Šta je novo?

Telekom zvanicno povecao ADSL!!!

Samo 50%...Bolje da su se us*ali :wc:

Lepo je to, za neki lagani surf 768kb/s je dovoljno ali upload od 64kb/s je bruka. Mogli su bar 128kb/s da puste za najnizi paket.

Pa da ali sutra fixni treba da poskupi 300% ali eto opravdanja ubrzali smo net.Nisu se pretrgli.Ali opet prijatno iznenadjenje.Cekaj jer i Upload dupliran nesto neprimecujem?

Ma idi begaj ala piciiiiiiiiiiiiiiii..........

Poslednja izmena:
Covece kakav odnos 768/64,ne mogu da verujem da smradovi nece da povecaju upload

A ja sam mislio, sada kad povećaju, pa pokažu SBB-u kako se to radi, ali ipak sam ih precenio

Hmm ... meni je ovo sumljivo

Imam SpeedUP tako da mislim da je i dalje sve isto.
P.s. znam da jos uvek nije 1.11.2008, ali ostalim ortacima su pustili, dl im ide oko 170 ...
evo sta kaze moj HG510 :)

Line Rate - Upstream (Kbps): 188
Line Rate - Downstream (Kbps): 2047

LOL imam paket 1024 -- 1536 :)

Poslednja izmena:
I kod mene isto nesto ne vidim da mi je povecan down sa 1,5 na 2... upload ne treba ni komentarisati...

Kako nam je sve,ni internet ne moze da nam bude bolji!!!

Trebali su da povecaju UP,ali ih bas nesto boli uvo za nas smrtnike.

Bruka nije jer imamo mogucnosti za vise... onda ispade da je ovo vredjanje nas korisnika koji im istovremeno omogucavamo enormne prihode po neverovatno viskim cenama.

Zona sumraka u stvarnom zivotu.

Uh ljudi, ko da je telekom jedini. Pa cela ova zemlja je zasnovana na monopolima- od hrane, preko cene stambenog prostora pa do telekomunikacija. Sto bi se internet razlikovao? Smeta vam sto je net najskuplji u regionu a ne primecujete da je BG postao jedan od najskupljih gradova u evropi sa enormnim cenama hrane, odece, naftnih derivata, roaminga, hemije za domacinstva... PA sto bi onda net koji je u nas cist luxuz bio izuzetak??? Sta mislite, kako ekonomski funkcionise zemlja koja nema gotovo nikakvu proizvodnju i ogroman deficit nego preko nerealno napumpanih cena.

Odnos je 12:1. :zgran:
Pa ovo nema ni u Zanzibaru.
Molio bih nekog da napiše ako zna da li postoji negde na planeti ovakav odnos.
Hvala.

:wave:

Uh ljudi, ko da je telekom jedini. Pa cela ova zemlja je zasnovana na monopolima- od hrane, preko cene stambenog prostora pa do telekomunikacija. Sto bi se internet razlikovao? Smeta vam sto je net najskuplji u regionu a ne primecujete da je BG postao jedan od najskupljih gradova u evropi sa enormnim cenama hrane, odece, naftnih derivata, roaminga, hemije za domacinstva... PA sto bi onda net koji je u nas cist luxuz bio izuzetak??? Sta mislite, kako ekonomski funkcionise zemlja koja nema gotovo nikakvu proizvodnju i ogroman deficit nego preko nerealno napumpanih cena.

Sve sami strucnjaci na vlasti.

Poslednja izmena:
Najveca tragedija je sto na telekonj sajtu pise
Znatno veće brzine prenosa podataka po istim cenama!

blago nama ako je ovo mnogo

Nisam ni slutio da ce povecanje brzine ADSL-a biti glavni razlog da raskinem sa Telekomom.. sta da im radim.. sami su krivi.

na jednom domacem forumu tip tvrdi da su mu u sezamu rekli da ce do nove godine biti jos povecanja i da ce stici sbb,i brzinama i cenama,e sad dal je ono sto se babi snilo ili stvarno ne znam,ja sam na eunetu i poslacu im mejl sa pitanjem da li ce pored ovog nazovi povecanja biti uskoro jos jedno.

na jednom domacem forumu tip tvrdi da su mu u sezamu rekli da ce do nove godine biti jos povecanja i da ce stici sbb,i brzinama i cenama,e sad dal je ono sto se babi snilo ili stvarno ne znam,ja sam na eunetu i poslacu im mejl sa pitanjem da li ce pored ovog nazovi povecanja biti uskoro jos jedno.
kao da oni to znaju :)

Vrh Dno