Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

bas to...
jos sto je adapter od 203w a moj 360 je 175w ali nema nikakvih problema

Kupio si X360 napajanje za 15e sa poshtarinom sa UK ebaya ? ;) Ja poslednjih 10 dana po ceo dan trazim 220V adaptere tamo i ne mogu da ga nadjem ispod 3000 dinara, polovnog naravno. Nov je 4000, mogu da ga kupim kad hocu, a kod nas je 5000. Imao si neverovatnu srecu, jer to je dzabe, samo poshtarina do nas vishe koshta :)

Kupio si X360 napajanje za 15e sa poshtarinom sa UK ebaya ? ;) Ja poslednjih 10 dana po ceo dan trazim 220V adaptere tamo i ne mogu da ga nadjem ispod 3000 dinara, polovnog naravno. Nov je 4000, mogu da ga kupim kad hocu, a kod nas je 5000. Imao si neverovatnu srecu, jer to je dzabe, samo poshtarina do nas vishe koshta :)

ee al nisam ti rekao da sam je naruchio preko amazona u UK i onda mi ga je jedan ortak koji je odande doneo kada je dolazio vamo..inache bi me naravno izasao dosta vise

Pa vidim ja da je neki SF, ako svi polovni idu za bar 3000 din, sad odjednom jedan da bude 1200, malo je chudno ;)

Da nema neko dobar tutorial kako izvaditi drive tj kako flashovati xbox ? U pitanje je BenQ VAD6038

Poslednja izmena:
google je majka... inace, mislim da smo na granici dozvoljenog za ovaj forum ;)

Ah da zaboravih se:) sorry,svaka pomoc bi dobro dosla na pm

Da li je probao neko da instalira ovaj NXE Dashboard preview koji je procureo?

Neko jeste, i taj rizikuje da bude banovan kada se NXE zvanichno pojavi.

Evo ja sam ga instalirao. Banovan ces biti ako koristis live. Zgodna je opcija instaliranja igre na HDD. Nakon instalacije Midnight Club LA, kao ni GTA IV vise ne prave pop-up.
Jedino nisam uspeo da podesim 1650x1050 rezoluciju na 22" monitoru, a da se ne pojavljuju crne trake ispod i iznad.

But I did notice that Fable’s auto-guidance system reacted more quickly to my directional changes. Pop-ins may have been a little improved as well, though I was able to duplicate a few problems I experienced with the disc in.

The biggest benefit was that the DVD didn’t spin nonstop. In fact, it didn’t spin at all. Since my test 360 has gone through two optical drives already, I was happy to have the option to lessen the wear and tear on my 360.
LINK

Evo ja sam ga instalirao. Banovan ces biti ako koristis live.

A shta ce se desiti kada odesh online 19-og i XBL proveri koja je tvoja verzija dasha da bi video da li je potreban update, pa provali da ti vec imash taj ?

Jeste da nisu previshe bistri, ali postoji vishe jednostavnih nachina da provere ko vec ima NXE a nije na spisku novinara. Pa svi govore kako ne valja ici online sa procurelim igrama, a ovo je mnogo opasnije jer je mnogo lakshe proveriti.

da, ali moze da skine najnoviji NXE sa oficijelnog sajta 19. novembra i da ga instalira preko USBa i onda se nakaci na LIVE.

i to bi bilo - to

Bravo, sad svi banovani (kao ja) ili oni koji ne korist live toliko pravac dl tih 8MB i install!!!

E onda se izvinjavam, nisam znao da postoji i taj nachin ;)

Tako se prica ali ko moze to da garantuje 100 posto. Ipak cu ja da sacekam 19ti a i nisam nesto zeljan tog novog dashboada ili kako se vec zove, vec me samo interesuje ona opcija za instalaciju igara na hdd.

Tako se prica ali ko moze to da garantuje 100 posto. Ipak cu ja da sacekam 19ti a i nisam nesto zeljan tog novog dashboada ili kako se vec zove, vec me samo interesuje ona opcija za instalaciju igara na hdd.

Da, to nas sve interesuje, manja upotreba DVD = manje zagrevanje = manji rizik = manje buke

Nema to veze sa manjim rizikom od pregrevanja, ali je mnogo dobro za brze uchitavanje igara, jedini je problem shto svakom moze da stane po jedna igra na HDD :d

sad josh samo hard da nabacim na moj arcade...

Nema to veze sa manjim rizikom od pregrevanja, ali je mnogo dobro za brze uchitavanje igara, jedini je problem shto svakom moze da stane po jedna igra na HDD :d

Dobro, mozda ipak bude sanse i za cele 2 igre posto sam procitao da je instalacija far cry 2 teska 4.5gb a meni je jos uvek ostalo prazno 13 :)

Jeste, neke igre su manje pa ce stati i dve :) Sreca da se moze jeftino ubosti 160GB :)

^ I ti si mi neki xbot, ja ga imam 5 dana i sve znam o njemu :)

Mogu odredjeni hardovi da zamene originalni, naravno treba da se hakuje :)

Poslednja izmena:
^ I ti si mi neki xbot, ja ga imam 5 dana i sve znam o njemu :)

Mogu odredjeni hardovi da zamene originalni, naravno treba da se hakuje :)

Ja nisam nikakav bot a kamoli xbot ja samo predstavljam situaciju sa moje tacke gledista.
Cekaj hoces da kazes da ne moras da dajes pare za ms-ov hdd vec mozes da stavis i uhakovani obican???!!!

Ja nisam nikakav bot a kamoli xbot ja samo predstavljam situaciju sa moje tacke gledista.

Najjednostavnija definicija bota je neobaveshteni navijach. Ako ne pratish dovoljno odredjenu temu, a uporan si u svojim stavovima, to je upravo bot. Nije bot onaj koji je priklonjen jednoj firmi a sve zna o njoj i konkurenciji, problem je shto takvih ima najmanje, vecina nabada i poluinformisano voli da komentarishe.

Cekaj hoces da kazes da ne moras da dajes pare za ms-ov hdd vec mozes da stavis i uhakovani obican???!!!

Da, moze da se stavi obichan 2.5" SATA drajv umesto Microsoftovog, samo ne moze preko 160GB jer ga X360 ne podrzava, ali kada izbace model sa vecim HDDom, onda ce i taj moci.

Poslednja izmena:

Svakom ? Meni na HDD od 60GB ce stati sigurno više, a i Iznogood vidim ima od 120GB + "neoficijalne" varijante ... ;)

Najjednostavnija definicija bota je neobaveshteni navijach. Ako ne pratish dovoljno odredjenu temu, a uporan si u svojim stavovima, to je upravo bot. Nije bot onaj koji je priklonjen jednoj firmi a sve zna o njoj i konkurenciji, problem je shto takvih ima najmanje, vecina nabada i poluinformisano voli da komentarishe.

Drugim recima ja sam bot a ti si onaj koji je priklonjen odredjenoj firmi i znas sve o konkurenciji ali vas je najmanje a mi botovi nabadamo i poluinformisano komentarisemo.

Nazad
Vrh Dno