Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
^ Evo šta meni kaže

02011754.png

ne valja.. download imam kad skidam nesto, 124-126KBps, ovo ne odgovara tome..
a evo i speedtest.net kad izaberem server u Londonu posto je onaj prvi sa .co.uk domena

a evo i server u BG-u

Poslednja izmena:

ne valja.. download imam kad skidam nesto, 124-126KBps, ovo ne odgovara tome..

Meni izgleda da baš valja (par kilobajta gore dole nije strašno) a i gornja dva primera se prilično podudaraju sa predviđenim vrednostima.
Speedtest često ume da daje prevelike vrednosti i uopšte previše oscilira da bi mu verovao.
Još gore je što postoji dosta njegovih klonova koji daju slične rezulate, pa čovek pomisli da je to pravilo, iako nije.
Ni jedan test naravno nije savršen, ali nemam ništa od toga što će mi speedtest povremeno dati neku visoku cifru kad znam da je u realnom radu to mnogo manje tj onoliko koliko i treba za paket koji imam.

347281395.png

SezamPro (512/64)

Meni izgleda da baš valja (par kilobajta gore dole nije strašno) a i gornja dva primera se prilično podudaraju sa predviđenim vrednostima.
Speedtest često ume da daje prevelike vrednosti i uopšte previše oscilira da bi mu verovao.
Još gore je što postoji dosta njegovih klonova koji daju slične rezulate, pa čovek pomisli da je to pravilo, iako nije.
Ni jedan test naravno nije savršen, ali nemam ništa od toga što će mi speedtest povremeno dati neku visoku cifru kad znam da je u realnom radu to mnogo manje tj onoliko koliko i treba za paket koji imam.

u mom slucaju ipak je merodavniji bio speedtest.. stvar je u tome da kad taj test bude isprobalo ljudi koliko je i speedtest.net, bice i kod njega odstupanja od realnosti.. bilo, ima, bice uvek...

Poslednja izmena:
Telekom 1536/192 (gmt mode) sa "IPTV speedup"

Poslednja izmena:
Od danas sam konačno na kablu. Išao sam do Telekoma da raskinem ugovor i vratili me ,jer nisu hteli da raskinu dok im ne vratim opremu. To ću sutra i učiniti,ali koliko sam video odavde nikom nisu tražili opremu nazad. I da...istekla je 1 god i par meseci od kako sam korisnik.

Kakva je procedura, jel si se najvio ranije (negde pročitah 30 dana) ili samo odeš nakon isteka 1god., poneseš ruter i odmah prekidaju?

ja sam EUnetu vratio opremu i raskinuo ugovor.. bio sam kod njih na adsl-u nekih dve godine.. i zaboravim spliter i vrate me.. donesem im spliter od 200din, raskinemo ugovor i oni iseku vezu iako je placen adsl do 31. ovog meseca.. mogli su ostaviti ta dva dana, ne bi crkli :d :d

Poslednja izmena:
Kakva je procedura, jel si se najvio ranije (negde pročitah 30 dana) ili samo odeš nakon isteka 1god., poneseš ruter i odmah prekidaju?
Nisam se najavljivao ranije. Rekoše mi danas da im sutra samo odnesem opremu i da raskinemo ugovor.

a zasto to kazes? sta je po tebi manje zlo?

02022495.png

347859020.png

speed.io.png

evo sa sezama test... eto tri razlicita testa a skoro iste informcije svugde... ali kakvih suludih bzina ima ovo je decija igra ili tako reci dial up brzina u japanu... he he

Poslednja izmena:
od dobrog postoji bolje, od loseg gore.. uvek bilo, uvek bice.. samo dok smo mi u donjoj skali lestvice, lose je.. ima i gore, al lose je..

Neobee nekad 512 sada 786kb/s

Najavili dupliranje ,a povećali samo down za 50%!:mad:
Da mogu da pređem na SBB prešao bi, ali ne mogu nikako jer je ovaj drugi mrka kapa (KDS).

Poslednja izmena:
Beotel

Ipak mi nisu uzeli opremu. Ja otišao u Telekom sa pričom o tome da su samo meni rekli da vratim opremu od svih koji su do sada raskinuli ugovor po isteku perioda od godinu dana. Na to se ovaj radnik zamisli pa tek onda uze da čita ugovor i na kraju ljutito odbaci ugovor i reče da mi je ugovor raskinut...iznenadilo me je to da čovek koji je zadužen za potpisivanje i raskidanje ugovora nema osnovnog pojma o svom poslu. Prvo kaže da vratim,pa onda čita ugovor i zaključi da ne treba da vraćam...strašno! :mad:

Nazad
Vrh Dno