stavovima, to je upravo bot. Nije bot onaj koji je priklonjen jednoj firmi a sve zna o njoj i konkurenciji, problem je shto takvih ima najmanje, vecina nabada i poluinformisano voli da komentarishe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari