ludilo_srbija
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2006
- Poena
- 330
Nije. Upload je ostao isti. Uvećali su samo download za 50%Ali opet prijatno iznenadjenje.Cekaj jer i Upload dupliran nesto neprimecujem?
da si jedini....A ja sam mislio, sada kad povećaju, pa pokažu SBB-u kako se to radi, ali ipak sam ih precenio
E sad ima da se nacekamo do sledeceg sirotinjskog povecanja :d
Uh ljudi, ko da je telekom jedini. Pa cela ova zemlja je zasnovana na monopolima- od hrane, preko cene stambenog prostora pa do telekomunikacija. Sto bi se internet razlikovao? Smeta vam sto je net najskuplji u regionu a ne primecujete da je BG postao jedan od najskupljih gradova u evropi sa enormnim cenama hrane, odece, naftnih derivata, roaminga, hemije za domacinstva... PA sto bi onda net koji je u nas cist luxuz bio izuzetak??? Sta mislite, kako ekonomski funkcionise zemlja koja nema gotovo nikakvu proizvodnju i ogroman deficit nego preko nerealno napumpanih cena.
Odnos je 12:1. :zgran:
Pa ovo nema ni u Zanzibaru.
Molio bih nekog da napiše ako zna da li postoji negde na planeti ovakav odnos.
Hvala.
:wave:
Neka meni ponude 12:1 sa 25Mbit (ADSL2+ standard) ... bicu happy :]
kao da oni to znajuna jednom domacem forumu tip tvrdi da su mu u sezamu rekli da ce do nove godine biti jos povecanja i da ce stici sbb,i brzinama i cenama,e sad dal je ono sto se babi snilo ili stvarno ne znam,ja sam na eunetu i poslacu im mejl sa pitanjem da li ce pored ovog nazovi povecanja biti uskoro jos jedno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari